Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu: „Cel mai important este să fii dispus să faci compromisuri. Pe cât este de puternic și tăios în business…”. S-au căsătorit după 18 ani de relație / EXCLUSIV

.

Descoperă în fiecare zi iubirea cu alți ochi și timpul parcă le întărește și mai mult relația. Mihaela Marinache (Miki) și Răzvan Constantinescu au împlinit, luna trecută, trei ani de mariaj, dar povestea lor există de mulți ani și are doar trăiri fericite. S-au îndrăgostit la prima vedere și au reușit să găsească ritmul potrivit și să nu își împiedice pașii. Nu au copii, dar se au unul pe celălalt. Miki de la K-pital și-a pus sufletul pe tavă pentru VIVA! Artista ne-a povestit lucruri din culisele mariajului pe care îl trăiește, ne-a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul, cine a făcut primul pas, dar și cum mențin pasiunea în cuplu, după 18 ani de relație!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI


Într-o lume a despărțirilor, cum ați reușit tu și soțul tău să faceți din povestea voastră una care să curgă frumos înainte? E greu să păstrezi un mariaj în showbiz? Cum ați dat orgoliile la o parte?

Nu știu dacă menținerea unei relații e mai greu de realizat în showbiz față de alte meserii… Nu cred că despre asta este vorba. Cel mai important lucru într-o relație este să fii dispus să faci compromisuri, să lași de la tine în favoarea persoanei iubite, iar persoana pentru care ești dispus să faci toate aceste lucruri să facă exact același lucru pentru tine. Altfel se adună frustrare și relația nu durează.


Citește și: Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație! Primele imagini de la cununie

Citește și: Ce face și cum arată Miki de la K-pital, la 10 ani după ce a dispărut din showbiz: „Am rămas cu un gust amar'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre vacanța cu Gabi Bădălău la Paris, după despărțirea lui de Bianca Drăgușanu: ‘Am fost cu iubirile mele…’


Citește și: ‘Ce să plătească Reghe? E dator vândut peste tot. Cu popriri puse pe tot, ce mai avea alături de mine. E plin de datorii’. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a râs de iubitul ei, Ronald Gavril / EXCLUSIV

Cum și-a cunoscut Miki de la K-pital soțul și cum mențin pasiunea în cuplu

Cum v-ați cunoscut tu și Răzvan? Te-a atras din primul moment sau, așa cum se spune, a fost nevoie să treacă de mai multe ori prin fața ta ca să îl observi?


Ne-am cunoscut la Roton, la casa de discuri unde eu eram semnată ca artist, în momentul în care el a venit pe funcția de Event Manager, adică atunci când a devenit impresarul meu. A fost un coup de foudre, dragoste la prima vedere.

Cine a făcut primul pas? Cine e mai îndrăzneț dintre voi doi?

Așa cum îi stă bine unui bărbat adevărat, el a făcut primul pas.

Cine gestionează mai bine o discuție la voi în cuplu? Care dintre voi e mai împăciuitor? De obicei, atunci când apare o problemă, obișnuiți să discutați sau lăsați tăcerea să vorbească?


Este foarte important ca fiecare să manifeste înțelegere și să renunțe la ego, deci o facem amândoi, după cum simțim că e cazul. Noi nu ne-am certat niciodată grav, la noi sunt nimicuri.

Miki de la K-pital și soțul ei, Răzvan, s-au căsătorit după 18 ani de relație

Ați amânat câțiva ani căsătoria, s-a schimbat ceva la voi în cuplu după ce acel act a devenit o realitate?

Absolut nimic.

Cum e soțul Răzvan Constantinescu, pentru că noi îl știm mai mult prin prisma profesiei? E un bărbat romantic, obișnuiește să îți facă surprize, să te invite brusc în câte o vacanță?


Da, Răzvan este un bărbat minunat. Pe cât este de puternic și tăios în business în anumite momente, atunci când situația o cere, pe atât este de romantic și empatic în majoritatea timpului, într-un cadru familial.


Cum au aniversat trei ani de mariaj

Se întâmplă să danseze Răzvan după cum cânți tu?

Da, de foarte multe ori, pentru că mă iubește. Dar, pe de altă parte, și eu fac același lucru pentru el.

Cum marcați aniversarea căsătoriei? Care a fost cea mai specială dintre toate? Anul acesta cum a fost?

Nimic deosebit. Fie o masă cu prietenii apropiați și familia, fie o evadare câteva zile undeva unde să ne răsfățăm, dacă ne permite programul de spectacole. Pe 10 iunie am făcut trei ani de căsătorie. Am stat amândoi acasă, cu animăluțele, a fost frumos. Am stat afară, la plajă.

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!