Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata: ”Știu sigur că am un tată puternic. Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare...”

.

Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în ultimele luni, marele cântăreț de manele a ajuns de mai multe ori de urgență la spital. Asta nu este tot, fiindcă după ce a fost internat, a plecat din România pentru a își rezolva problemele de sănătate. Care este starea lui de sănătate acum! Fiica lui, Betty, l-a dat de gol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


După ce Florin Salam a ajuns pe mâinile medicilor pentru prima dată în urmă cu mai multe luni, fanii au fost extrem de îngrijorați, mai ales că nimeni din familia lui nu oferea detalii despre ceea ce se întâmplă. Ulterior, fiica lui, Betty, a ieșit în față și a explicat că este bine, iar totul este din cauza oboselii, fără a avea vreo problemă gravă de sănătate.

Citește și: Florin Salam a ajuns de urgență la spital: „Sunt plecat din țară pentru sănătate’. Artistul a spus că returnează banii pentru concertele stabilite


Citește și: Câți bani cere Florin Salam la o nuntă sau la un botez. „Regele manelelor' este cel mai scump artist din România!

Citește și: „Ia uitați-vă la voi, iubitelor, frumoaselor, balenelor eșuate! Ia uitați-vă cum balotez acum și nici nu-mi pare rău!'. Gabriela Cristea, reacție dură după ce a fost criticată iar că s-a îngrășat

Citește și: Ce i-a cerut Rona Hartner unei prietene apropiate, cu o săptămână înainte să moară: „Ea a crezut tot timpul că va învinge. Avea o voință incredibilă să trăiască’


Cum se simte acum Florin Salam, după ce a plecat în străinătate pentru a se trata

De atunci, a mai ajuns de câteva ori pe mâinile medicilor, însă în continuare atât familia, cât și el, explică că totul este din cauza nopților nedormite și oboselii acumulate. În urmă cu câteva săptămâni, Florin Salam a anunțat că merge în străinătate pentru problemele de sănătate pe care le are, astfel că nu s-a mai auzit nimic despre stare lui de sănătate în tot acest timp. Recent, în cadrul unui interviu, fiica lui, Betty Salam, a spus că artistul este foarte bine și o să treacă și peste aceste episoade deloc plăcute.


Tata este foarte bine și a fost întotdeauna bine. Un om care va munci și muncește extraordinar de mult, există posibilitatea să obosească la un moment dat. Asta nu înseamnă că îl va doborî ceva, nu. Singurul lui dușman care ar putea să îl doboare este el, dar nu va lăsa nici chestia asta să îl doboare. Eu știu sigur că am un tată puternic. Știu și simt asta, pentru că sunt a lui‘, a spus Betty Salam pentru WOWbiz.

Florin Salam: ‘Vă rog să îmi acordați înțelegere’

Vestea că Florin Salam a plecat din țară pentru a se trata nu a venit de la nimeni altcineva, ci direct de la marele cântăreț de manele. Acesta a spus clar că este plecat pentru a își rezolva problemele de sănătate, însă nu a dezvăluit țara în care se află.


„Vă salut, prietenii mei, îmi salut toată familia și bineînțeles am intrat să vă spun ceva foarte important, pentru că sunt plecat din țara mea, nu pot să vă zic țara unde sunt, pentru că nu am cum să vă spun, decât că sunt plecat pentru sănătate.’, a spus Florin Salam pe atunci.


De asemenea, și-a și anulat contractele pe care le avea atunci și a explicat în fața tuturor că o să ofere banii înapoi pentru că nu le poate onora. 

Voi trebuie să mă înțelegeți cel mai bine. Am intrat mai mult să informez oamenii unde aveam de cântat în curând, că voi pune un număr de telefon, cât de curând, unde să țineți legătura cu persoanele care se ocupă de agenda mea, unde să vă returneze sumele de bani și să stați liniștiți, pentru că totul se va rezolva.


Dar vreau să informez toată lumea că am nevoie, neapărat, de o perioadă de pauză. Este mai important ca oricând. De aceea am intrat și vă mulțumesc din suflet că mă înțelegeți și să vă dea Dumnezeu sănătate, vă pup și vă iubesc!, a spus Florin Salam în mediul online.

Sursă foto: Facebook / Instagram