Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani, la 12 ani: „Ai mei nu mai aveau bani și a trebuit să muncesc”. A avut trei joburi în perioada facultății

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru are o carieră de succes în televiziune și este îndrăgită de telespectatori, însă puțini știu că a avut o copilărie marcată de lipsuri și probleme. Asistenta de la „Netza cu Răzvan și Dani' a făcut sacrificii de la o vârstă fragedă, când s-a văzut nevoită să-și câștige primii ani și să-și ajute familia. Avea doar 12 ani când a început să muncească, însă experiențele grele nu i-au scăzut moralul și pofta de viață, ci au făcut-o mai puternică și determinată să-și construiască un nume în lumea televiziunii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru a debutat în televiziune în urmă cu 10 ani, când a fost angajată ca asistentă TV în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani'. Avea doar 23 de ani pe atunci și era lipsită de experiență, însă nu a durat mult până a câștigat simpatia telespectorilor. Se pare că notorietatea i-a adus și venituri consistente, iar de curând și-a cumpărat primul apartament, situat în Pipera, după o viață întreagă de schimbat chirii. Ramona Olaru a început să-și câștige primii bani la numai 12 ani, ajutându-și sora să-și continue studiile.

ra9-1ra9-1

Citește și: Din ce a făcut Ramona Olaru bani înainte de a deveni celebră: „Întorsul în astfel de amintiri mă face să plâng'

Citește și: Ramona Olaru își ajută săptămânal părinții cu bani: „A trebuit să muncesc de la 10-12 ani'. Ce joburi a avut înainte să devină asistentă TV

Citește și: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, anunț surprinzător după 12 ani de căsnicie: „Nu dormim împreună. Nu știu cât va ține…”

Citește și: Dani Oțil l-a comparat pe George Buhnici cu Pescobar: „Am făcut o glumă foarte nesărată, dar a râs toată sala și a fost de acord cu mine”

Cum și-a câștigat Ramona Olaru primii bani, la 12 ani

La 12 ani, Ramona Olaru își câștiga primii bani culegând porumb. Asistenta TV și-a sprijinit sora mai mare să-și continue studiile, având în vedere că proveneau dintr-o familie cu posibilități reduse. Chiar și astăzi, le trimite săptămânal părinților ei bani, în semn de recunoștință pentru tot ceea ce a putut dobândi de-a lungul vieții.

„La cules de porumb! Am fost la cules de porumb. Asta era oricum la ordinea zilei, la cules, la sapă de diverse legume și cereale! I-am dat surorii mele, care este mai mare ca mine! La vremea respectivă cred că era în primul an de liceu sau al doilea. Ai mei nu mai aveau bani să o trimită la alt liceu, era în orașul cel mai apropiat, respectiv Slobozia. Nu mai aveau bani în săptămâna aia și a trebuit să mă duc să muncesc ca să îi dau eu bani să se ducă!

Am făcut lucrul acesta de destul de multe ori! Acum suntem bine! Dar în continuare fac lucrul acesta dacă este nevoie să ajut pe cineva. Eu nu am prieteni. Nu îmi place să țin oamenii foarte aproape, dar de fiecare când trebuie, pot sau depinde de mine ceva, ajut! Nici măcar nu stau pe gânduri, dau tot ce am!', a spus ea, potrivit ego.ro.

Ce joburi a avut Ramona Olaru

Înainte să debuteze în televiziune, Ramona Olaru a avut mai multe locuri de muncă, în diferite domenii. În perioada facultății, s-a întreținut singură și avea 3 joburi, urmând ca abia în 2013 să devină asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani'.  

„Da, eu am muncit întotdeauna, de la 12 ani muncesc! La facultate munceam foarte mult. Eram ziua la niște evenimente pe plajă, seara eram hostess la diferite nunți și evenimente private până la ora 12, iar de la ora 12 eram PR în club până la ora 5 dimineața. Ulterior, mă duceam și dormeam 2 ore, iar la ora 9 mă duceam la facultate. Lucrul acesta se întâmpla de 4 ori pe săptămână. Marțea nu se ieșea la niciun club, ca idee! Dar, în rest, acesta era programul meu. Mă înțelegeam foarte bine cu profesorii, lăsam loc de bună ziua cu toți ca să pot să trec și să fiu bine. Prindeam ce aveam nevoie astfel încât să ies bine la examene. Cam așa a fost treaba cu mine! La un moment dat, când băieții își căutau o fată, m-am dus acolo și asta a fost! (n.r. la Neatza cu Răzvan și Dani)', a adăugat ea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton