Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să scape de datorii, după moartea mamei ei: „El mereu calcula și recalcula. Până la 18 ani, nu am...”. Violeta Marin a fost victima unui accident tragic

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Marin afișează mereu o imagine pozitivă și un zâmbet fermecător, însă ascunde o dramă imensă, căci a rămas orfană de mamă în copilărie. Avea numai 9 ani când familia ei a fost implicată într-un tragic accident rutier, scontat cu moartea prematură a Violetei Marin. Evenimentul a provocat multă suferință celor lăsați în urmă și le-a accentuat lipsurile materiale. Deși erau doar niște copile atunci, prezentatoarea TV și sora ei mai mică au conștientizat impasul prin care trecea tatăl lor și au decis să-l ajute să-și achite datoriile. Iată întâmplarea emoționantă povestită de Andreea Marin!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe când avea doar 9 ani, Andreea Marin a trecut printr-o suferință cumplită, căci mama ei și-a pierdut viața într-un accident rutier. Toți membrii familiei se aflau în mașină în momentul impactului, iar tatăl prezentatoarei TV a fost cercetat pentu ucidere din culpă. După evenimentul tragic, problemele financiare ale familiei s-au accentuat, iar Dan Marin a căutat permanent soluții pentru a-și achita datoriile. Andreea Marin a povestit, în podcastul moderat de Mihai Morar, momentul când a conștientizat impasul prin care trecea părintele ei și decizia luată pentru a-i sări în sprijin.

ma11ma11

Citește și: Cum se menține Andreea Marin, după ce a slăbit 15 kilograme: „Este foarte important să mâncăm cât mai simplu'. Gătește cu legume cultivate în grădina ei

Citește și: De ce a ajuns Andreea Marin la spital, de urgență: „Am simțit epuizarea, pic pur și simplu, succesul nu e egal cu fericirea”

Citește și: Cine este Laura Giurcanu de la America Express 2023. A devenit celebră după ce a participat la Next Top Model

Citește și: Cine este Iulia Albu de la America Express 2023. A renunțat la cariera de avocat pentru a-și urma pasiunea în industria modei

Cum și-a ajutat Andreea Marin tatăl să-și achite datoriile

După moartea dureroasă a mamei ei, Andreea Marin a conștientizat că problemele financiare ale familiei s-au accentuat. Avea frageda vârstă de 9 ani și a decis să renunțe definitiv la înghețată, crezând că-și poate ajuta tatăl să scape de datorii.

„Eu am avut problemele acestea financiare încă de atunci, din copilărie, de la pierderea mamei. Tata în fiecare zi se retrăgea într-o cămăruță și încuia ușa. Noi, fetele, ne uitam pe gaura cheii. Eram curioase ce face în fiecare zi.

Stătea un timp acolo și nota, scria, scria și scria. Într-o zi am furat cheia și am intrat în lipsa lui și ne-am uitat în biroul lui și am găsit acea agendă. De fapt, era o agendă în care el mereu calcula și recalcula pe termen lung, pe luni, pe ani cum să își plătească datoriile. Din acel moment, noi am decis să alegem lucrul care este cel mai important pentru noi și să renunțăm la el. Am ales înghețata. Ne-am dat seama că noi îi cerem prea multă înghețată tatălui nostru și cu siguranță de la înghețata aia el nu poate să pună bani deoparte și să plătească ce avea. Așa credeam noi și până la 18 ani nu am mai mâncat înghețată', a povestit Andreea Marin.

„Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată'

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a făcut câteva dezvăluiri emoționante despre mama ei. Spune că i-a moștenit dragostea necondiționată, romantismul și creativitatea, deși n-au avut mult timp să-și clădească relația mamă-fiică.

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp',  a mărturisit Andreea Marin, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu.

Sursa foto: Facebook

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton