Cum se menține Adrian Enache în formă, la 57 de ani: „Cea mai bună rețetă de succes e…”

.

Admirat de sute, chiar mii de femei din țara noastră, Adrian Enache a dezvăluit, de curând, cum se menține în formă. Îndrăgitul artist are 57 de ani, dar nu i-ai da vârsta din buletin, căci se laudă în continuare cu un fizic de invidiat, la fel ca-n tinerețe. Cântărețul a spus acum care e secretul care-l ajută să-și țină kilogramele sub control. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!


La 57 de ani, Adrian Enache continuă să fie unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România. De când s-a lansat în muzică, fanii îl admiră atât pentru atitudinea sa de rock star, cât și pentru energia lui debordată, cu care reușește mereu să-i molipsească pe cei din jur. De asemenea, de-a lungul anilor, partenerul Iulianei Marciuc a reușit să facă furori în rândul femeilor cu aspectul său fizic.

Citește și: Adrian Enache e fascinat de nepoțica lui și se simte perfect în postura de bunic: „Maria-Ilinca este comoară națională, e cel mai frumos dar de la Dumnezeu'


Citește și: „A murit uitându-se la emisiunea mea, a fost mulțumit’. Adrian Enache, cu lacrimi în ochi despre decesul tatălui său. Mirela Vaida i-a fost alături în tragica zi

Citește și: Cum arată casa de 350.000 de euro a lui Bogdan Mocanu: „Totul este desenat de mine pe tabletă, nu am avut designer de interior'

Citește și: Florin Piersic și-a anulat evenimentele artistice. Simona Florescu regretă că marele actor va lipsi de la Festivalul de Teatru, Muzică și Film Ion Dichiseanu de la Adjud: ‘Noi l-am invitat, dar nu va putea veni…’/ EXCLUSIV


Cum se menține Adrian Enache în formă, la 57 de ani

Și se pare că reușește și-n continuare, pentru că Adrian Enache se laudă și acum cu un fizic de invidiat. Partenerul Iulianei Marciuc susține că secretul lui constă în muzică și sport, mai exact fotbalul. Acesta a precizat că, de mai mulți ani, a îmbinat aceste două aspecte și consideră că e rețeta lui de succes.

„Fotbalul și muzica e cea mai bună rețetă de succes, nu doar în România, ci peste tot în lume. Eu merg constant la antrenamentele de fotbal și joc în fiecare an la Naționala Artiștilor’, a declarat Adrian Enache, pentru WOWBiz.


Ce a făcut Adrian Enache de Paște

În același interviu, Adrian Enache povestea ce planuri are de Paște, anul acesta. Cântărețul spunea că pentru el în fiecare zi e sărbătoare și că are o relație apropiată cu Divinitatea.

„Avem niște evenimente pentru Diaspora, în Londra, în Germania. Pe scenă, toată viața așa am fost, să aduc bucurie oamenilor care ne așteaptă, pentru că sunt mulți plecați din România de ani de zile și le e tare dor de casă.

Eu mă rog, pentru mine Paștele este în fiecare zi. Mă rog la Bunul Dumnezeu, pentru că datorită Lui am ajuns unde am ajuns și consider că sunt foarte mulți oameni talentați, dar puțini aleși. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi, se vede și pe mine, merg la Mormântul Sfânt, ajung în Țara Sfântă ori de câte ori am ocazia. Sunt într-o relație apropiată cu Dumnezeu și îmi place să cred că are grijă de mine în continuare. Deci, pentru mine, Paștele este în fiecare zi‘, mai spunea el.


Cum s-au cunoscut Iuliana Marciuc și Adrian Enache, pe vremea când amândoi erau căsătoriți

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt împreună de aproape 30 de ani, însă nu sunt căsătoriți. Prezentatoarea TVR a povestit cum l-a cunoscut pe celebrul artist, cu mulți ani în urmă, dar și ce a atras-o la acesta.


Iuliana Marciuc și Adrian Enache se iubesc de aproape trei decenii, însă relația lor a cunoscut mari cumpene, de-a lungul timpului. Artistul era căsătorit atunci când s-a îndrăgostit de Iuliana Marciuc. După ani de relație, Adrian Enache și-a anunțat divorțul la TV, mărturisindu-și iubirea față de Iuliana Marciuc. În emisiunea lui Denise Rifai, prezentatoarea TVR a declarat că nu a avut nicio implicare în decizia artistului de a se separa de soția lui de la acea vreme.

Iuliana Marciuc l-a remarcat prima dată pe Adrian Enache într-o emisiune televizată. Prezentatoarea TV își amintește că a fost impresionată de prestațiile artistului și i-a purtat o mare admirație. Mai târziu s-au întâlnit și față-n față, pe litoralul românesc.


„La mare ne-am cunoscut. Eu îl văzusem la 7abc, la o emisiune, el cânta în indiană, chineză, făcea pe Michael Jackson și știu că mi-a plăcut foarte mult treaba asta. L-am admirat extraordinar de mult cu imitațiile acelea, a spus Iuliana Marciuc, la Xtra Night Show.

Sursă foto: Facebook