Cum se înțelege Otilia Bilionera cu fostul ei logodnic: „Chiar dacă mă curtează un băiat...”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu fostul ei logodnic. Cântăreața și fostul ei partener au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă, în urmă cu ceva timp, au ales să se separe. Otilia Bilionera nu a oferit foarte multe detalii privind despărțirea, însă, a recunoscut că ea și Hamude au rămas prieteni și chiar îi vorbește acestuia despre toate experiențele noi din viața sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cei doi s-au cunoscut în 2018, pe vremea când Otilia Bilionera era concurentă la emisiunea Ferma vedetelor. În urma unui concert în Turcia, frumoasa artistă a fost cerută în căsătorie, iar nunta nu s-a lăsat mult așteptată. Pe parcursul emsiunii Survivor, aceasta nu l-a amintit deloc pe soțul ei, dând de înțeles că relația lor a luat sfârșit. Într-un interviu recent, cântăreața a vorbit despre despărțirea de Hamude și a spus în ce relații se află cu acesta. Chiar dacă nu mai sunt soți, cei doi vorbesc și se sfătuiesc constant.

bilionera-1bilionera-1

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu fostul ei logodnic. Cântăreața și fostul ei logodnic sunt unul dintre puținele cupluri care au păstrat o relație de prietenie în urma divorțului. Aceștia se consultă în privința tuturor aspectelor vieții, inclusiv pe partea sentimentală.

Citește și: Motivul pentru care Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab:”Nu pot să-mi trădez familia”

Citește și: Otilia Bilionera, un nou proces cu fostul impresar. Vrea să-i ia numele de scenă:”Nu mi-a venit să cred…”

Citește și: Raluca Bădulescu are un nou iubit, la două luni după divorț:”Există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea”

Citește și: Ileana și Cătălin Badiu au împlinit 14 ani de căsnicie:„La bine și la rău, ținându-ne de mână mereu'. Imagini de colecție de la cununia civilă

Cum se înțelege Otilia Bilionera cu fostul ei

Cântăreața a mărturisit că separarea dintre ea și fostul partener a fost o dorință comună. Aceasta a recunoscut că îi face confesiuni lui Hamude despre toate schimbările din viața sa, inclusiv cele de natură amoroasă.  

„Am decis să pun punct. Și el a simțit la fel. Am avut o discuție, dar suntem prieteni, chiar și astăzi am vorbit, adică mai înainte, acum 10 minute.

Împărtășim totul, tot ce mi se întâmplă, chiar și dacă întâlnesc un băiat nou sau mă curtează un băiat nou, eu îl întreb: cum ți se pare, crezi că e ok? Și el îmi răspunde', a spus Otilia Bilionera potrivit fanatik.ro.

„Îl simt ca pe fratele meu'

Otilia Bilionera a mărturisit că îl privește pe fostul ei logodnic ca pe cel mai bun prieten, fiind persoana care îi este întotdeauna alături și o sfătuiește.

„Chiar m-a iubit foarte mult și își dorește foarte mult ca eu să fiu bine, cum și eu îmi doresc, și atunci mă simt ca în familie. Îl simt așa, nu știu, ca pe fratele meu. În momentul ăsta, îl simt ca pe cel mai bun prieten al meu care sunt sigură că mi-ar da un sfat bun și chiar așa este', a adăugat aceasta potrivit sursei citate.

În 2019, la două săptămâni după ce a primit inelul de logodnă, Otilia Bilionera și Hamude s-au căsătorit religios într-o moschee. Cererea în căsătorie a venit la 7 luni după ce aceștia s-au cunoscut. Fostul ei partener este originar din Liban și deține o afacere în București.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton