Cum se simte Cristina Dorobanțu, după operația suferită la picior: „Am rămas cu un semn pe care îl voi purta toată viața. Nu...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cum se simte Cristina Dorobanțu, după operația suferită la picior. În prima parte a anului, vedeta de la Kanal D a trecut printr-o intervenție, una la care nu se aștepta. După un simplu control medical, prezentatoarea de știri a aflat că are un dermatofibrom, ce putea deveni periculos în timp, motiv pentru care medicii i l-au extirpat. Din păcate, știrista a rămas cu un semn pe care-l va purta toată viața.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bună, Cristina! A trecut mai bine de un an de când nu ne-am mai văzut în paginile revistei, așa că sunt sigură că ai să ne spui o mulțime de lucruri. Ce faci, cum te găsim acum, înainte de Sărbători? Ce schimbări au mai avut loc în viața ta?

Este primul an în care nu am niciun plan pentru această perioadă a Sărbătorilor. În ultima vreme, am început să îmi trăiesc viața la intensitate maximă de la o zi la alta, pentru că fiecare dintre ele vine cu noi surprize. În acest moment, singurul lucru pe care îl fac este să mulțumesc în fiecare zi pentru tot ceea ce mi se întâmplă.

cristina-dorobantu-12cristina-dorobantu-12

Schimbări au fost multe, am revenit din Turcia, acum sunt la pupitrul Știrilor Kanal D, locul la care am visat încă din prima zi în care am pornit pe acest drum al televiziunii. Acum șapte ani, ceea ce îmi doream era ca, într-o zi, să le spun oamenilor de acasă: „Bun găsit, doamnelor și domnilor! Vă prezint Știrile Kanal D!. Iată că, după multă muncă, visul a devenit realitate.

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a Cristinei Dorobanțu și în ce relații a rămas cu fostul iubit:„Am învățat că dacă iubești și ești iubit ai totul' / EXCLUSIV

Citește și: Ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Trucul prin care se menține în formă:„Acesta este secretul meu'

Citește și: Gheorghe Turda iubește din nou, după relația eșuată cu Nicoleta Voicu:”M-am liniștit din toate punctele de vedere”

Citește și: Cornelia Rednic a mai slăbit încă 7 kg înainte de Sărbători. Ce dietă a ținut:”Nu am vrut să mă înfometez”

Cum se simte Cristina Dorobanțu, după operația suferită la picior

În prezent, te vedem în weekend la pupitrul știrilor Kanal D. Cât de mult îți place rolul de prezentatoare de știri, ai scăpat de emoții? Știm că ai trecut printr-un incident neplăcut chiar din prima zi, atunci când te-ai împiedicat și ai căzut. Au mai fost și altele?

S-a întâmplat cu douăzeci de secunde înainte să intru în direct, pe 1 martie 2022, o să țin minte toată viața această zi, m-am împiedicat și am căzut. Nu am mai avut incidente de atunci. Nu mai am emoții și este pentru prima dată în viața mea când mă uit la ceea ce prezint. În general, nu mă uitam la mine, dar sunt atât de mândră de punctul în care am ajuns și la care am visat! Sunt foarte fericită când oamenii mă apreciază.

„Am rămas cu un semn pe care îl voi purta toată viața'

În prima parte a anului ai suferit o intervenție la nivelul piciorului, după un simplu control medical. Medicii ți-au extirpat atunci un dermatofibrom, care putea deveni periculos, în timp. Cum te simți acum? Ai scăpat definitiv de această problemă?

Sunt bine. Am rămas cu un semn pe care îl voi purta toată viața. Mă bucur că sunt bine, nu urmez niciun tratament și nu mai este nevoie să merg la control.

Îți urez de pe acum „Sărbători fericite și „La mulți ani!. Ce planuri ai de Sărbători, cum vei petrece de Crăciun și Revelion?

Nu am încă planuri, este primul an în care aștept să văd ce-mi rezervă viitorul. Am o dorință pe care mi-o pun la ora 12:00, în noaptea de Revelion, și pe care am să o dezvălui anul viitor. Vă urez și eu să aveți Sărbători pline de magie, să se îndeplinească tot ce vă doriți și să fiți iubiți!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Dan Niculescu, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton