Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale și ce i-a spus când s-au cunoscut. Camelia Dumitrache: „Seamănă foarte mult. Fratele meu e mai agitat...”

 Ifrim Georgiana
.

Jador are o relație apropiată cu sora lui, Camelia Dumitrache, și au fost văzuți împreună în mai multe emisiuni televizate. Tânăra urmează să se căsătorească, iar logodnicul ei i-a cunoscut de mai multă vreme familia. Cu celebrul ei frate se înțelege foarte bine, deși la prima întâlnire l-a întâmpinat cu un avertisment.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Camelia Dumitrache, sora lui Jador, are o relație frumoasă cu iubitul ei și a fost deja cerută în căsătorie. Sinceră din fire, tânăra a povestit cum a fost primit bărbatul în familia ei. Părinții săi l-au plăcut de la început, iar cu fratele ei celebru a legat o relație de prietenie.

jad10jad10

Citește și: Ce se întâmplă, de fapt, între Jador și Oana Ciocan după ce au anunțat despărțirea și apoi au fost suprinși împreună în club: „A decis că așa este mai bine pentru el. Îi respect decizia…'

Citește și: Bogdan Mocanu s-a împăcat cu Jador, după un an în care nu și-au vorbit: „Și-a cerut iertare pentru ce a făcut în trecut, iar eu nici nu țin așa tare la supărări”

Citește și: Rezultate Evaluarea Națională 2024: doar 65 de elevi au reușit să ia nota 10. Harta notelor pe județe / Sunt cele mai slabe rezultate din ultimii trei ani

Citește și: Vasile Muraru, declarații emoționante la priveghiul regretatei Ileana Stana Ionescu: „A fost un om extraordinar, o actriță ieșită din comun! Doamnei Ileana i-a părut rău că pleacă…”

Ce relație are Jador cu logodnicul surorii sale

Camelia Dumitrache spune că familia i-a cunoscut de ceva vreme logodnicul. Potrivit acesteia, tânărul seamănă destul de mult cu Jador, de aceea s-au și împrietenit cu timpul.

„Logodnicul meu seamănă foarte mult cu Jador, doar că unul e mai agitat. Fratele meu e mai agitat, în timp ce iubitul meu este mai calm, dar așa ca fire seamănă foarte mult unul cu altul. Se cunosc foarte bine și mă bucur foarte mult că se înțeleg unul cu altul. Eu am avut și am o relație foarte deschisă cu familia mea. Părinții mei știau și el știa că am o relație cu el.

L-au cunoscut așa pe Internet, nu l-au văzut față în față, dar când a fost momentul să-l prezint nu au avut nimic împotriva relației mele pentru că el este un om foarte cald, foarte blând ca om și nu ai cum să nu-l iubești', a povestit tânăra potrivit wowbiz.ro.

Totuși, la prima lor întâlnire, Jador l-a întâmpinat cu un avertisment pe logodnicul Cameliei: „Lui i-a spus: Să ai grijă de soră-mea că te mănânc. E un băiat deosebit fratele meu și mă bucur foarte mult că se înțeleg și că ne înțelegem cu toții'.

„Stăm la trei minute distanță'

Până nu demult, Camelia Dumitrache a locuit cu Jador, însă a decis să se mute cu logodnicul ei. Tânăra spune că își ajută în continuare fratele, dat fiind că sunt vecini, precizând însă că se descurcă foarte bine și de unul singur.

„Ne-am mutat. Am zis să avem și noi intimitatea noastră și el intimitatea lui. Așa am decis să ne mutăm, dar stăm la trei minute distanță. Nu poți să zici că ne-am mutat, avem grijă unii de alții(…) Este un băiat foarte descurcăreț în casă. Nu prea are nevoie de ajutor în casă, doar dacă se alintă el.

Știe să spele, să gătească pentru că a stat singur foarte mult timp și e învățat. S-a autoeducat pe partea asta, dar și eu fiind aici, nu îmi vine să-l las pe fratele meu să facă știind că pot să mă duc eu. Îmi e ușor, nu îmi e greu să merg să îl ajut, dar el s-ar descurca cu toate fără probleme', a mai povestit ea pentru aceeași sursă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton