Cum se simte Dana Săvuică, la trei săptămâni de când și-a micșorat sânii: „Peste două luni o să fiu ca nouă”. De ce a recurs la intervenția estetică

 Ifrim Georgiana
.

În urmă cu aproape trei săptămâni, Dana Săvuică a trecut pprintr-o operație de micșorare și lifting al sânilor. Prezentă la un eveniment monden, vedeta a recunoscut că este mulțumită de rezultate, chiar dacă perioada de recuperare presupune multe multe interdicții din partea medicilor. Totuși, prima vedetă care a pozat în Playboy spune că, în aproximativ două luni, va fi ca „nouă'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

După ce a împlinit 53 de ani, Dana Săvuică a decis să intre în cabinetul medicului estetician. Vedeta a trecut printr-o operație de micșorare și lifting al sânilor în urmă cu trei săptămâni și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fostul model spune că, după menopauză, aspectul sânilor ei s-a modificat, acesta fiind principalul motiv care a determinat-o să recurgă la intervenția estetică. Pe de altă parte, Dana Săvuică spune că a existat și un alt motiv, care nu ține de criteriile estetice.

dan-10dan-10

Au trecut aproape trei săptămâni de când Dana Săvuică și-a micșorat sânii. Vedeta estimează că în două luni va fi ca „nouă' și recunoaște că rezultatul obținut este conform așteptărilor ei. În același timp, primul iepuraș de pe revista Playboy se arată energică și activă, însă are grijă să respecte cu strictețe recomandările medicului care a operat-o.

Citește și: Ce nu are voie să facă Dana Săvuică, după operația de micșorare a sânilor: „Este condiția esențială, am scutire…”

Citește și: Cum arată Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor. S-a fotografiat în sânii goi, bandajați: „Mă uit și îmi place ce văd”

Citește și: Cristian Tudor Popescu, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: „Tânărul s-a dus spre moarte”

Citește și: Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Reacție neașteptată, după ce Nea Mărin a oferit amuleta: „A dat Dumitrescu cu pumnii în mese, a spart pahare!'

Cum se simte Dana Săvuică după operația de micșorare a sânilor

După operația de micșorare a sânilor, Dana Săvuică spune că este activă și energică, însă trebuie să evite efortul fizic. În perioada de reuperare, vedetei i-a fost recomandat să nu poarte pantofi cu toc, însă, spunea ea, în două luni va putea reveni la stilul de viață de dinainte de intervenția estetică.

„Mă simt foarte bine după cum observi. Sunt activă, sunt energică, sunt eu, dar cu puțin mai multă atenție față de corpul meu. Nu am voie să fac mișcări bruște, nu am voie să mă lovesc, nu am voie să cad, nu am voie să ridic greutăți. Toate acestea se vor duce, peste 2 luni de zile o să fiu ca nouă. Tocurile le port foarte puțin, când vin la evenimente. În rest, folosesc pantofi sport, foarte confortabili. Fiind înaltă, nu am nevoie de tocuri, dar când este vorba de un eveniment cu stil, cu eleganță, mai port un toc, din când în când', a spus vedeta potrivit ego.ro.

De ce și-a operat Dana Săvuică sânii

Pe lângă criteriul estetic, Dana Săvuică spune că a luat decizia de a-și opera sânii și din motive medicale. Vedeta s-a confruntat cu mari dureri cervicale, avea probleme cu somnul și i se modificase poziția coloanei.

„Mi-am dorit să fac lucrul acesta de foarte mult timp. L-am vizualizat, mi l-am imaginat. Acum, că s-a întâmplat, nu pot decât să mă bucur. Este exact ce mi-am dorit. Este vorba de un lifting și o reducție a sânilor, fără implanturi. Practic, sânii mei sunt tot acolo, dar repoziționați, cum erau așa când aveam 20 de ani. Da, mai mici cu 20%. Este exact mărimea cu care au crescut când am intrat la menopauză. Practic, sânul este cel pe care îl aveam la 20-30 de ani. De la 35, 40 și la 47, când am intrat la menopauză, a fost ca un fel de explozie în zona de sâni, burtă, talie și spate. S-a depus un țesut adipos în această zonă și m-am încărcat foarte mult. Atunci, a trebuit să fac acest lucru pentru sănătatea mea, în primul rând, ca să mă simt mai ușoară, să stau dreaptă. Mă cocoșasem, nu mai puteam să dorm pe burtă, aveam dureri cervicale, dureri de cap, aveam insomnii. Lumea nu știe.

Au fost sute de femei care mi-au scris și mi-au spus că și ele vor, că au probleme și nu au curajul să facă acest pas, iar, după ce l-am făcut eu, li se pare că ar putea și ele. Le-am răspuns tuturor, fiecare a primit mesaj. Au fost și cei refractari, care au spus: Sigur, vanitatea! Vrea să se bage în seamă, să atragă privirile, atenția! Extraordinar, are 53 de ani, ce îi mai trebuie? Ar trebui fie bunică, să stea în casă, să se închidă, e cu un picior în groapă!'. Îmi asum, e corpul meu, vreau să mă simt bine în corpul meu. Corpul îmi cerea acest lucru, iar eu i l-am oferit, ca să trăim frumos împreună', a adăugat aceasta.

„Știu că îmbătrânesc'

Dana Săvuică recunoaște că este deschisă când vine vorba despre intervențiile estetice, ținând să puncteze că este conștientă de faptul că înaintează în vârstă.

„Cred că nu aș fi reacționat în niciun fel. Am preluat chestia de îmbunătățire a corpului ca fiind ceva natural. Orice femeie ar trebui să și-o asume. În ziua de azi, poți să îți faci niște lucruri fenomenale, minim invazive, fără să treci printr-o perioadă dureroasă, printr-un proces greu. Dacă pot să fac lucrurile acestea, de ce nu? Eu îmi asum vârsta, știu că înaintez în vârstă. OK, pot să folosesc și cuvântul acesta, știu că îmbătrânesc. Dar de ce trebuie să o fac plină de riduri, fleșcăită? De ce? Când am atâtea lucruri la dispoziția mea?', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton