Cum se simte Cătălin Botezatu, la o săptămână după ce i s-a montat un nou stent la inimă: „Asta este viața mea. A fost o decizie...”

.

În urmă cu o săptămână, Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. După mai multe investigații medicale, medicii au decis să-i schimbe stentul la inimă, montat acum 6 ani, iar operația a fost efectuată la un spital din Turcia. De curând, Cătălin Botezatu a făcut noi declarații despre starea sa de sănătate și despre viitoare sale proiecte profesionale. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


 Miercuri, 12 iulie, Cătălin Botezatu a trecut printr-o intervenție la inimă, după ce medicii au decis să-i schimbe stentul montat în urmă cu 6 ani. Creatorul de modă a efectuat operația în Turcia, căci, de mai mulți ani, este adeptul serviciilor medicale de acolo. Deși a trecut numai o săptămână de la procedura medicală, designerul și-a reluat activitatea la atelier, ba chiar și-a propus să lanseze o nouă colecție de haine. În ciuda problemelor medicale din ultimii ani, Cătălin Botezatu și-a păstrat optimismul și este încrezător că-și va putea duce la capăt toate planurile.


Citește și: Cum gestionează Cătălin Botezatu întâlnirile cu fanele prea insistente: „Le-am dat afară cu Poliția. Au venit acasă, la atelier, la restaurante, peste tot’

Citește și: Cătălin Botezatu a ajuns, din nou, pe masa de operație. Doctorii i-au schimbat stentul la inimă, montat acum 6 ani: „Sunt monitorizat de 14-20 medici…’


Citește și: Sofia Vicoveanca povestește ce s-a întâmplat când a cântat pentru deținuții din penitenciare: „În momentul respectiv, zici că a fost explozie. Numai Dumnezeu m-a stârnit…’ / EXCLUSIV

Citește și: Astroloaga Minerva a avut mari probleme de sănătate și s-a operat, deși riscurile erau mari: „Am plâns o după amiază întreagă în camera de spital'

Cum se simte Cătălin Botezatu, la o săptămână după ce i s-a montat un nou stent la inimă

La o săptămână după ce i s-a montat un nou stent la inimă, Cătălin Botezatu susține că recuperarea medicală decurge fără probleme, iar analizele indică valori normale. Deși a trecut puțin timp de la operația din Turcia, designerul și-a reluat activitatea la atelier și are multe călătorii planificate pentru următoarea perioadă.


„Majoritatea analizelor au ieșit bine, eu sunt foarte precaut, merg la control. De la o vârstă nu mai e chiar așa… Trebuia să văd în Turcia și ce se întâmplă legat de celelalte 5 operații de cancer. Totul e ok, dar a trebui să îmi pună acest stent.

A fost o decizie pe care am luat-o pe loc. Nu a trecut nici măcar o săptămână, sunt bine merci, am început treaba, lucrul la colecție, pregătesc colecția pentru New York, dar mai avem două evenimente super tari acum, pe 26 și 27 iulie, o să mergem și la Paris. Viața merge înainte!


Nu vrei să știi ce program am! Asta este viața mea! Îmi fac treaba, totul merge înainte. Am multe proiecte care îmi dau satisfacție și energie. Cred că asta mă ține în priză. Dacă ești optimist și puternic nu are de ce să îți fie frică', a spus designerul, potrivit click.ro.


Ce probleme de sănătate are Cătălin Botezatu

La 56 de ani, Cătălin Botezatu a trecut prin cinci operații de cancer și are probleme cardiace, având mai multe stenturi montate la inimă. În ciuda cumpenelor prin care a trecut, creatorul de modă se consideră o persoană puternică și nu s-a lăsat înfrânt de complicațiile medicale.

„Au fost stenturi, iarăși stenturi, 5 operații de cancer,  și așa mai departe, le-am privit ca atare, Dumnezeu mi-a dat să văd cât pot să duc. Sunt foarte puternic și încrezător în mine', a mai spus Cătălin Botezatu.

Sursa foto: Facebook