Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani: „Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Față de mine, ea este mult mai…”. Ce spune actrița bărbații din viața ei, cu care a avut o relație / EXCLUSIV

.

Acum ceva timp, Corina Dănilă ne-a oferit un interviu de colecție în revista VIVA!, în care ne-a vorbit atât despre viața ei personală, cât și cea profesională. Printre altele, am aflat cum se înțelege actrița și prezentatoarea TV cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani. Vedeta încearcă să-i fie tinerei atât mamă, cât și prietenă, în continuare, și este foarte mândră de ea. Iată ce spune artista despre fostul soț, Valentin Moraru, și ceilalți bărbați din viața ei, cu care a avut, la un moment dat, o relație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Povestește-ne, te rog, cum a fost copilăria ta! Știu că te-ai născut în Pașcani…

Consider că tot ceea ce am făcut până în acest moment, tot ceea ce sunt eu ca om îi datorez în primul rând lui Dumnezeu şi apoi părinţilor mei, care au ştiut cum să mă crească. Cei şapte ani de-acasă nu sunt vorbe în vânt. Părinţii şi bunicii mi-au imprimat ideea că trebuie să fiu serioasă şi conştiincioasă în tot ceea ce fac. Deşi simpli functionari, părinţii mei au muncit enorm şi au ţinut ca eu şi fratele meu să nu simţim lipsuri, au încercat să ne pună la dispoziţie tot ce ne putea asigura o dezvoltare armonioasă, un parcurs lin prin viaţă.

corina-danila-1corina-danila-1

Asta nu înseamnă că am crescut în puf şi că viaţa noastră a fost tot timpul roz, să ţinem cont de faptul că trăiam în vechiul regim. Fiind un copil cuminte şi descurcăreţ, eu eram cea care făcea rost de portocale, unt sau ouă, atunci când nu se găseau. Coeziunea familiei noastre a pornit de la marea iubire dintre mama şi tata, de la respectul şi felul în care comunicau între ei şi cu noi. Puterea exemplului. A însemnat enorm pentru noi, copiii.

Citește și: Cum a ajuns Corina Dănilă în televiziune și cum i-a schimbat viața serialul Numai Iubirea: „Ritmul de filmări era infernal, de peste zece ore pe zi'. Pe ce și-a cheltuit primii bani câștigați din domeniu / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Rianna, fata Corinei Dănilă, la 20 de ani: „Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită”. Prezentatoarea TV postează foarte rar imagini cu fiica ei

Citește și: Daniela Crudu, botez cu doar 50 de persoane pentru fiul ei, după ce la primul copil a făcut petrecere mare. Mihai Mitoșeru: „Eu nu am văzut-o niciodată pe Crudu așa fericită”

Citește și: Ruby și-a internat bunica de 87 de ani în spital, la scurt timp după ce a cântat la SAGA Festival: „E foarte slăbită”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă mamaia Gherghina

Cum se înțelege Corina Dănilă cu fiica ei, Rianna, în vârstă de 20 de ani

Viața ta personală a fost mereu în atenția publicului. Nu este un secret că ai fost măritată cu, pe atunci, colegul tău Valentin Moraru și că ai avut niște relații de notorietate. O să te întreb doar atât: care este cel mai mare regret al tău privind bărbații din viața ta? Ai schimba ceva dacă ai putea?

A fost un parcurs pe care a trebuit să-l… parcurg, cu mintea şi cu inima de atunci. Păstrez entuziasmul, la care s-a adăugat experiența de viață.

Fără doar și poate, cea mai importantă persoană din viața ta este Rianna, fiica ta și a lui Norris Măgeanu. Că e superbă am văzut în poze, dar mi-ar plăcea să ne povestești mai multe despre ea…

Rianna este marea mea bucurie şi sunt foarte mândră de ea! Încerc să fiu în continuare prietena-mamă. Ne avem una pe cealaltă și vorbim câte în lună și-n stele. Rianna este la fel de conștiincioasă precum eram eu la școală, foarte curioasă și deschisă la nou, citește mult, îi place fotografia și adoră plimbările în natură.

Față de mine, ea este mult mai aplecată către tot ceea ce înseamnă device-uri. Tehnica existentă acum le și permite tinerilor să fie bine informați. Asta dacă îi interesează să nu rămână ignoranți. Rianna e mult mai analitică și pragmatică decât felul în care eram eu, visătoare.

Ce părere are Corina Dănilă despre intervențiile estetice

Care este lucrul care te face cu adevărat fericită în momentul de față?

Fericirea este… când deschid ochii dimineaţa şi îmi este dată o nouă zi, atunci când fiica mea mă îmbrăţişează sau când sunt în compania prietenilor, la o şuetă, sau când termin un spectacol şi aud aplauzele celor din sală şi le văd ochii râzând!

Pe pagina ta de socializare am văzut că apelezi, din când în când și la proceduri non-invazive de înfrumusețare. Despre operațiile estetice ce părere ai? Ești pregătită, la un moment dat, și pentru asta?

Nu am recurs la intervenţii chirurgicale, însă nu sunt împotriva lor. Nu sunt împotriva reparaţiilor pe care le poate face zona de chirurgie estetică şi probabil că voi apela şi eu la ele. Când va fi cazul!

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton