Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș: „Nu am simțit nicio clipă să fie...”

.

Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș. Pe 11 octombrie, artista și partenerul ei de viață au organizat în secret cununia religioasă. Cei doi își fac deja planuri pentru petrecerea de nuntă și speră ca fericitul eveniment să aibă loc anul acesta. Recent, artista a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu mama soțului ei. Iată ce a spus aceasta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


La mijlocul lunii octombrie, Carmen de la Sălciua și Marian Coarcheș au făcut cununia religioasă. Cei doi formează un cuplu de aproximativ doi ani și și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Anul acesta, artista și partenerul ei și-au propus să organizeze nunta și iau în considerare și ideea de a deveni părinți. Aceștia au sărbătorit luna de miere în avans, căci, imediat după cununia religioasă, și-au celebrat iubirea în Punta Cana. Acum, căntăreața de muzică de petrecere a oferit câteva detalii despre relația pe care o are cu mama lui Marian Coarcheș.


Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș. În ciuda zicalelor și poveștilor legate de relația dintre soacre și nurori, căntăreața de muzică de petrecere spune că se înțelege excelent cu mama partenerului ei și țin legătura zilnic. Aceasta spune că soacra ei nu se amestecă în problemele lor și nu stârnește niciun fel de tensiuni în familie.


Citește și: Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că este însărcinată: ‘Vine surpriza!’

Citește și: Carmen de la Sălciua este însărcinată? Primele imagini cu burtica: „Să fie într-un ceas bun!'

Citește și: Ultimele cuvinte pe care Minel Păpăroiu i le-a spus Marcelei Fota, înainte să moară: „Am plecat de mână amândoi și m-am întors singură’

Citește și: Oana Roman, reacție după ce a fost criticată că a făcut publice problemele dintre ea și Marius Elisei: ‘Îl rugam să nu își mai bată joc de copilul lui pentru că ea nu merită așa ceva’


Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu mama lui Marian Corcheș

Artista se consideră o norocoasă prin prisma relației pe care o are cu mama partenerului ei. Carmen de la Sălciua se întâlnește aproape zilnic cu soacra ei, iar atunci când nu se vizitează, comunică prin telefon. În cei doi ani de relație cu Marian Corcheș, solista spune că nu a avut niciun fel de conflict sau discuție în contradictoriu cu mama acestuia.

„Am o relație foarte bună cu soacra mea. Stăm seara de vorbă când mergem acasă la soțul meu. Când nu suntem acasă, vorbim la telefon. Avem o relație foarte frumoasă, mulțumesc lui Dumnezeu pentru ea. Da, chiar sunt o norocoasă. Nu am simțit nicio clipă să fie ceva discuții, divergențe sau conflicte. Niciodată. Totul a fost așa pe chill’, a precizat Carmen de la Sălciua pentru WOWbiz.ro.


„Tariful e pe măsura show-ului’

Carmen de la Sălciua recunoaște că percepe un tarif crescut pentru a cânta la nunți și petreceri. Artista este de părere că prețul pe care îl cere este direct proporțional cu ceea ce are de oferit pe scenă.

„Fiecare cu gusturile lui și cu buzunarul lui. E adevărat că poate pentru unii e costisitor și pentru unii nu e. Fiecare cum își permite. Tariful e pe măsura show-ului și cu ce vii tu la pachet. Câteodată am mai făcut și discounturi dacă aveam un eveniment și mi s-a ivit un alt eveniment aproape de celălalt, îți dai seama că am mai făcut și discounturi. În general, ca să fiu acuma manelistică, îmi cunosc valoarea’ a adăugat aceasta.


Artista, mesaj pentru românii din diaspora: „Să se întoarcă acasă!’

Carmen de la Sălciua a avut un mesaj ferm pentru românii plecați în străinătate. Aceasta este de părere că emigrația îi determină pe oameni să se îndepărteze de valorile naționale și de latura spirituală.


„Nu am un mesaj doar pentru românii care sunt blocați în Turcia, ci pentru toți românii din diaspora, dar probabil voi fi percepută greșit: Să se întoarcă acasă! Repet, sigur voi fi percepută greșit pentru că toată lumea va spune și va da argumentul: la ce să mă întorc că viața din România e grea?! 

Eu ca și român, mai bine prefer o coajă de pâine mâncată sănătos și liniștit, decât bogăția, dar să îți pierzi sufletul. În general, românii, când ajung în alte țări se îndepărtează și de tradițiile românești. În alte țări, precum Spania și Germania nu prea se păstrează și am întâlnit oameni care sunt atei. Acolo nu au acces să meargă așa des la bisericile noastre și este momentul în care eu cred că oamenii se pierd și se întâmplă ce se întâmplă’, a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook