Cum se înțelege Rita Mureșan cu fostul soț, la 17 ani de la divorț: „Ne mai certăm pe anumite lucruri. Împărțim și câinele, e trecut în act”

 Ifrim Georgiana
.

Rita Mureșan a dezvăluit în ce relații este cu fostul soț, Nelu Mureșan, la 17 ani de la divorț. Deși sunt prieteni, fostul model recunoaște că încă există certuri pe diferite teme, dar mai important e că au reușit să creeze un mediu armonios pentru Gloria și Rebecca, fiicele pe care le au împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Rita Mureșan a fost căsătorită cu Nelu Mureșan timp de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, însă au rămas în relații bune de dragul fiicelor pe care le au împreună. Rebecca și Gloria, care îi seamănă leit fostului model, au cariere de succes și sunt stabilite în străinătate. Chiar dacă au trecut ani buni de la divorț, iar fiicele lor sunt realizate, Rita și Nelu Mureșan continuă să-și vorbească și fac efoturi să mențină o legătură bună.

ebereber

Citește și: Rita Mureșan a recunoscut relația cu Horia Brenciu: „A fost iubitul meu!”. Ce cadou de preț i-a făcut artistul pe vremea când erau împreună

Citește și: Cine este Rita Mureșan. Dramele care i-au marcat viața: a trecut printr-un divorț, și-a pierdut mama și a stat două săptămâni în comă, în copilărie

Citește și: Maria Hîngu, concurentă la Survivor 2021, este însărcinată prima oară! Prima imagine cu burtica de gravidă

Citește și: Oana Ioniță a fost cerută în căsătorie de Liviu Vârciu. Cum a ajuns artistul să se căsătorească anul următor cu Adelina Pestrițu: „Adelina era prietena mea foarte bună”

Cum se înțelege Rita Mureșan cu fostul soț, la 17 ani de la divorț

Rita Mureșan îl consideră prieten pe fostul ei soț, Nelu, dar recunoaște că mai există certuri pe diferite teme. Cu maturitate și eforturi comune, cei doi au reușit să mențină o relație decentă, chiar dacă au trecut 17 ani de la divorț.

„Imediat după divorț normal că a fost șocul acela al divorțului și supărarea gestului, însă, ulterior, cel puțin Nelu are un procent foarte mare în atitudinea lui de a păstra familia, nu cuplu. Putea să zică nu. Eu cred că amândoi facem eforturi și am făcut eforturi. Acum copiii mai vin din când în când, dar nu contează, câinele, că îl împărțim și pe câine, e trecut în actul de la divorț.

Maturitatea. E ok să lași loc de Bună ziua', doar că la noi e mai mult decât „Bună ziua', pentru că discutăm foarte multe lucruri. Suntem prieteni să zicem așa. Ne mai certăm pe anumite lucruri, dar rar. Am ajuns la nivelul în care să păstrăm o relație și nu de aparență. Că nu stăm să ne afișăm să ne vadă lumea că ne înțelegem. Chiar ne înțelegem și îi mulțumesc pe această cale', a povestit Rita Mureșan în emisiunea lui Denise Rifai.

Rita Mureșan a format un cuplu cu Horia Brenciu

În aceeași emisiune, Rita Mureșan a vorbit despre povestea de iubire trăită alături de Horia Brenciu, cu ani în urmă.

„El a fost iubitul meu. (Nr. Horia Brenciu). Am avut o relație foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată, nu că nu s-ar ști. Acum fiecare dintre noi are un alt drum și ce e acolo nu mai contează.

Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat e că am fost și sunt iubită. E ceva… un șarm al meu, o bunătate, nu știu, sunt romantică, gătesc bine, atitudinea așa. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște', a spus Rita Mureșan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton