Cum se simte Mioara Roman după operație: "Este la Terapie Intensivă câteva ore!"

.

Oana Roman a scăpat de emoții pentru că operația mamei ei a decurs în parametri normali. Mioara Roman avea o problemă mai veche, care nu mai suporta amânare și, după câteva ore la Terapie Intensivă, își va putea vedea familia și chiar merge acasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ca și când divorțul de Marius Elisei n-ar fi afectat-o destul, Oana Roman a trecut printr-un alt moment greu și anume operația prin care a trecut mama ei. Zilele trecute, Oana a dezvăluit că Mioara Roman va fi supusă unei intervenții laparascopice, ce are ca scop înlăturarea colecistului.


Oana a revenit astăzi și și-a ținut fanii la curent cu starea de sănătate a mamei ei, care a suportat foarte bine operația.

„Am zis că astăzi nu ies din casă pe frigul ăsta îngrozitor, dar a trebuit să ies, pentru că trebuie să mă duc la mama la spital să-i duc medicamentele. Din păcate, ea nu a fost externată astăzi sau ieri, cum credeam. Din păcate, va mai sta câteva zile la spital pentru că va suferi o intervenție laparascopică pentru a i se înlătura colecistul, pentru că avea această problemă și devenise urgentă’, spunea Oana Roman la InstaStory în urmă cu câteva zile.


Citește și:

Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

A murit Harry Brant. Fiul supermodelului Stephanie Seymore avea doar 24 de ani

Andreea Marin a recunoscut în trecut că a fost victima violenței: „Nu trebuie să stai lângă un om care te lovește’

Oana Roman a spus că Mioara Roman se află la ATI pentru câteva ore, dar va fi dusă în salon curând, iar vineri urmează să o ia acasă.

„Mama este bine. Cei de la spital m-au sunat pe la ora 10:00 să-mi zică că mama a ieșit din operație și că este la ATI câteva ore, apoi o vor duce în salon. Vreau să le mulțumesc din suflet oamenilor de la spital, tuturor celor care au grijă de mama de o săptămână, întregului personal de la spital. M-au ținut la curent în permanență cu tot ce se întâmplă cu mama și Slavă Domnului, este bine. Probabil că vineri o s-o iau acasă și totul o să fie ok’, a transmis vedeta pe Instagram.



Cum a afectat-o Parkinsonul pe Mioara Roman

„Mama e foarte bolnavă, a avut crize în ultima perioadă. Are
multe afecțiuni. Dacă o vezi, nu o recunoști. Și e foarte greu. Boala a
schimbat-o, e foarte rău. Dar trebuie să fac tot ce pot pentru ea, până
când s-o putea. Mi-e teamă pentru că o vad cum îmbătrânește.

Când îmbătrânești brusc… Lucrurile la ea au evoluat foarte
repede. Nu ești pregătit, eu tot o vedeam în putere. Ea a fost o forță
toată viața ei, știi bine câte a dus. Femeia e un tezaur de educație, de
înțelepciune, de tot. Și când o văd acum e foarte greu. Pentru că nu
știi.. stagnează, evoluează?
, a declarat Oana Roman.