Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike: "Eu nu am cea mai bună relație cu părinții mei, iar mama lui..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și Mike formează una dintre cele mai puternice echipe de la America Express 2023. Cei doi au demonstrat în nenumărate rânduri că sunt curajoși si ambițioși, deși au existat și unele tensiuni între ei. Recent, concurentii au primit scrisori de la persoanele dragi. Iulia Albu a citit scrisoarea mame lui Mike și a dezvăluit ce relație are, de fapt, cu aceasta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu și Mike continuă să lupte pentru a ajunge în finala America Express. Telespectatorii au avut ocazia de a aflat cum reacționează cei doi în fața situațiilor extreme. În ediția de marți seara, concurentii de la America Express au avut parte de momente emoționante după ce au citit scrisorile din partea celor dragi.

iulia-albu-scrisoare-mama-mike-america-express-2023-2iulia-albu-scrisoare-mama-mike-america-express-2023-2

Iulia Albu a citit scrisoarea trimisă de mama lui și a dezvăluit ce relație are cu aceasta. De asemenea, criticul de modă a izbucnit în lacrimi după ce a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu părinții ei. Din păcate, vedeta nu se înțelege bine cu aceștia.

Citește și:Cum a început, de fapt, relația dintre Iulia Albu și Mike și cine a făcut primul pas: „După 5 minute, era să ne încăierăm”

Citește și:Iulia Albu îl amenință pe Mike cu despărțirea, după ce s-a zvonit că ar fi consumat mult alcool la o petrecere: „Dacă-i adevărat, fac sărbătorile singură… Nu cred nimic până nu văd”

Citește și:Drama pe care o trăiește Ileana Sterp în relația cu tatăl ei: „Din nefericire, așa e el, o fire mai rece”

Citește și:Puya și soacra lui, divergențe din cauza credinței: 'Ne înțelegem bine cât timp nu aducem subiectul religie în discuție. Nu crede în Dumnezeu și…'

Cum se înțelege Iulia Albu cu mama iubitului ei, Mike

Iulia Albu și Mike au acceptat provocarea de a participa la America Express 2023, unde au avut parte de o experiență de neuitat. Cei doi au demonstrat că sunt o echipă puternică și curajoasă, deși au existat între ei unele tensiuni. În ediția de marți seara, concurentii de la America Express au primit scrisori de la persoanele apropiate.

Mike a primit o scrisoare de la mama sa, iar Iulia Albu a fost cea care a citit-o. Iubitul Iuliei Albu a avut în tot timpul acesta lacrimi în ochi, iar criticul de modă a dezvăluit că are o relație bună cu mama iubitului ei. „Dragă Mihai, luptă alături de iubita noastră Iulia și, ori de câte ori eșuați în ceva, luați-o de la capăt cu entuziasm. Vă urez succes, dar și mult noroc și ție și frumoasei Iulia. Dumnezeu să vă ocrotească să veniți sănătoși. Cu dragoste, mama!', a scris mama lui Mike. „Mama lui care este și pentru mine mamă', a completat Iulia Albu.

Iulia Albu regretă că nu are o relație bună cu părinții săi

Cu această ocazie, Iulia Albu a vorbit și despre relația pe care o are cu părinții săi. Vedeta a făcut dezvăluiri cu ochii în lacrimi, mărturisind că nu se înțelege bine cu mama și tatal său. „Eu din păcate nu am cea mai bună relație cu părinții mei, în ciuda tuturor încercărilor pe care le-am făcut de-a lungul timpului. Lucrul cel mai important este că, dincolo de tot ce s-a întâmplat și de tot ce va fi de acum încolo, ei vor fi până în ultima clipă părinții mei. Chiar dacă eu nu sunt un copil pe care ei l-au putut iubi', a declarat Iulia Albu cu lacrimi în ochi.

În trecut, Iulia Albu a declarat că părinții ei și-au dorit altceva pentru ea și nu au fost de acord să se căsătorească cu Mihai Albu. După ce a terminat liceul, Iulia a terminat Facultatea de Drept și a fost încurajată de părinti să urmeze o profesie în această direcție. În cele din urmă, vedeta a renuntat la Drept în favoarea pasiunii pentru modă. După divorțul de Mihai, Iulia Albu a declarat că ea l-a iubit și de aceea s-a și căsătorit cu el. Dar este de părere că, dacă părintii ei nu s-ar fi opus relației lor, nu ar fi luat decizia de a se căsători cu Mihai Albu. Telespectatorii au fost emotionati de povestea vedetei. „Acum înțeleg că toată circoteca ei cu stilul este nevoia de validare, de acceptare și iubire! Îmi pare rău și-mi cer scuze pentru tot disprețul pe care l-am simțit față de ea!'; „E dureros să tot încerci și să tot încerci să faci ca totul să meargă cu părinții și să auzi că nu l-au putut iubi în ciuda tuturor încercărilor! Este copleșitor!', au comentat doi telespectatori.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton