Cum se înțelege Răzvan Simion cu iubitul fiicei sale: "Serile noastre..."

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Simion l-a cunoscut deja pe iubitul fiicei sale, Ianca, și pare că au o relație foarte bună având în vedere că ies în oraș în formulă extinsă. De la întâlnirile lui Răzvan cu copiii săi nu lipsește nici iubita lui, Daliana, ceea ce nu se întâmpla pe vremea Lidiei Buble. Sau, cel puțin, nu postau pe rețelele de socializare fotografii de genul acesta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ianca Simion are 17 ani și de un an este într-o relație cu un tânăr pe nume Marco pe care tatăl ei l-a cunoscut deja și pe care, cel mai probabil, îl și place foarte mult, având în vedere că ies des împreună la masă.

2-1702-170

Răzvan Simion a postat pe Instagram o fotografie alături de iubita lui, de cei doi copii din căsnicia cu Diana Simion, dar și de Marco, iubitul Iancăi. „Serile noastre', a scris prezentatorul în dreptul pozei.

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a căsătorit

În anul 2015, Diana și Răzvan Simion divorțau după o căsnicie de aproximativ 15 ani.

El și-a refăcut viața alături de Lidia Buble, de care s-a și despărțit anul trecut și acum se iubește cu Daliana Răducan.

Citește și: Imagini din casa lui Dani Oțil.A schimbat 17 chirii până a ajuns aici!

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară:„Tu ești…’

Citește și: Unde s-a mutat Claudia Pătrășcanu și cât de des vorbește cu Gabi Bădălău:„O să le dea explicații copiilor

Diana Simion s-a căsătorit cu Radu Biță, bărbatul de care s-a îndrăgostit în 2019, și este foarte fericită alături de el, după ce mult timp a suferit în urma divorțului de Răzvan.

Fosta soție a lui Răzvan Simion și afaceristul din Timișoara se cunoșteau de 20 de ani, dar au decis să devină un cuplu abia în 2019, iar acum, în 2021, și-au oficializat relația. Diana și Radu Biță s-au cununat civil în urmă cu aproximativ o lună, pe 4 august, în Timișoara.

Băiatul lui Răzvan Simion este foarte apropiat de soțul mamei sale

Dacă Ianca pare că este mult mai apropiată de tatăl ei și de actuala lui iubită, fiul lui Răzvan Simion are o relație foarte bună cu actualul soț al mamei sale.

Tudor și soțul mamei sale împreună la mai multe activități, iar Diana Simion este foarte încântată când îi vede că se înțeleg. Tudor și Radu Bița au fost împreună la pescuit, la patinoar și în mai multe excursii.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton