Cum se înțelege Andreea, soția lui Sergiu Hanca, cu soacra și de ce nu a fost acceptată, la început: „Am avut de furcă. El e din Ardeal, și-ar fi dorit o noră de acolo”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea, soția lui Sergiu Hanca, a vorbit despre relația cu soacra ei și a recunoscut că, la început, nu a fost acceptată de familia fotbalistului. Mama și bunica soțului ei și-ar fi dorit o noră din Ardeal, pentru a le fi aproape, dar până la urmă s-au resemnat cu alegerea lui Sergiu, aceea de a se căsători cu o bucureșteancă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea și Sergiu Hanca formează un cuplu de aproximativ 8 ani. Anul trecut, în noiembrie, cei doi au devenit părinți pentru a treia oară, atunci când soția fobalistului a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care a primit numele Celine. Andreea recunoaște că nu i-a fost ușor să se integreze, la început, în familia lui Sergiu și a trebuit să-și demonstreze calitățile de soție.

311849734_594709449099204_1612569421731199827_n311849734_594709449099204_1612569421731199827_n

Citește și: Ce dietă ține Andreea Hanca. Soția fotbalistului Sergiu Hanca a renunțat definitiv la trei alimente, de 7 ani: „Produc inflamații. Nu mănânc…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dieta cu care Andreea Hanca a slăbit 10 kg într-o lună, după a treia sarcină: „Evit să mănânc aceste alimente”

Citește și: Cum se înțelege Simona Halep cu noul antrenor, Carlos Martinez: „Îmi spune adevărul când nu dau bine și asta contează mult, pentru că…”/ Sportiva s-a retras de la turneul din Portugalia

Citește și: Paula Chirilă a recunoscut că a fost atrasă de Connect-R: „A fost crush-ul meu, eram fiartă pe el'. Dezvăluirile făcute de actriță la Te cunosc de undeva, unde sunt colegi

Cum se înțelege Andreea, soția lui Sergiu Hanca, cu soacra

Andreea recunoaște că a avut „de furcă' cu familia soțului ei, Sergiu Hanca, când au început relația. Mama și bunica fotbalistului și-ar fi dorit o noră din Ardeal, ea fiind din București, pentru a le fi aproape. Treptat, Andreea a fost integrată în familia lui Sergiu, după ce i-a convins că este o soție excepțională.

„La început, am avut de furcă, trebuie să recunosc. Soțul meu este singur la părinți și știi cum sunt mamele de băieți, vor să se asigure că băiatul e pe mâini bune. El e din Ardeal, Mureș, și-ar fi dorit o noră de acolo din zonă, care să rămână acolo, însă l-a luat o bucureșteancă și l-a luat de tot. Bunica lui, care l-a crescut imi spunea mereu: „Tu fată, ne-ai luat băiatul de acasă' și îi spuneam că am grijă de el. Au văzut și ei că Sergiu este foarte bine lângă mine, l-am pus pe primul loc pe el și viața sportivă și au apreciat acest lucru la mine, iar în ziua de astăzi, mă iubesc foarte mult. Și eu pe ei', a declarat Andreea Hanca, într-un interviu acordat pentru Antena Stars.

Andreea Hanca, despre gelozia în cuplu

Andreea Hanca recunoaște că atât ea, cât și soțul ei sunt două persoane geloase. Deși căsnicia lor se bazează pe încredere și respect, ea spune că gelozia le condimentează viața de cuplu.

„Amândoi suntem la fel de geloși, există o gelozie, dar aveam o mare încredere unul în celălalt. Este o gelozie care doar ține aprinsă flacăra iubirii, nu doar că am crede unul despre celălalt că s-ar întâmpla ceva. Nu, avem încredere, ne respectăm. Asta a fost înțelegerea noastră atunci când ne-am întâlnit, să ne respectă, în primul rând', a mai spus soția lui Sergiu Hanca.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton