Cum se simte Mihai Leu, după ce a avut mari probleme de sănătate. A ajuns la spital de trei ori în ultimele luni: „Nu sunt în cea mai bună formă. Când am necazuri...”

.

La începutul lui iunie, Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni, pentru a treia oară în ultimele luni. Între timp, fostul campion mondial de box a fost externat și a revenit în circuitul de raliu. Spune că nu este în cea mai bună formă, dar are familia aproape și e hotărât să depășească încercările din ultimul timp.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Mihai Leu a trecut prin momente delicate în prima parte a acestui an, dat fiind că a ajuns la spital de trei ori. Ultima oară a fost internat la Spitalul Fundeni, în luna iunie, din cauza unor complicații apărute în urma unei intervenții recente. Fostul pugilist și campion național de raliuri a fost depistat, în 2014, cu cancer la colon.

mi9-1mi9-1

Citește și: Mihai Leu a transmis un mesaj video după ce a fost adus cu elicopterul de urgență de la Hunedoara la Spitalul Fundeni: „Îmi pare nespus de rău că…'

Citește și: Mihai Leu, internat de urgență, din nou, la Spitalul Fundeni. Ce spune medicul care îl tratează despre starea sa de sănătate: „E destul de neplăcută această problema. Are episoadele acestea din cauza…”

Citește și: A murit fostul jucător și antrenor Ion Țuțuianu, legenda rugby-ului românesc! Câștigătorul Cupei Campionilor Europeni avea 85 de ani

Citește și: Accident grav în Paris: un mort și șase răniți, după ce o mașină a intrat cu mașina în terasa unei cafenele. Șoferul a fost prins și arestat

Cum se simte Mihai Leu la o lună după ce a fost internat de urgență la spital

Sprijinit de familie, Mihai Leu a depășit momentele critice și se simte bine, însă va mai dura un timp până își va reveni complet. După perioada petrecută la Spitalul Fundeni, sportivul a revenit în circuitul de raliuri și e determinat să dea tot ce are mai bun la curse.

„Este important să nu cedezi niciodată și să ai curajul și puterea să treci peste toate. Eu am noroc că am o familie extraordinară lângă mine. Și când am necazuri, încerc, în primul rând din punct de vedere psihic, să trec peste ele. Mă simt foarte bine, nu sunt în cea mai bună formă, dar încerc să îmi revin cât se poate de repede. Am început să merg la curse în ideea că vreau să mă adaptez foarte repede, așa este viața', a declarat fostul pugilist la Star Matinal.

„Nu ne gândeam că vom trece prin așa ceva'

Deși a trecut prin mari încercări în ultimele luni, fiind internat de trei ori la spital, Mihai Leu nu și-a pierdut optimismul. Din cauza problemelor de sănătate, sportivul a fost constrâns să amâne planurile făcute cu soția lui, Anna. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 30 de ani.

„La începutul anului chiar vorbeam cu soția și nu ne gândeam că vom trece prin așa ceva. Am început bine pregătindu-ne pentru un an în care aveam planuri destul de mari, acum multe din lucrurile pe care ni le-am propus la începutul anului nu le vom mai putea face, dar le facem anul viitor. Am încercat să fiu foarte optimist și încrezător', a mai spus sportivul.

Reamintim că, pe 11 mai, Mihai Leu a ajuns tot la Fundeni, de urgență cu elicopterul, de la Hunedoara, în urma unor complicaţii survenite în urma intervenției chirurgicale suferită tot în această primăvară la Spitalul Militar din București.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton