Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei cea mare, Sienna, după ce a născut a doua fetiță: „Nu mi-ar plăcea să-i umbresc adolescența. Ea simte...”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Antonescu este o mamă devotată și își crește singură cele două fiice, pe Venice Victoria și Sienna. Fiica ei cea mare s-a întors recent din America, unde locuia cu tatăl ei, Traian Spak. Artista nu-i cere ajutorul adolescentei când vine vorba de surioara ei mai mică, asta pentru că nu vrea să-i răpească cea mai frumoasă perioadă a vieții. Iată cum se înțelege Andreea Antonescu cu Sienna, după venirea pe lume a mezinei Venice!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Antonescu, 41 de ani, are o carieră solicitantă și este mamă full time pentru fiicele ei. Sienna s-a mutat de curând în România, după mulți ani petrecuți în America, fiindcă și-a dorit s-o aibă alături pe mama ei. Optimistă din fire, artista nu s-a plâns niciodată de programul încărcat, ci prețuiește orice moment petrecut cu fetițele ei. E fericită că cele două surori au o legătură strânsă, însă nu-i solicită ajutorul Siennei când vine vorba de mezina Venice, pentru că nu vrea să-i umbrească adolescența.

an12an12

Citește și: Cum se descurcă Andreea Antonescu în rolul de mamă singură: „Nu mă vait niciodată, pentru că…'. Se trezește în fiecare zi la 5 dimineața

Citește și: Ce înțelegere a avut Andreea Antonescu cu Andreea Bălan, când formau trupa André: „Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc'

Citește și: Ce relație are Mike, iubitul Iuliei Albu, cu fiica ei adolescentă: „Au mai avut neînțelegeri. Ea este la o vârstă destul de dificilă'. Mikaela are 14 ani

Citește și: Shannen Doherty a aflat de infidelitatea soțului în dimineața zilei în care s-a operat pe creier: „Avea o aventură de doi ani. M-am simțit atât de trădată…”

Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei cea mare, Sienna, după ce a născut a doua fetiță

Andreea Antonescu este mândră de fiica ei adolescentă, Sienna, care are puternice înclinații artistice. Artista preferă să nu-i paseze responsabilități când vine vorba de surioara ei mai mică, fiindcă n-ar vrea să-i umbrească perioada adolescenței. Totuși, e recunoascătoare că le are alături pe cele două fiice și că relația lor este unică.

„Îți zic sincer că nu! Nu îi cer neapărat ajutorul, iar ea simte de multe ori și legătura dintre cele două fetițe este unică, dar nu mi-ar plăcea să-i umbresc copilăria, adolescența cu a avea grijă de surioara ei.

Sienna este în acea perioadă în care îi place să fie și copil, dar pe de altă parte o încântă și ideea că pășește în perioada adolescenței. Ea are un foarte mult bun gust și e un mic artist. Din alt punct de vedere, ea e foarte pasionată de pictură, de desen și are partea asta creativă foarte devoltată. Sunt tare mândră de ea!', a povestit artista.

Sienna, copia fidelă a Andreei Antonescu

Andreea Antonescu merge adesea la shopping cu Sienna și e surprinsă de creativitatea de care dă dovadă. Artista se regăsește în stilul fiicei adolescente și se bucură că experimentează când vine vorba de haine.

„Le mai am, da. Dar știi ce mă surprinde foarte tare și, pe de altă parte, mă bucură la maximum? Faptul că ies cu Sienna la shopping și Sienna are 12 ani, și îți dai seama că nu stau deloc să influențez stilul copilului, și o văd că își cumpără exact hainele pe care eu le purtam acum 20-30 de ani, să fiu sinceră. Sunt tare încântată. Inclusiv platformele îi plac.

Era trend-ul, era stilul care îmi plăcea, dar era și complexul ăla al înălțimii. În timp, mulțumesc lui Dumnezeu, mi-a venit mintea la cap, am reușit să trec și peste. Pe de altă parte, Sienna a venit cu acest spirit din State și îmi place foarte tare, este foarte creativă, îmi place mult de tot cum își face propriul styling. Îmi place că încearcă să își creeze propriul stil și atunci sunt acolo, că da, e un fel de mini me. Așa eram și eu', a spus artista, potrivit ego.ro.

„Seamănă cu mine'

Andreea Antonescu spune că fiica ei, Sienna, îi seamănă perfect. Adolescenta obișnuiește să se uite în pozele vechi ale mamei ei, unde își găsește inspirația.  

„Îi place foarte tare pentru că mereu îmi zice că seamănă cu mine. Îmi arată poze când eram eu mai mică și îmi zice că seamănă cu mine. Dar chiar seamănă.

Nu lucram cu nimeni, noi făceam ținutele. Iar acea colecție care s-a comercializat a fost lansată exclusiv pe stilul nostru. Exact ce purtam noi atât pe scenă, cât și pe stradă, se regăseau în acea colecție', a adăugat ea, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton