Ce relație are Cristina Bâtlan cu fiul ei și cum îl ajută în afaceri: „Suntem foarte apropiați”. Adi are 19 ani și importă pantofi de lux

 Ifrim Georgiana
.

Cristina Bâtlan este o afaceristă de succes și e mândră că fiul ei, Adi, îi calcă pe urme, la numai 19 ani. Tânărul a fost admis la două facultăți, însă a preferat viața de antreprenor și de aproximativ un an deține propriul bussines cu pantofi importați. De curând, jurata de la „Imperiul Leilor' a vorbit despre relația cu fiul ei, care i-a moștenit punctualitatea și puterea de muncă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Bâtlan, 49 de ani, este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din România, fondatoarea brand-ului Musette. Din mariajul cu fostul soț, jurata de la „Imperiul Leilor' are un fiu, pe Adi, în vârstă de 19 ani, care i-a moștenit flerul în afaceri. De mai bine de un an, tânărul deține o companie care importă pantofi din colecții exclusiviste, de care se ocupă de unul singur. Cristina Bâtlan spune că fiul ei îi seamănă în multe privințe, mai ales în zona de afaceri, fiindcă muncește mult și îi place să se anagajeze în tot felul de proiecte.

cri10cri10

Citește și: „Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externare scria avort”. Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la 5 luni și jumătate

Citește și: Cristina Bâtlan are un nou iubit, după divorțul de tatăl copilului ei: „Fiul îmi cunoaște partenerul actual”

Citește și: Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc”. Avea doar 51 de ani

Citește și: Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic”. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Cum își susține Cristina Bătlan fiul în afaceri

La 18 ani, fiul Cristinei Bătlan și-a creat propria afacere prin care importă pantofi licitați din toată lumea. Investitoarea de la PRO TV și Adi obișnuiesc să se consulte când vine vorba de business, ba chiar recunosc că muncesc prea mult, neglijând alte aspecte ale vieții.

„A moștenit lipsa de lene, că la mine e lipsă de lene. Eu spun da și dacă mă suni la 12.00 noaptea și spui că ai o problemă, ajută-mă cu ceva, eu mă urc în mașină și vin. Chiar dacă sunt în pijama, vin! Nu forma mă interesează, fondul  mă interesează. Și Adi are felul acesta de a fi. Se angajează în multe proiecte, știe că nu se poate, nu există, că totul este posibil atunci când vrei. (…)

Câteodată e obositor pentru cei de lângă noi, pentru că noi (n.r Cristina și fiul)  discutăm întotdeauna afaceri și de fiecare dată când ne vedem îmi spune: Știi ce am făcut? Am făcut asta, asta, asta'. Și eu zic: cum ai găsit soluție acolo? Și am făcut asta, asta, asta'.

Foarte bine! Foarte frumos! Mereu îi spun fiului meu: muncești prea mult! Toată lumea ne spune – și mie și lui – că muncim prea mult și noi ne spunem unul altuia că muncim prea mult. Deci per total e sigur, e o evidență: muncim foarte mult și eu și Adi', a spus afacerista, potrivit impact.ro.

De ce fiul Cristinei Bâtlan nu are iubită

Pentru că se implică total afacerii pe care o deține, fiul Cristinei Bâtlan nu are o parteneră. Aflat la început de drum, Adi se ocupă de tot ceea ce ține de companie, mai ales că lucrează cu o echipă restrânsă.

„Mama, nu am timp de asta! Îmi sună telefonul atât de mult, muncesc atât de mult', pentru că atunci când ești la început, când ești foarte tânăr, are 19 ani și are deja compania de un an, a zis: Încă nu am oameni în echipa mea și nici nu-mi permit să aduc oameni așa de buni încât să mă scape de toate activitățile', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Cum se înțelege Cristina Bâtlan cu fiul ei

Cristina Bâtlan susține că are o relație foarte apropiată cu fiul ei, cu care încă obișnuiește să meargă în vacanțe. Cei doi sunt legați și de pasiunea pentru afaceri, așa că între ei nu este loc de niciun fel de conflicte.

„Să știi că îl drăgălesc și acum și ne place să călătorim împreună, să stăm împreună. Chiar am fost plecați în vacanță împreună în Grecia și ne-am simțit foarte bine. Suntem foarte apropiați, pentru că el are deja businessul lui și eu sunt toată ziua implicată în câte un business, așa că vorbim aceeași limbă. Deci nu avem niciun conflict, nici de personalitate și nici de activitate', a mai adăugat ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton