Cum se înțelege Romică Țociu cu Paula Chirilă, la „Te cunosc de undeva”: „Sunt niște provocări. Nu pot să...”. A câștigat sezonul 16 al show-ului cu Adriana Trandafir

 Ifrim Georgiana
.

Romică Țociu și Paula Chirilă fac echipă în noul sezon „Te cunosc de undeva'. Actorul spune că are o relație „extraordinară' cu noua lui colegă și crede că pot reprezenta o amenințare pentru ceilalți concurenți. Amitim că Romică Țociu și Adriana Trandafir au fost desemnați câștigători în cel de-al 16-lea sezon al show-ului de transformări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

„Te cunosc de undeva', sezonul 20, a avut premiera sâmbătă, pe 17 februarie. Cele 8 echipe care au acceptat provocarea Antenei 1 sunt  Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Emi şi Cuza, Connect-R şi SHIFT, Jo şi Liviu Teodorescu, Eliza Natanticu şi Zarug, Barbara şi Bella Santiago, Alexia Talavutis şi Dima Trofim, dar și Paula Chirilă şi Romică Țociu.

esgntesgnt

Citește și: Bella Santiago face lecții de canto cu fiica ei, Kescielle, în vârstă de 12 ani: „Când era mai mică nu prea asculta de mine'. Artista participă în noul sezon Te cunosc de undeva / EXCLUSIV

Citește și: Cine sunt concurenții de la Te cunosc de undeva, sezonul 20, de pe Antena 1

Citește și: BRomania formează un cuplu cu fosta iubită a fotbalistului George Pușcaș. Cum arată Fabiola Matiuță și cum au fost surprinsă alături de actor

Citește și: Oana Roman, o nouă replică acidă pentru Marius Elisei: 'Am reușit performanța să trăiesc în casă cu un hater câțiva ani. Mă rog să își găsească…'

Cum se înțelege Romică Țociu cu Paula Chirilă, la Te cunosc de undeva

Romică Țociu și Adriana Trandafir au fost desemnați, în 2021, câștigători ai emisiunii „Te cunosc de undeva', de la Antena 1. În noul sezon, actorul face echipă cu Paula Chirilă și spune că are o relație extraordinară cu colega lui de breaslă. Dincolo de abilitățile actoricești, Paula Chirilă este talentată la dans și cântă foarte bine, adevărate atuuri pentru echipa pe care o formează cu Romică Țociu.

„Cei de la Te cunosc de undeva s-au gândit într-o oarecare măsură să facă așa cuplurile cum și-au dorit și cum au văzut mai bine. Cu Paula Chirilă mă înțeleg extraordinar de bine, este și actriță și cântă și dansează, este fenomenală! Suntem de temut! E o gașcă atât de mișto la Te cunosc de undeva, cum nu îți imaginezi.

E bine că sunt într-o gașcă tânără, pentru că am energie de unde să iau. Eu cu Paula cu adevărat putem face niște lucruri extraordinare la Te cunosc de undeva, sunt niște provocări e adevărat la vârsta mea, nu a Paulei, dar peste care vom trece cu succes. Să-ți pice Cardi B, să-ți cadă Michael Jackson, să-ți cadă trupe din astea care dansează foarte mult. Cu coregrafiile mai ușor. De la o anumită vârstă nu mai poți să dansezi ca Bella sau ca Alexia sau ca Jo.

Paula știe mai bine decât mine engleză, dansează un pic mai bine și cântă foarte bine. Eu am stat cel mai mult 4 ore la machiaj, dar nu pot să spun personajul', a spus actorul pentru playtech.ro.

Romică Țociu: „Nu mai am nicio limită'

Romică Țociu a mai fost implicat într-un proiect al Antenei 1, „America Express', unde a făcut echipă cu fiul său, Cătălin.

„Nu mai am nicio limită, acolo le-am învins pe toate din viața mea. Pot să mă bat cu oricine! Cătălin m-a determinat. El era fan înrăit și mi-a zis: Tati, vreau să mergem acolo'. Bine, mă', a adăugat actorul pentru sursa citată mai sus.

Cât despre atmosfera de la filmările pentru serialul „Bravo, tată!', actorul a adăugat: „Și acolo e o gașcă foarte mișto. Am partitura – iubita mea în film este Laura Cosoi. Cine, Doamne, iartă-mă, nu și-ar dori așa ceva! Sunt bine. Am tras lozul câștigător', a precizat el cu umoru-i caracteristic'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton