Cum și-a cunoscut Daniel Mischie de la Imperiul Leilor soția: „Avem trei copii și locuim cu mama mea”. Cu ce se ocupă partenera lui și cum a fost la nunta lor / EXCLUSIV

.

Este CEO și cofondator al unui lanț celebru de restaurante, iar la 46 de ani are un background profesional absolut impresionant. Daniel Mischie a descoperit însă secretul succesului în afaceri pe propriile puteri, pornind de jos, iar azi are o echipă formată din 1500 de oameni. Am vrut să aflăm mai multe despre carismaticul jurat de la Imperiul Leilor (PRO TV), dar și despre frumoasa lui familie și despre modul în care împacă viața profesională cu cea personală. Recunoaștem, am fost impresionați! Iată cum și-a cunoscut Daniel Mischie de la Imperiul Leilor soția și cum a fost la nunta lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


S-a întâmplat vreodată ca banii să vă aducă probleme în fostele relații amoroase? De exemplu, dacă ați simțit vreodată că partenera dumneavoastră era interesată mai degrabă de statutul financiar…

Sunt împreună cu Irina, soția mea, de, 21 de ani. La vremea respectivă nici nu aveam mașină, așa că nu s-a pus problema statutului financiar. Resursele materiale, financiare nu au constituit un subiect principal în relația mea de familie niciodată. Nici vorbă de așa ceva!

Citește și: „Unde este logodna, apare și nunta’. Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, declarații despre căsătoria cu iubitul ei, Petru. A fost cerută de soție chiar de ziua ei


Citește și: Cum își educă fiica Răzvan Raț, investitorul de la Imperiul Leilor: „Are norocul să fie născută într-o familie potentă din punct de vedere financiar…'

Citește și: Paula Seling și-a lăsat fiica la fostul soț, Radu Bucura, și a plecat în Canada: „E foarte grea perioada. Elena înțelege că…’. Cum va petrece artista Crăciunul

Citește și: Anamaria Prodan, atac la Reghe după ce a jucat rolul unei văduve, în clipul lui Theo Rose, „Soarele meu': „Este mort și îngropat. Cine se simte cu musca pe căciulă…'


Cum și-a cunoscut Daniel Mischie de la Imperiul Leilor soția

Vrem să vă cunoaștem cât mai bine, așadar, vă invit să lăsăm puțin deoparte cariera și să vorbim și despre viața personală. Cum este Daniel Mischie acasă, cu cei dragi? Sunteți șef și acasă?

Petrec mult mai puțin timp decât aș vrea acasă. Eu sunt parte dintr-o familie norocoasă, locuiesc împreună cu mama mea, cu Irina și cei trei copii – Maria, Ioana și Alex. Avem un câine, Golden Retriever, Alice, membru cu drepturi depline. Îmi doresc să petrec mai mult timp cu ei, să-i ascult mai mult și să-i înțeleg mai bine. Sunt norocos pentru că Irina completează acolo unde eu mai am de lucrat, fără ca ei să simtă acest lucru, și îi sunt recunoscător în fiecare zi și pentru asta.


Dacă sunt șef? Feedback-ul pe care îl primesc este că încerc, realitatea este că am copii atât de inteligenți, încât mă prind repede în echipă, și asta mă face să mă simt bine. Fiecare copil are nevoile lui și dorințele lui, așa că am treaba și acasă… Apreciez foarte mult implicarea părinților noștri în viața noastră și a copiilor noștri. Conferă echilibru și o anumită direcție.

„Irina este jumătatea de care aveam nevoie’

Îmi dau seama că nu se cunosc foarte multe lucruri despre soția dumneavoastră. Știm doar că Irina este medic de familie și că v-a făcut tată de trei ori. Cum v-ați cunoscut?


Irina este jumătatea de care aveam nevoie și mai mult decât atât. Ne-am cunoscut în postura de domnișoară și eu de cavaler de onoare la nunta unor prieteni. Anul următor eram căsătoriți. Avem o relație binecuvântată și am nevoie să petrec mai mult timp cu Irina. Avem împreună trei copii și locuim împreună cu mama mea.

Irina este aromâncă si are o relație deosebită atât cu părinții ei, cât și cu mama mea. Irina este medic de familie și are mai multe competențe. Profesează cu pasiune și iubește această meserie. Are un cabinet privat de medicină.


Cum a fost la nunta lui Daniel Mischie

Soarta v-a adus împreună în 2002. Nu a durat mult și ați făcut nunta, la distanță de doar un an. V-ați unit destinele într-un cadru de vis, în Constanța, la Olimp, și v-a cântat regretatul Gil Dobrică. Ce amintiri frumoase aveți din ziua cea mare? Chiar ați deschis un restaurant special pentru acest eveniment?

Da. A fost o nuntă ca-n povești. Irina, fiind din Constanța, ne-am dorit să facem nunta acolo. Amândoi suntem iubitori de soare, de mare și am hotărât să petrecem la o cherhana din Olimp, împreună cu prietenii noștri. Restaurantul, la vremea respectivă, se deschidea pentru o perioadă limitată, în lunile iulie și august. Proprietarii ne-au înțeles că iubim locul respectiv și au deschis pentru noi timp de o săptămână, în iunie.


Nunta a ținut trei zile realmente, cu momentul de vârf Gil Dobrică, dar și cu ciorba de potroace de duminică dimineața, pe ponton. A fost o nuntă care ne-a făcut să fim fericiți atât noi, cât și prietenii noștri. Eu și Irina ne uităm cu plăcere la amintirile de la nuntă, fie poze sau film, și zâmbim mereu.

„Suntem permanent îndrăgostiți unul de celălalt’

Amândoi aveți cariere solicitante, în domenii ce presupun multă muncă și timp alocat serviciului. Ați întâmpinat disensiuni din acest motiv sau s-a întâmplat să vă simțiți lipsa unul altuia? Cum reușiți să mențineți pasiunea în cuplu?


Woooow! Sună a întrebare grea… Suntem permanent îndrăgostiți unul de celălalt. Avem o bază solidă și avem cel mai important lucru: încredere deplină unul în celălalt. Această încredere nu a fost pusă la îndoială niciodată.


Combinația dintre atitudinea liberală, a Irinei, și cea organizată, a mea, are un rezultat foarte bun pentru noi. Copiii noștri sunt un element important al relației noastre. Ei ne fac mai responsabili și mai implicați. Irina petrece mai mult timp cu copiii, și asta este foarte bine.

Cum vă veți petrece Crăciunul și Revelionul? Cu așa o familie mare, o să se simtă atmosfera de sărbătoare în fiecare colțișor al casei..

În ultimii 23 de ani am făcut o singură dată Revelionul acasă. Revelionul îl fac în restaurantele grupului, împreună cu colegii mei, și spre dimineață mă retrag acasă, unde petrec împreună cu familia și prietenii mei. Revelionul este momentul în care sărbătoresc și împreună cu colegii mei.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Răzvan Lupică (Pro tv)