Cum se înțelege Vio de la „Stand-up Revolution” cu ceilalți jurați ai emisiunii: „Au fost tensiuni, au fost şi mâncătorie, şi invidie” / EXCLUSIV

.

Cum se înțelege Vio de la „Stand-up Revolution' cu ceilalți jurați ai emisiunii. Ador interviurile cu umoriști, fiindcă ce poate fi mai mișto decât să te distrezi fără să plătești bilet? Iar Viorel Dragu, alias Vio, nu m-a dezamăgit… „Scriu o glumă și mă rog la Dumnezeu să râdă oamenii, spune el, dar, garantat, este mult mai complicat de atât dacă vrei să devii un comediant de top ca el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În 2009, alături de Teo și Costel, ai luat decizia de a deschide propriul club de comedie și iată că inițiativa voastră a avut succes. Aș vrea să-mi povestești puțin despre începuturi și mai ales despre cum a rezistat prietenia voastră atâția ani.

Aş vrea să fie o poveste mai interesantă, cu suişuri şi coborâşuri, şi certuri, şi etc. Adevărul e că ne-am decis în 2009 să ne facem clubul nostru, l-am făcut, a fost bine şi este bine în continuare. Şi eu sunt surprins cum de ne-am înţeles atât de bine atâţia ani.


Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie:„O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele’/ EXCLUSIV

Citește și: Imaginile în care Paula Chirila se sărută cu un bărbat pe stradă. Prezentatoarea TV, reacție surprinzătoare:'Nu am niciun nou partener'

Citește și: Mădălina Ghenea a dansat lasciv, doar în lenjerie intimă, pentru Sophia Loren. A postat totul pe Instagram:'Un simbol al senzualității'


Citește și: Theo Rose și fostul ei iubit, Alex Leonte, s-au întâlnit la petrecerea de botez a finului lor.Imginile postate de cei doi

Cum se înțelege Vio de la „Stand-up Revolution’ cu ceilalți jurați ai emisiunii

Și, dacă tot am pomenit mai sus despre prietenia voastră, iată că formula asta de succes v-a adus împreună și în juriul show-ului „Stand-up Revolution, alături de Dan Badea, pentru care ați filmat recent. Ai avut emoții?


Da, am avut ceva emoţii, însă nu foarte mari, pentru că am mare încredere în formula asta de juriu şi ştiu că mă pot baza pe oricare dintre ei dacă am o zi proastă. Şi e reconfortant să nu fie toată presiunea pe mine. Eu lucrez mai bine în haită.

Au apărut tensiuni între voi până acum, s-a întâmplat să nu fiți de acord în privința vreunui concurent? Cine este cel mai dur?

Au fost tensiuni, au fost şi mâncătorie, şi invidie, şi tot ce trebuie să fie o emisiune de succes cu un rating fenomenal.


Ați avut vreo surpriză plăcută la filmări, a fost vreun concurent care v-a făcut să râdeți în hohote?

Au fost surprize mari şi de la oameni pe care îi ştiam şi au fost mult mai buni decât ne aşteptam, şi de la oameni pe care nu i-am văzut niciodată.


„România pare a fi o mare consumatoare de umor’

Spectacolele tale se bucură de succes, pe YouTube ai o mulțime de fani, ai fost chiar și amfitrionul unui show super funny la Comedy Central… Cum e, se trăiește (bine) în România din umor?

Da, România pare a fi o mare consumatoare de umor şi, prin urmare, se poate trăi din aşa ceva. Acum depinde foarte mult ce înseamnă „trăit bine pentru fiecare. Eu nu am Lamborghini Urus şi mă omoară chestia asa. E un mare eşec în viaţa mea şi n-o să mi-o iert niciodată. Nu se poate numi „trăit bine aşa. (zâmbește)


Ai vreun hobby sau o pasiune care, la un moment dat, s-ar putea transforma într-un business? Dacă te vei lăsa vreodată de comedie, ce ți-ar plăcea să faci? Sau mai faci și altceva, în prezent?

Am ca hobby baschetul şi MMA-ul, dar nu cred că pot face bani din ele. Îmi place lumea business-ului şi sunt implicat în câteva: vinul Lejereanu, linia de haine Hoodigans şi altele în lucru. Trebuie să-mi asigur cumva viitorul, că cine ştie cum se hotărăsc românii că vor să râdă la altceva şi rămân în urmă.


N-am cum să închei altfel interviul decât rugându-te să ne spui prima glumă care-ți trece prin cap în momentul ăsta!

O glumă despre neon. Se pare că omul care a inventat neonul s-a uitat la bec şi a zis: „Interesant becul ăsta, dar parcă se aprinde cam repede. Mulţumesc frumos, am fost Vio şi urmează…

Sursă foto: Instagram