Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Artista a început ședințele de chimioterapie: „Sunt la spital de o săptămână, nu este deloc ușor”

 Ifrim Georgiana
.

Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Pe 12 iulie, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze la creier. De aproximativ o săptămână, actrița este internată în spital și a început ședințele de chimioterapie. Recent, cunoscuta artistă a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate și despre schema de tratament pe care i-au propus-o medicii. Iată cât timp va petrece Rona Hartner în spital și cum se simte în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat, însă s-a vindecat după un an de tratament. În urmă cu o lună, celebra actriță a anunțat că boala a recidivat și suferă de cancer pulmonar în stadiul 4. După diagnosticul crunt, artista a dezvăluit că a rămas și fără surse de venit, căci i s-au anulat toate proiectele și contractele. Internată de o săptămână în spital, Rona Hartner a început ședințele de chimioterapie și, potrivit medicilor, vor urma alte câteva luni de tratament.

ron9ron9

Citește și: „Nu mai câștig niciun ban, am 9 metastaze care au crescut”. Rona Hartner a rămas fără sursă de venit, după ce a aflat că are din nou cancer

Citește și: Ce interdicție a primit Rona Hartner din partea medicilor, după ce cancerul i-a recidivat: „Nu mai am voie să urc pe scenă'. Ce eveniment a ratat, deși se afla pe afiș / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au sărutat pasional într-un supermarket: „Moment romantic printre rafturile cu caserole”. Ipostază intimă cu cei doi

Citește și: Jean Paler e internat în spital de o săptămână, după ce i s-a făcut rău pe scenă. Cum se simte acum artistul: „Mă supără rău sănătatea. Am făcut o criză cardiacă și…”

Cum se simte Rona Hartner, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar

Rona Hartner a început ședințele de chimioterapie, după ce a fost diagnosticată cu cancer pulmonar. Actrița susține că schema de tratament va dura aproximativ 4 luni, perioadă în care se va afla sub supravegherea medicilor.

„Sunt ok, sunt la spital de o săptămână, fac chimioterapie și nu este deloc ușor la o boală care, practic, era cancer de nefumător. Există boala aceasta! Acum mă vindecă medicii, de aici, din spital, unde sunt internată. Vor ca vreo patru luni să fac chimioterapie, sper să și reușesc să țin pasul. Acum stau cuminte aici în spital, îmi văd de treaba mea, mă închin, mă împărtășesc când se poate…mergem cu Dumnezeu înainte!', a declarat Rona Hartner, pentru Click!

„Totul a venit pe un fond de stres foarte mare'

Rona Hartner este de părere că problemele de sănătate i-au fost declanșate pe fond de stres. Actrița își dorește să scoată un ultim album și să laseze o carte, cerându-le prietenilor și internauților să se roage pentru ea.

„Totul a venit pe un fond de stres foarte mare, foarte puternic. Am și dorința asta mare să fac ceva, dar nu mai pot. Acum două săptămâni aveam 50 de ani, acum am 185. Când trebuie să fac orice mișcare, îmi ia ca unui om de 185 de ani. Eu am vrut să am o vârstă avansată, dar nu acum, nu tot anul ăsta. Voiam în timp să apară vârsta avansată. M-am trezit de pe o zi pe alta cu această vârstă. Prietenii mei au fost atât de panicați când au văzut ce mi se întâmplă… Le-am zis să se roage. Și să mă ajute să mai fac ultimul album, dar vreau să scriu și o carte. Dar cum să te concentrezi când, de fapt, ești diminuat? Sinceră să fiu, am corpul de 50 de ani și tonusul de 185 de ani, totul e diminuat', a precizat actrița, în mediul online.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton