Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani, la 13 ani: „Deși pare ușor, este foarte greu”. Mario Fresh o ajută să-și dezvolte afacerea

 Ifrim Georgiana
.

Alexia Eram este creatoare de conținut și și-a câștigat independența financiară la 19 ani, atunci când a devenit proprietara unui apartament cochet din București. Fiica Andreei Esca are succes în business și încasează sume frumoase din mediul online, însă a precizat că job-ul ei nu este deloc ușor, așa cum s-ar vedea din exterior. Recent, iubita lui Mario Fresh a spus cum și-a câștigat primii bani, pe vremea când avea 13 ani. Iată unde s-a angajat atunci!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexia Eram este urmărită de zeci de mii de persoane în mediul online și are colaborări și contracte de imagine cu branduri importante. Pe lângă asta, tânăra are o companie, Margot Production, care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. Conform bilanțului financiar, se pare că tânăra ar încasa un profit care depășește suma de 8000 de euro.

al10al10

Se pare că Alexia Eram și-a câștigat primii bani de buzunar la vârsta de 13 ani, după cum a mărturisit ea însăși. Imediat după ce a devenit majoră, iubita lui Mario Fresh și-a cumpărat un apartament de 200.000 de euro, sumă pe care a achitat-o din fondurile proprii, un împrumut bancar și un mic ajutor din partea părinților ei, Andreea Esca și Alexandre Eram.

Citește și: Cum au gestionat Mario Fresh și Alexia Eram relația la distanță: „Suntem foarte obișnuiți' / De ce nu a vrut artistul să se înscrie la facultate

Citește și: Motivul pentru care Alexia Eram nu planifică nunta cu Mario Fresh: „Sunt foarte sensibilă, la fel ca și mama. Oamenii uită că…'

Citește și: Elevul de 14 ani care a ucis 8 copii și un paznic într-o școală din Belgrad nu poate fi urmărit penal. Primele declarații ale atacatorului

Citește și: Dinu Maxer a confirmat despărțirea de noua iubită, Ada. Motivul separării: „Acest lucru a afectat-o, a fost foarte dezamăgită'

Cum și-a câștigat Alexia Eram primii bani, la 13 ani

Alexia Eram și-a câștigat primii bani la 13 ani, fiind implicată într-un proiect de televiziune alături de Andra Gogan. De atunci, tânăra și-a extins comunitatea online și a semnat numeroase contracte de imagine, devenind o prezență extrem de cunoscută și activă pe rețelele de socializare.

„Abia la 12 ani și jumătate am avut primul telefon, ultima din clasă, și cred că atunci mi-am făcut conturi pe rețelele de socializare.

Cred că mai devreme, pentru că am participat, am fost prezentatoare la un serial de pe Disney «I love Violeta» și am fost prezentatoare cu Andra Gogan și cu încă o fată, Adina, și atunci mi-am câștigat practic primii bani din showbiz să zic așa. Cred că aveam 13-14 ani', a declarat Alexia Eram, potrivit playtech.ro.

Cum o ajută Mario Fresh pe Alexia Eram în business

Deși nu are un program fix, Alexia Eram recunoaște că job-ul de creator de conținut este solicitant și investește multe ore în campaniile de publicitate. Iubitul ei, Mario Fresh, o ajută cu pozele și filmările, însă are o angajată care îi organizează programul de zi cu zi.

„Deși pare ușor, este foarte greu, pentru că, chiar dacă nu este un job de la 9.00 la 17.00, este un job 24 de ore. Pot astăzi să nu am nimic, să zicem, și mâine toată ziua până la 3.00 dimineața să filmez. Da, Mario mă ajută, dar nu cu campaniile. Mă ajută când suntem în vacanțe sau undeva și îmi face o poză pentru feed, în rest am o fată care mă ajută foarte mult. Ea face tot programul și îmi organizează toate ședințele foto, toate campaniile și îmi mai face și ea poze în timpul zilei. Pentru campaniile profesionale, am fotografi care îmi fac aceste ședințe. O zi din viața mea decurge cam așa: evenimente, filmări etc.', a adăugat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton