Cum se înțelege Ramona Olaru cu părinții și cu sora ei. Ce fel de elevă era vedeta la liceu: „Încă de la 15 ani am știut că o să fiu colega băieților la Neatza!” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Deși preferă să-și țină secretă viața personală, Ramona Olaru ne-a dezvăluit în revista VIVA! câte ceva despre familia și copilăria ei. Ne-a spus cum se înțelege cu părinții ei, pe care-i consideră niște oameni foarte muncitori, dar și cu sora ei, care locuiește tot în București. De asemenea, am aflat că era tare populară în liceu și că încă de la 15 ani știa că va face echipă cu Dani Oțil și Răzvan Simion, la Antena 1.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Imaginea glam pe care o afișezi ascunde însă povestea de viață din spatele zâmbetului tău permanent, așa că mi-aș dori să ne vorbești nu despre Ramona Olaru de la TV, ci despre tânăra din județul Călărași și visele ei din copilărie. Provii dintr-o familie de oameni muncitori, dar nu te-ai născut cu lingurița de argint în gură… Care sunt cele mai intense/ emoționante amintiri din copilărie?

Într-adevăr, nu vin din vreo familie de viță nobilă, ci de oameni muncitori, modești, de la țară, iar lucrul acesta pare a fi cel mai de preț, căci m-a format atât de mișto! (râde) Dacă mă pui să analizez la un simplu gând, îmi dau seama că nu pot alege ceva anume emoționant; pentru că toată copilăria mea a fost așa și în continuare toată viața mea e o emoție.

ramona-olaru-1-4ramona-olaru-1-4

Sunt Rac, emoție e al doilea nume al meu! Realizez însă de multe ori faptul că acum, dacă îmi doresc ceva, pot să îmi cumpăr la orice oră un lucru pe care nu l-am putut avea niciodată și consider că aceasta poate fi cea mai mare emoție care mă încearcă acum.

Citește și:Ramona Olaru, totul despre viața ei amoroasă. A fost înșelată, a suferit din iubire și a ajuns la psiholog din cauza foștilor parteneri: „Au încercat toți să mă dărâme, într-un punct' / EXCLUSIV

Citește și: „Am simțit că m-am născut a doua oară când am divorțat'. Ce impact a avut asupra Ramonei Olaru divorțul de fostul soț și ce se întâmplă în viața ei amoroasă, în prezent / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: „Cu tot sufletul pentru tine”

Citește și: Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește Lumea. În ce emisiune va apărea, din toamnă, la Pro TV: „Scoate-mă din platou…”

Cum se înțelege Ramona Olaru cu părinții și cu sora ei

Spune-ne despre părinții tăi, dar și despre sora ta! Ce relație aveați atunci și ce relație aveți acum? Nu ai ascuns că, uneori, lipsa banilor aproape că v-a împiedicat să mergeți la școală pe tine și pe sora ta. Asta cu sigu ranță a ajutat la definirea caracterului tău și te-a ambiționat, dovadă parcursul tău ulterior. Care erau însă frustrările tale cele mai mari atunci? Ce ți-a lipsit cel mai mult?

În continuare am să păstrez simple propozițiile cu referire la părinții mei! Sunt niște oameni simpli, de rând, muncitori și avem o relație normală de familie, cu telefoane și vizite cât de des îmi permite timpul. Cu sora mea păstrez legătura și mai des, având în vedere că locuiește tot în București, și chiar ne pregătim să plecăm în vacanță împreună doar noi două, lucru care este în premieră!

Ca să mă întorc la ultima întrebare… Niciodată, dar niciodată, nu am avut frustrări și nu mi-a lipsit la vremea respectivă nimic! Nu știam că se poate mai mult, nu vedeam mai mult, și atunci nu știam că pot să îmi doresc altceva… Dar mai ai o parte de răspuns și mai sus!

Ce fel de elevă era vedeta la liceu

Cum ai fost tu ca liceană, care erau visurile tale? Te-ai gândit că o să ajungi celebră? Ce-ți doreai să devii în adolescență?

Eram cea mai cool din liceu și cea mai populară! Singură am format acest lucru prin simplul fapt că sunt o persoană optimistă și fericită aproape tot timpul. Încă de la 15 ani am știut că o să fiu colega băieților la „Neatza! Dar până acolo nu am făcut planuri niciodată. Am mers mereu odată cu valul și cu ce mi-a apărut în cale!

Spre deosebire de alți tineri, care se îndreaptă spre facultăți umaniste, mi se pare că alegerea ta a fost mult mai pragmatică – ești inginer agronom și ai făcut și un master în agricultură durabilă. Ca să nu mai zic că din liceu ai ieșit tehnician în gastronomie. De unde până unde alegerea asta? Cineva care arată ca tine se visează model, actriță sau dă la ANEFS…

Am mai spus și acest lucru… Nu aceasta a fost dorința mea! Am plecat de acasă și de nevoie m-am înscris la această facultate. Nevoia de a avea un loc unde să stau. La cămin! Și apoi a început să îmi placă acest profil, din acest motiv am continuat și masterul în domeniu.

Dacă te-ai întâlni acum cu adolescenta Ramona, ce sfat i-ai da? Care este cea mai importantă lecție pe care ai învătat-o de la viață?

Să mulțumească în fiecare zi pentru tot ce a primit în ziua respectivă! Să fie recunoscătoare pentru oamenii pe care îi are pe lângă ea, indiferent de comportamentul lor, să mulțumească pentru că are unde să stea, ce să mănânce, ce să îmbrace și să mulțumească pentru că e sănătoasă și fericită zilnic!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE AUGUST! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă personală, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton