Cum se menține Victor Slav în formă, la 44 de ani: „Țin post intermitent și am două mese pe zi. Mănânc...”

.

Victor Slav a vorbit despre un subiect important din viața lui, și anume stilul de viață sănătos. Fostul concurent de la Asia Express a explicat în detaliu cum se menține în formă. El are mare grijă la ce consumă în viața de zi cu zi și este atent să facă sport, iar din aceste motive are un corp de invidiat.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Victor Slav a avut întotdeauna un corp pe care mulți bărbați și-l doresc. Ei bine, acum a vorbit despre secretele care îl ajută să se mențină în formă și să aibă un stil de viață sănătos.

victor0victor0

Citește și: Controversata poveste de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav: de la prima întâlnire, la nuntă, divorț și escapada ei cu Adrian Cristea / Detalii picante: „Copilul nu a fost în plan, noi eram despărțiți la ora aia'

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește ca Victor Slav să fie un tată implicat pentru fiica lor și îl compară cu Gabi Bădălău: „El este foarte relaxat pentru că eu am tot și îi ofer ei o viață bună. Gabi face lucrurile astea cu copiii lui, mereu îi sună'

Citește și: Actrița Lia Sinchevici s-a căsătorit cu Alex Calancea într-un cadru de poveste: „Nunta a fost trei zile și trei nopți! Am făcut la Snagov cununia civilă, cununia religioasă la Iași și petrecerea moldovenească am făcut-o peste Prut'

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Cum se menține în formă Victor Slav

Victor Slav a dezvăluit recent care sunt secretele sale pentru un stil de viață sănătos. Într-o serie de declarații, fostul concurent de la Asia Express a subliniat importanța alimentației adecvate, activității fizice regulate, odihnei suficiente, gestionării stresului și hidratării corespunzătoare.

„Alimentație adecvată! Eu am găsit ce funcționează pentru mine. În momentul de față există o grămadă de nutriționiști care ne sugerează ba să consumăm mai mulţi carbohidraţi, ba cereale, ba să mâncăm carne. Astfel că este foarte bine să ne ascultăm corpul, să vedem ce funcționează cel mai bine pentru noi. Țin post intermitent și am două mese pe zi în cele 8 ore în care pot să mănânc. Alimentația mea este una destul de simplă: consum ouă, carne, vită, pește, pui, curcan, toate din sursă neapărat verificată. Apoi mănânc grăsimi bune în general, cum este untul, mănânc pâine obligatoriu integrală sau de secară și nu mai mult de 2-3 felii, foarte rar iaurt și atunci când o fac, îl aleg pe cel gras și nu pe cel degresat, sana, chefir, legume și fructe în totdeauna de sezon

Activitate fizică regulată, esenţială pentru menținerea sănătății, iar aici putem include și mersul pe jos, alergatul, înotul, ciclismul sau antrenamentele bineînțeles de forță.

Odihna adecvată! Un somn de calitate, de 7-9 ore pe noapte, este crucial pentru regenerarea și funcționarea optimă a organismului.

Gestionarea stresului prin practici precum meditație, poate yoga, tehnici de respirație, fie hobby-uri relaxante, acestea pot ajuta foarte mult la reducerea stresului și la îmbunătățirea sănătății mentale.

Hidratarea corespunzătoare, consumul adecvat de apă, apoi îngrijirea preventivă, și aici includem vizitele regulate la medic, controalele periodice pentru prevenirea bolilor', a explicat el pentru csid.ro.

El încearcă să fie un exemplu de urmat pentru toți cei care își doresc să își îmbunătățească starea de bine.

Fostul concurent de la Asia Express este un fan al sportului

Victor Slav este un fan al sportului, astfel că pune accent pe activitatea fizică regulată, considerând-o esențială pentru menținerea sănătății. Prin aceste lucruri, el reușește să își mențină un stil de viață sănătos și echilibrat.

„Eu personal îmi planific timpul şi prioritizez activitățile. De pildă, dacă pot face și antrenamente scurte și intense dacă timpul este limitat, le fac. Și încerc pe cât posibil să fac antrenamente și să ajung la sală chiar dacă am timp limitat. Este important să faci și cât de puțin, dar să faci mișcare!', a completat el.

Ce sfaturi are Victor Slav pentru cei care vor să aibă un stil de viață sănătos

Victor Slav a vorbit și despre sfaturile pe care le are pentru persoanele care vor să aibă un stil de viață sănătos. Fostul concurent Asia Express a explicat ce consideră că le lipsește românilor să fie mai sănătoși și mai activi.

„Aș spune educația privind importanța unui stil de viață sănătos! Și este regretabil, pentru că acces și surse de informare referitoare la facilități sportive și la alimentația sănătoasă există, dar trebuie doar să ne dorim și să conștientizăm că sunt foarte, foarte importante pentru un stil de viață sănătos', a precizat acesta.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton