Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip, soția lui: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări. Încă se recuperează...”/ EXCLUSIV

.

Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Codruța Filip ne-a vorbit pe larg despre perioada grea prin care a trecut alături de soțul ei. Artista spune că a simțit multă durere după ce l-a văzut pe soțul ei, Valentin Sanfira, în ce situație era după accidentul din Italia, din luna august. Din fericire, el și-a revenit și a scăpat de cârje, iar Codruța este liniștită. Cei doi au lansat o super piesă împreună, care se bucură de succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia. Soția lui, Codruța Filip, spune că ea și Valentin Sanfira, soțul ei, au trecut prin multe încercări, anul acesta. Finalul de an îi găsește însă cu multe proiecte frumoase și o piesă nouă, pe care au lansat-o împreună.

Citește și: Codruța Filip a dezvăluit ce nu i-ar ierta niciodată lui Valentin Sanfira: „N-aș trece cu vederea infidelitatea, violența și…'


Citește și: Codruța Filip și Valentin Samfira au făcut nunta. Artista a îmbrăcat rochia de mireasă la doi ani de la cununia civilă

Citește și: De ce a plecat Nadine în America, la 23 de ani: „Eram ospătăriță în Los Angeles, eram un zero splendid’. Ce impact negativ a avut celebritatea asupra ei

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea Bălan și Victor Cornea și cum gestionează diferența de vârstă: „În alte țări nu se pune accent atât de mult, sufletul este cel care contează cu adevărat’ / EXCLUSIV


Cum se simte Valentin Sanfira, la trei luni de la accidentul suferit în Italia

Codruța Filip a defilat pe podiumul de modă pentru Cera Mihăilescu, alături de Monica Anghel, Alina Sorescu și Alexandra Velniciuc. Artista arată foarte bine, are un fizic de invidiat, dar spune că nu face nimic special pe lângă faptul că mai merge la sală. De asemenea, ea ne-a mărturisit cum se simte soțul ei, Valentin Sanfira, la trei luni de când a suferit un accident, în Italia.


Arăți fantastic. Cum reușești?

Cred că de data aceasta este mâna Cerei Mihăilescu. E mâna ei în toată ecuația aceasta. Datorită ei toate arătăm fabulos în seara aceasta. Și îi mulțumim foarte mult. Întotdeauna ne surprinde cu niște creații superbe și unice, zic eu. Și ne face să ne simțim speciale.

Nu mă refeream doar la ținută, pentru că tu mereu te îmbraci frumos. Chiar am remarcat acest lucru. Dar mă refeream și la silueta ta…

Să știți că nu fac nimic special. Trebuie să recunosc că merg la sală. Fac sport de mică, nu e ceva ieșit din comun. În ultima perioadă chiar nu am mai ajuns, sincer, pentru că am fost foarte prinsă, cu multe proiecte, dar nu fac nimic special. Mănânc orice, la orice oră. Poate e genetic, poate e stresul de vină.


Codruța Filip: „A fost un an care ne-a supus la multe încercări’

Tocmai ați lansat o piesă și se bucură de mare succes…

Se bucură de succes și noi suntem tare fericiți. Ne-am pus sufletul în piesa aceasta…

Se simte…

Mulțumesc. Și am relatat cam toate situațiile prin care am trecut noi de-a lungul acestui an. Pentru că nu a fost un an ușor, a fost un an care ne-a supus la multe încercări, dar peste care am trecut cu bine. Doamne ajută! Și suntem bine acum, sănătoși, fericiți… Valentin încă se recuperează, dar a scăpat de cârje. Și aceasta e o piesă care a ajuns, se pare, la sufletele celor care o ascultă, pentru că am primit numeroase mesaje în care oamenii le spun că le place și iubesc ceea ce facem.


Ce ai simțit atunci când l-ai văzut pe Valentin în situația aceea, după accident?

Ce puteam să simt? Am simțit multă durere, dar cum să spun, totodată m-am adunat și am fost foarte puternică, pentru că el avea nevoie de asta, de mine și de susținerea mea. Și atunci cred că doar datorită acestui fapt și-a revenit mai repede decât preconizează doctorul. Și asta este extraordinar.

Codruța Filip, despre Valentin Sanfira: „Încă face kinetoterapie’

Dacă a scăpat de cârje…

Încă face kinetoterapie, dar este pe drumul cel bun și este din ce în ce mai bine. Și, probabil, în scurt timp va fi ca nou.


Ce mai urmează?

Vin foarte multe proiecte, atât împreună, cât și separat. Valentin deja are un turneu național cu Raoul. O să meargă în foarte mulțe orașe din țară cu Raoul, în spectacolul ‘Două inimi’. O să plece de pe 7 noiembrie și o să încheie pe 20 decembrie, deci are ceva de colindat. O să aibă și la Sala Palatului un spectacol mare, alături de Ansamblul Doina Gojrului… O să lansez o piesă nouă pe 11 noiembrie, de ziua mea. Am zis că îmi fac un cadou. Nu dezvălui tot, dar vin proiecte frumoase. Pregătim multe.


Codruța Filip și Valentin Sanfira vin cu piesă nouă pentru fani, „Floare Rară, Inimă’

Codruța Filip și Valentin Sanfira sunt cuplul perfect atât pe scenă cât și în viața de zi cu zi și se completează de minune!

Extrem de îndrăgiți de fanii lor, cei doi soți lansează azi o piesă de dragoste, sensibilă, plină de emoții, „Floare Rară, Inimă’, în colaborare cu MusicLOver și Sprint Music.

Piesa nouă este compusă în studiourile #iconicmusic, iar videoclipul este realizat de Silviu Mîndroc.


Cei doi artiști, care sunt și parteneri de viață, sunt foarte încântați de rezultat. Artista a declarfat că atunci când a primit piesa a știut de la bun început că ei o vor cânta împreună.

„Suntem foarte încântați de ceea ce a ieșit! „Floare Rară, Inimă’ este o fuziune între muzică pop și folclor, noi cântând două genuri muzicale diferite. Când am primit piesa, am simțit că trebuie să o cântăm amândoi, pentru că ni se potrivește de fapt, amândurora. „Floare Rară, Inimă’ este un cântec sensibil, frumos, care transmite mult. Plus că, de la ultimele duete avute împreună cu Valentin, am tot primit întrebări din partea publicului referitor la următoarea colaborare și atunci am zis că acum este piesa potrivită și momentul perfect pentru asta. Am realizat și un videoclip frumos în Bucegi, la Lacul Scropoasa, un loc absolut superb. Am ales locul acesta, tocmai pentru a evidenția frumusețea țării noastre. Am considerat că este și o ocazie bună de a prezenta locurile spectaculoase pe care le are de fapt, România. Sperăm să vă placă noua noastră piesă și să fie cât mai ascultată!’, ne-a spus artista Codruța Filip.

Foto: Facebook.