Cum se simte Rona Hartner după ce a fost operată de urgență. Logodnicul ei vine cu detalii despre starea artistei

 Oana Popoiag
.

Rona Hartner a fost operată de urgență zilele trecute, după ce i-a fost descoperită o tumoră pe colon. Operația a fost una complicată, emoțiile mari, mai ales că aceasta trebuia să fie o perioadă fericită pentru artista care în curând va deveni mireasă. Herve, logodnicul ei, a dat detalii despre starea artistei.

Rona Hartner este una dintre cele mai energice artiste, dar iată că zilele trecute a trebuit să facă repaus forțat. Într-una dintre cele mai fericite perioade din viața sa, înainte de nuntă, bruneta a primit o veste care nu doar că a speriat-o de moarte, dar a și trimis-o urgent pe masa de operație: o tumoră la colon. Din cauză că avea stări de oboseală nefirești, aceasta a mers la doctor, iar diagnosticul, tumoră la colon, nu a permis nicio secundă în plus de așteptare.

Cum se simte Rona Hartner după operație și când va fi externată

Herve, logodnicul Ronei, a venit cu detalii despre starea artistei după operație la Teo Show: 'Rona se simte chiar mai bine decât înainte, pentru că avea răul acesta în interior și acum nu mai există. Deci atât mental, cât și fizic, și mi s-a părut strălucitoare, pentru că era eliberată de ceva, de acel rău care dormita în interiorul ei, o obosea, acum e eliberată. Se simte foarte bine, mai bine ca niciodată'. Această operație a fost pentru ea un nou început. A conștientizat că trebuie să trăiască viața mai destinsă… Va trece perioada de covalescență, se va simți mai bine. Noi doi ne dorim să cântăm muzică, să revenim pe micile ecrane. Nu știm în câte zile va putea reveni pe scenă, cred că va mai sta o săptămână în spital'.

Rona Hartner s-a îndrăgostit de Herve în urmă cu circa un an, iar pe 19 mai anul acesta urmează să aibă loc nunta. Iată ce a declarat artista despre alesul inimii: 'Ne-a unit muzica, dar ne-au unit şi alte chestii şi, înainte de toate, ceea ce m-a unit de el este faptul că este foarte caritabil şi ajută oamenii nevoiaşi, aşa cum fac şi eu. În ziua în care am recuperat o femeie de origine africană de pe stradă şi ne-am ocupat de ea şi i-am dat casă şi tot ce trebuia, mi-am zis că băiatului ăsta îi spun da.'

Foto: VIVA!

Citește și:

Motivul incredibil pentru care Bradley Cooper a făcut-o pe Lady Gaga să se îndrăgostească de el

O mai ții minte pe Sanda Ladoși? Fabulos cu ce se ocupă la aproape 50 de ani

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton