Cum se înțelege Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău în contextul procesului cu Bianca Drăgușanu: „Nimeni nu este perfect. Încerc să...” / Nicolas și Gabriel vor petrece Paștele cu afaceristul

 Ifrim Georgiana
.

După ani de conflicte și întâlniri la tribunal, Claudia Pătrășcanu spune că are, în sfârșit, o relație „normală' cu Gabi Bădălău. În schimb, artista continuă lupta în justiție cu actuala lui parteneră, Bianca Drăgușanu, care i-a deschis două procese până acum. Anul acesta, băieții ei, Nicolas și Gabriel, vor petrece Paștele cu tatăl lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat după 3 ani de procese și scandaluri publice. Artista duce acum o luptă în justiție cu actuala iubită a afaceristului, Bianca Drăgușanu, care i-a interzis să-i mai folosească numele și a acuzat-o că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine.

cla10cla10

Citește și: Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul în justiție. Se întâlnesc din nou în instanță, după ce actuala iubită a lui Gabi Bădălău a acuzat-o pe artistă că din cauza ei a pierdut două contracte de imagine/ În trecut, Bianca a mai câștigat un proces

Citește și: Cum arată apartamentul Claudiei Pătrășcanu din București după amenajare: „Nu mai stăm prin hoteluri. Cinci ani am petrecut prin casele prietenilor”

Citește și: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean, schimb de gesturi tandre la Premiile Gopo. Însărcinată în luna a opta, actrița arată superb

Citește și: O femeie de 37 de ani din Olt, ucisă în plină stradă de soț, pe fondul geloziei. Soția a fost înjunghiată de mai multe ori

Ce relație are Claudia Pătrășcanu cu Gabi Bădălău

Deși duce o luptă în justiție cu iubita fostului ei soț, Claudia Pătrășcanu spune că are o relație „normală' cu Gabi Bădălău. Artista recunoaște că între ei mai există șicane, dar le ignoră pentru binele copiilor pe care îi au împreună. Anul acesta, Nicolas și Gabriel vor petrece Paștele cu tatăl lor.

„Relația cu Gabi este una normală, nu mai iau în seamă. Cred că șicanările vor exista de acum înainte toată viața până vor crește copiii și până când ei vor decide singuri. Dumnezeu așează lucrurile. Nimeni nu este perfect și încercăm să uităm. Încerc să mă detașez că nu ajungem niciunde. Paștele îl vor petrece la Gabi, este rândul lui anul acesta, să petreacă sărbătorile la el', a spus artista la Xtra Night Show.

Claudia Pătrășcanu s-a refugiat în credință

Artista recunoaște că prin credință a reușit să depășească cele mai mari cumpene din viața ei.

„E a treia oară când merg în Grecia, dar special pentru sfântul Efrem. Nu e partea cea frumoasă a Greciei, unde stai la plajă, însă în Macri se află acest sfânt Efrem pe care eu îl iubesc și care m-a ajutat pe mine, eu vorbesc în numele meu, în ceea ce mă privește pe mine în absolut tot ce mi-am dorit, când mă simțeam neliniștită, acolo mi-am găsit liniștea de fiecare dată', spune Claudia Pătrășcanu.

Apoi a completat: „Cred că toate vin la timpul lor, dar trebuie să ai răbdare. Eu am învățat să am răbdare și dreptatea, în general, în orice, la un moment dat Dumnezeu arată. Eu cred că în anumite situații da, mi s-a făcut dreptate', a mai spus artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton