Cum se înțelege Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie: „Este calm și mai strict. La noi, certurile...”

.

Carmen Trandafir a dezvăluit public cum se înțelege cu Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie. Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Rodul iubirii lor e fiica lor, Ana, o adolescentă extrem de frumoasă, în vârstă de 14 ani. Artista a vorbit despre educația pe care ea și soțul ei i-o oferă tinerei și a dezvăluit cum își rezolvă discuțiile în contradictoriu cu ea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Carmen Trandafir a spus cum se înțelege cu soțul ei, Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie. Artista și partenerul ei de viață sunt părinții unei adolescente superbe. În vârstă de 14 ani, Ana îi calcă deja pe urme mamei sale, având și ea ureche muzicală. Aceasta adoră să cânte la instrumentele muzicale, în special la pian și chitară.

Deși și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor, Carmen Trandafir a vorbit deschis despre soțul și fiica ei. Vedeta a povestit cum e viața cu o adolescentă, dar și despre hobby-urile sale. Totodată, a explicat cum rezolvă neînțelegerile cu Ana.


Citește și: Cum s-a îndrăgostit Emil Grădinescu de Carmen Trandafir:'Își etala picioarele și…'

Citește și: Cum arată fiica lui Carmen Trandafir și a lui Emil Grădinescu, la 14 ani:„Am primit cadoul suprem’

Citește și: Manuela Lupașcu, primele declarații despre presupusa relație cu Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose:'Timpul o să spună multe'

Citește și: Răzvan Simion a plâns la „iUmor’, după momentul de roast al fiicei sale, Ianca:„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit’


Cum se înțelege Carmen Trandafir cu Emil Grădinescu, după 10 ani de căsnicie

Într-un interviu pentru impact, Carmen Trandafir a fost întrebată ce hobby-uri mai are, din care ar putea câștiga bani, dacă s-ar retrage din muzică. Cântăreței i-ar plăcea să prezinte o emisiune, mai ales pentru că a mai cochetat cu televiziunea, în calitate de reporter.

„Era să zic de a-l păcăli pe soț, dar nu câștig bani. Ba câștig și bani din asta! Mi-ar plăcea să prezint o emisiune. Am fost și reporter, am realizat tot felul de rubrici la emisiuni de divertisment. Cred că tot în domeniu.


Am realizat o rubrică la Tonomatul DP2 cu diverse personalități din afara muzicii, dar care erau pasionate de muzică. De exemplu Ludovic Orban mi-a cântat la chitară. Îmi place să realizez decorațiuni, să amenajez, dar nu cred că aș mai ajunge să fac asta, să o iau de la zero. Aș combina într-un fel tot arta’, a declarat Carmen Trandafir pentru sursa citată.

Fiica artistei îi calcă pe urme

Se pare că fiica ei, Ana, i-a moștenit talentul muzical. Carmen Trandafir e mândră că adolescenta are ureche muzicală și cântă deja la câteva instrumente.


„Da, e foarte talentată muzical, are ureche bună, are voce, cântă la pian, cântă la chitară, a și compus ceva, dar deocamdată nu mergem serios pe asta. E axată mult pe școală, să ajungă la liceul pe care și-l dorește și după ce va învăța, va hotărî și ce va face mai departe. Tocmai ce a împlinit 14 ani și urmează să scoatem buletinul’, a povestit cântăreața.

Deși viața cu o adolescentă poate fi, în general, complicată, artista șii fiica ei se înțeleg ca două surori. Recunoaște însă că, uneori, se mai ceartă, dar și acele momente sunt, spune ea, plăcute.


„Mișto! Suntem prietene bune, suntem surori, suntem mamă – fiică, suntem de toate. Și ne și certăm ca surorile, ca prietenele, trântim ușile, zic: lasă-mă-n pace, du-te! E o chestie foarte deschisă. La noi și certurile sunt plăcute și o înțelegem pentru că e perioada mai ciudată’, a mai transmis vedeta.


Cum își educă Carmen Trandafir și Emil Grădinescu fiica adolescentă

Întrebată dacă Emil Grădinescu intervine în discuțiile lor în contradictoriu, Carmen Trandafir a explicat că soțul ei e mai calm și mai strict.

„Este calm și mai strict. El e strict cu ea. La noi certurile sunt mai de suprafață, nu neapărat de fond. Emil e cu învățatul, treci acum, te duci. Mie îmi e milă un pic de ea, dar e bine că avem un echilibru’, a conchis aceasta.

Sursă foto: Facebook