Cum se menține în formă Adina Buzatu. Are o siluetă de invidiat, la de 46 de ani: „Nu țin diete. Dacă exagerez într-un anumit moment...”

 Calin Maria Bianca
.

Cum se menține în formă Adina Buzatu. Adina Buzatu nu are nevoie de vreo descriere, asta deoarece este cunoscută de toată lumea drept unul dintre cei mai apreciați designeri din România. Frumoasa blondină nu doar că are grijă ca bărbații care vin la atelierul ei să plece cu ținute impecabile și să atragă toate privirile la evenimentele mondene, ci acordă o importanță deosebită și siluetei sale, care, ce-i drept, este una demnă de invidiat. Iată cum reușește să se mențină în formă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cum se menține în formă Adina Buzatu. Pentru Adina Buzatu vârsta este doar un număr, iar acest lucru se poate vedea cu ochiu liber. Deși a trecut de prima tinerețe și are 46 de ani reușește să atragă toate privirile, iar multe femei sunt invidioase pe ea. Într-adevăr, este o femeie împlinită, care se bucură de un succes colosal pe plan profesioanal, însă nici când vine vorba despre viața privată lucrurile nu stau rău, ci din contră.

adina-buzatu-1adina-buzatu-1

Adina Buzatu are mare grijă de imaginea ei și nu ezită să dea sfaturi de modă, mai ales bărbaților, ori de câte ori are nevoie. Participă la numeroase întâlniri și are o viață profesională foarte activă, astfel că acordă o importanță majoră aspectului ei nu doar când vine vorba despre outfit-uri, ci și de kilograme.

Citește și: Adina Buzatu a purtat o ținută excentrică la Premiile Gopo 2023: „Fusta are 24 de ani, iar sandalele au cel puțin 10 ani'

Citește și: „Diagnostice șocante, despărțirea de tatăl fetiței, pierderea afacerii”. Adina Buzatu a avut o viață plină de greutăți

Citește și: Claudia Pătrășcanu, confesiune în lacrimi despre moartea tatălui ei: „Auzeam decât urlete. Ne-am luat la revedere unul de la celălalt și…'

Citește și: Nick Casciaro, câștigătorul X Factor, s-a operat la nas. Cum se simte acum și ce colaborare pregătește cu Ramona Bădescu: „O persoană dulce, adevărată'

Cum se menține în formă Adina Buzatu

Adina Buzatu a stârnit numeroase controverse cu fizicul ei demn de invidiat. În timp ce multe femei cred că apelează la numeroase proceduri pentru a se bucura de o siluetă atât de frumoasă, celebrul designer a explicat că totul se datorează unui stil de viață sănătos. Nu ține diete și face sport în fiecare zic, iar totodată are mare grijă la alimentația ei și la excese atunci când vine vorba despre mâncare mai puțin potrivită pentru organsim.

'Sport în fiecare zi. Nu țin diete. Mănânc decent. Dacă exagerez într-un anumit moment, mai reduc a doua zi. Mă antrenez și cu Sara, și singură, fac pilates la un centru care are mai multe sedii și mă ajută, pentru că având un program agitat și întâlniri, îmi găsesc întotdeauna măcar într-o zonă a Bucureștiului să ajung.', a declarat Adina Buzatu, la Antena Stars.

Adina Buzatu are o relație specială cu fiica ei

Adina Buzatu nu s-a oprit aici cu șirul declarațiilor, ci a continuat, explicând că sunt zile în care se împarte greu între viața personală și cea profesională. Sunt zile în care face eforturi majore, însă nimic nu mai contează atunci când vine vorba despre fiica ei. Cele două au o relație foarte frumoasă și se împacă foarte bine, astfel că celebrul designer are numai cuvinte de laudă la adresa ei.

'Este greu, dar este foarte frumos. Niciun efort pe care îl faci pentru copilul tău nu ți se pare ceva efort. Lucrează cu mine de la 8 ani, este sfătuitorul meu, este parte importantă din afacere. Nu aș putea fără ea.', a mai continuat Adina Buzatu pentru sursa menționată mai sus.

Adina Buzatu a purtat o ținută excentrică la Premiile Gopo 2023

Recent au avut loc și Premiile Gopo 2023, astfel că Adina Buzatu nu a putut să nu își scoată silueta demnă de invidiat în evidență. Celebrul designer a avut o apariție surprinzătoare, mai ales că ținuta ei a fost compusă din piese pe care le poartă de peste două decenii.

Fusta este o piesă cu vechime, pe care Adina Buzatu o are în garderoba sa de peste 20 de ani. În schimb, corsetul aparține colecției unui brand românesc, iar topul cu tatuaje a fost cumpărat de la regretatul designer Răzvan Ciobanu. Ținuta a fost completată de o pereche de sandale din colecția Haute Couture a unui creator francez de top, care i-a oferit un look impresionant.

„Sunt adepta garderobei construite în timp, prefer să-mi cumpăr piese de calitate pe care să le report. Nu consider că e sustenabil să purtăm o ținută o dată. Prefer întotdeauna o ținută impecabilă și, în general, doar rotind piesele, dintr-o ținută poți face zece. (…)

Topul l-am cumpărat de la Răzvan Ciobanu acum vreo 12 ani. Nu este din colecția lui Răzvan, dar el mi l-a recomandat. Cred că l-am purtat de 200 de ori. Fusta are 24 de ani, iar sandalele au cel puțin 10 ani’, a declarat stilista, potrivit perfecte.ro

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton