Cum se simte Ana Baniciu în a șaptea lună de sarcină: „Am emoții. Suntem pe ultima sută de metri”.  Vrea să nască natural

 Ifrim Georgiana
.

Ajunsă în a șaptea lună de sarcină, Ana Banciu este copleșită de emoții și așteaptă cu nerăbdare să-și țină copilul în brațe. În paralel cu pregătirile pentru naștere, artista se află pe ultima sută de metri cu renovarea viitorului cămin, o locuință veche de un secol și pe care a moștenit-o de la bunicii ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ana Baniciu traversează o perioadă frumoasă, încărcată de emoții, iar asta pentru că se apropie de momentul când va deveni mamă pentru prima dată. Artista și soțul ei, Edy Kovacs, vor avea un băiețel și au făcut fericitul anunț în luna ianuarie, printr-o postare pe rețelele de socializare. Chiar dacă va deveni mamă în scurt timp, Ana Baniciu și-a propus să-și continue toate proiectele, mai ales că soacra ei s-a oferit să fie alături de copil în majoritatea timpului.

kbkb

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Ana Baniciu, însărcinată în 5 luni, pe aeroport: „Am cedat într-un final, simțeam că mi se face rău…”

Citește și: Ana Baniciu a refuzat o ofertă a Antenei 1, după ce a aflat că e însărcinată. În ce emisiune trebuia să apară: „Aș fi fost în nouă luni la ultimele ediții'

Citește și: Ce cadou a primit Dana Budeanu din partea lui Radu Vâlcan: „Este ceva ce nu merit. De fiecare dată când revine din Thailanda, îmi aduce…'

Citește și: Fulgy, primele declarații după ce s-a mutat din România: „Sunt bursier la cea mai mare universitate de muzică și media din Dubai. Nu mai…”

Cum se simte Ana Baniciu în a șaptea lună de sarcină

Cu toate că sarcina este destul de avansată, Ana Banciu spune că este energică și cu atât mai fericită. Recunoaște că o încearcă multe emoții, dar gândul că va naște curând nu-i provoacă nicio temere. Artista și-a propus să aducă copilul pe lume pe cale naturală, asta dacă, bineînțeles, nu vor apărea complicații pe parcurs.

„Sunt plină de viață, fericită și mă bucur că suntem pe ultima sută de metri, că suntem sănătoși și urmează să nasc. Am emoții, dar nu îmi e frică! Am hotărât deja că voi naște natural! Nu mai ține de mine de acum încolo, ține de natură, de cum vrea Dumnezeu. Vom vedea la momentul respectiv cum vrea el să iasă, dar eu sper că natural, să nu-mi facă o surpriză', a mărturisit artista.

Ana Baniciu și soțul ei se pregătesc să se mute în casă nouă

Artista și soțul ei sunt pe ultima sută de metri cu renovarea viitorului lor cămin, o locuință veche de o sută de ani, moștenită de Ana Banciu de la bunicii ei. Doar mobila le lipsește în acest moment, însă viitorii părinți speră că totul va fi gata înainte să vină pe lume băiețelul lor.

„Suntem pe final cu casa, mai avem un pic și terminăm. Așteptăm mobila, deci toată presiunea este acum pe cel care face mobila. Am cam terminat cu ce era greu și a început numărătoarea inversă', a spus cântăreața.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton