Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi. Încă e în cârje, în urma accidentării de la Survivor: „Mă doare când pun piciorul jos, se umflă...”

 Miniosu Alexandra
.

Am aflat cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi, în urma accidentării de la Survivor. Soțul Ramonei Podea a trecut prin clipe grele anul acesta, în show-ul din jungla Dominicană, suferind o accidentare dureroasă. Deși au trecut mai bine de cinci săptămâni de când s-a operat, artistul încă resimte durerea. E bucuros însă că măcar poate pune piciorul în pământ. Iată ce sacrificii face pentru a se recupera mai repede!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi? Asta s-au întrebat toți fanii artistului, îngrijorați pentru starea lui de sănătate, după plecarea lui din jungla din Republica Dominicană. Din fericire, el poate să pună acum piciorul în pământ, dar problemele nu s-au încheiat. Încă-l doare genunchiul și se umflă când face sport.

jorge-1jorge-1

Jorge a participat la Survivor România 2023. Deși era entuziasmat de competiție și își dorea să o câștige, parcursul lui s-a încheiat brusc, în februarie, după ce s-a accidentat la picior. Cântărețul a fost eliminat din competiție în urmă cu două luni, iar acum cinci săptămâni a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi. De atunci, el este într-un proces de recuperare, sperând să scape de cârje cât mai curând.

Citește și: Ce s-a întâmplat în ziua în care Jorge și Alina Laufer au divorțat: „Știam că n-o să o văd o perioadă și știam că urmează jihadul!”

Citește și: Jorge a apărut în cârje la TV, după ce s-a operat din cauza accidentării de la Survivor: „Această operație simplă de menisc s-a transformat în…'

Citește și: Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când a fost înșelată „de nenumărate ori”: „Unele erau bune, erau porno. Pe de o parte se justifica”

Citește și: Carmen Brumă dezvăluie cea mai mare greșeală care se face în post: „Aceasta duce la îngrășare”

Cum se simte Jorge la o lună de la operația la genunchi, în urma accidentării de la Survivor

În prezent, la mai bine de cinci săptămâni de la operație, Jorge este bucuros că poate pune piciorul în pământ. Așadar, starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, dar, din păcate, nu a scăpat de tot de probleme. Încă-l mai doare genunchiul și se umflă când face sport.

„Sunt foarte încântat că pot pune piciorul jos, au trecut cinci săptămâni de la operație, sunt din ce în ce mai bine.

Mă doare, mă doare genunchiul când pun piciorul jos. Încă mi se umflă când fac sport, am recuperare în fiecare zi, la menisc, Fac o oră pe zi exerciții, merg la kineto și fizioterapie, am aparate la care stau mai multe ore', a spus Jorge pentru Click!

Cu această ocazie, Jorge a dezvăluit că toți concurenții de la Survivor România 2023 au o asigurare, pe care au semnat-o înainte de a participa în competiție.

„Nu mi-am făcut eu personal. Toți participanții de la „Survivor” avem o asigurare pe care am semnat-o înainte de a pleca. Nu vă faceți griji, suntem pe cele mai bune mâini', a adăugat el.

„Eu l-am sunat pe Cătălin Măruță înainte de operație…'

În aceeași perioadă, și Cătălin Măruță și Dorian Popa au avut probleme cu picioarele. Împreună, toți trei au dat dovadă de solidaritate, interesându-se unul de sănătatea celuilalt.

„Da, cei trei crai de la răsărit. E bine că empatizăm unul cu altul. Eu l-am sunat pe Cătălin Măruță înainte de operație, iar Dorian Popa m-a sunat pe mine înainte de operație. Eram așa, un trio magnific. E bine că ne ajutăm unii pe alții, asta e o chestie pe care am descoperit-o acum. Înainte nu eram așa prietenoși, noi, oamenii din showbiz. Am început să empatizăm, să ne apreciem unii mai mult că alții, să ne apreciem și să ne sprijinim în momente grele, e fantastic că se întâmplă asta', a povestit Jorge.

Artistul încă se deplasează cu ajutorul cârjelor

Jorge nu se aștepta nicio secundă să se accidenteze la Survivor România 2023, mai ales că e o fire sportivă. Acum, deși merge în cârje, el continuă să cânte.

„Nu m-a gândit, eu sunt o fire sportivă, fac sport, merg la sală. Nu m-am gândit niciodată că mă pot accidenta la „Survivor', poate și inconștiența mea de a intra pe traseu cu energie, de aia cred că s-a și întâmplat.

Cânt și așa, am eveniment săptămâna asta, urc într-o cârjă pe scenă, am microfonul în cealaltă mână și cânt', a mai transmis cântărețul.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton