Cum se înțelege Culiță Sterp cu părinții Danielei Iliescu. S-a filmat cu socrul după scandalul dintre logodnica lui și mama Geta: „Îmi fac cruce cu stânga”

 Ifrim Georgiana
.

Culiță Sterp s-a afișat într-o ipostază neașteptată cu socrul său, la scurt timp după scandalul izbucnit între Daniela Iliescu și familia lui. Imaginile demonstrează că artistul are o relație bună cu părinții logodnicei sale, deși invers nu e valabil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu a recunoscut, cu ceva timp în urmă, că nu este apropiată de familia lui Culiță Sterp și a invocat „diferențele de mentalitate'. În emisiunea lui Cătălin Măruță, mama Geta i-a transmis viitoarei nurori că este înșelată de fiul său. Daniela Iliescu a avut o reacție cât se poate de diplomată și a spus că nu va da curs acestui circ mediatic. Însă, la scurt timp, a apărut discuția dintre ea și Mara Bănică.

getageta

Citește și: Culiță Sterp o dă în judecată pe Mara Bănică, după ce i-a criticat familia: „Aduceți acuzații atât de grave și de false, mai nereușite decât operațiile dumneavoastră'. Reacția jurnalistei / Ce a spus Ileana Sterp despre Daniela Iliescu

Citește și: Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale”

Citește și: Cum arată echipamentul României pentru Jocurile Olimpice. Dana Budeanu a răbufnit: „Le făceam eu MOCA. Sportivii pleacă în niște mușamale luate de pe tarabă. Îi trimite la Paris ca pe niște măscărici”

Citește și: Reacția Biancăi Drăgușanu după ce Ilinca Vandici a criticat luxul pe care îl afișează în mediul online: „Mie nu mi se pare că…' / EXCLUSIV

Cum se înțelege Culiță Sterp cu părinții Danielei Iliescu

După scandalul izbucnit între Daniela Iliescu și familia lui, Culiță Sterp s-a afișat într-o ipostază neașteptată cu socrul său. Cei doi s-au filmat în mașină, cu zâmbetul pe buze, semn că au o relație cât se poate de apropiată.

„Îmi fac cruce cu stânga. Am pilot de Formula 1. Deci am schimbat șoferul din nou. De data aceasta este tatăl socru. Mă duce de zici că m-a furat', a spus Culiță Sterp, pe pagina lui de Instagram.

Daniela Iliescu: „Nu am avut niciodată o relație apropiată'

Cu ceva timp în urmă, Daniela Iliescu recunoaștea că nu a avut niciodată o relație apropiată cu familia lui Culiță Sterp. De-a lungul timpului, ea și mama Geta au fost implicate în mai multe conflicte. Mai mult, într-o discuție publicată de Mara Bănică, Daniela vorbea urât despre viitoarea ei soacră.

„O să discut puțin despre relația mea cu familia lui Culiță. O să încep prin a vă spune că nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă, dacă se poate spune așa. (…) Noi avem program diferit, suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți altfel, avem mentalități diferite și poate din asta, pur și simplu, în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire.

Asta nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm și cică nu ne suportăm, nu este vorba despre asta absolut deloc, doar că da, nu suntem super apropiați și mi se pare că este absolut în regulă, nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui', a mărturisit Daniela Iliescu.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton