Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț. Fostul soț a contribuit cu doar 35 de lei pe lună: „Foarte greu. Nu i-am crescut cu fițe în cap, își dau seama că...”

.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, Ozana Barabancea a dezvăluit cum s-a descurcat ca mamă singură, după divorț, în condițiile în care fostul soț le trimitea copiilor doar 35 de lei pe lună. Deși nu i-a fost deloc ușor, soprana spune că a reușit să treacă peste provocările financiare, muncind din greu. Pe Andrew și Gloria i-a crescut „fără fițe în cap' și le-a oferit un exemplu de perseverență.

Abonați-vă la canalul de Whatsapp VIVA! Primiți pe telefon cele mai importante articole!


Ozana Barabancea și Sorin Terinte au încheiat căsnicia în 2004, din cauza infidelității, însă au evitat conflictele publice și au pus binele celor doi copii pe primul lor. După separare, jurata de la „Te cunosc de undeva nu și-a refăcut viața și s-a dedicat creșterii copiilor, care îi calcă pe urmă și îi aduc numai motive de mândrie.

Citește și: Ozana Barabancea a fost înșelată de fostul soț cu cea mai bună prietenă a ei: „Pe el l-am iertat, pe ea nu cred. Putea să se ducă în orice altă parte'


Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: ‘Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Ilinca, soția lui George Simion. E mai mică decât el cu 11 ani și l-a făcut tată pentru prima dată

Citește și: Oana Cârmaciu, care a avut rol principal în „Sacrificiul' de la Antena 1, a semnat cu PRO TV! În ce serial va apărea actrița


Cum și-a întreținut Ozana Barabancea copiii după divorț

Ca mamă singură, Ozana Barabancea recunoaște că a întâmpinat multe provocări, inclusiv de natură financiară. Multă vreme, fostul ei soț, Sorin Terinte, le-a plătit copiilor o pensie alimentară infirmă, de 35 de lei pe lună. Situația s-a îmbunătățit puțin în 2016, atunci când pianistul a fost chemat în tribunal, iar suma a fost majorată la 84 de lei. Gloria, fiica cuplului, nu ar fi primit, inițial, niciun ban.


„Oricât de greu mi-ar fi fost, eu m-am descurcat și o să mă descurc în continuare.(…) Foarte greu, dar m-am descurcat, adică nu m-am lăsat. Iau din stânga, dau în dreapta, o cârpeală, o aia… Doamnă, dar m-a ajutat Dumnezeu fantastic, adică, în esență, copiii mei n-au dus lipsă de nimic. Dar nu i-am crescut cu fițe în cap, ei își dau seama că este greu să te descurci.

Au văzut că eu îmi fac rost de job-uri, îmi fac rost de cântări, îmi fac rost de colaborări, îi implic și pe ei. Nu mi-e rușine să muncesc, îmi place foarte mult să muncesc, dar mă duc acolo unde sunt chemată și dacă nu sunt binevenită, îmi văd de treaba mea.


Există loc sub soare pentru toată lumea, nu am de ce să mă plâng, nici nu vreau să mă plâng și chiar sunt fericită că am avut inspirație să găsesc soluții. Pe asta m-am focusat’,  a povestit Ozana Barabancea, în cadrul show-ului „40 de întrebări cu Denise Rifai’.


În ce relații este Ozana Barabancea cu fostul soț

La aproape 20 de ani de la divorț, Ozana Barabancea spune că a rămas în relații civilizate cu fostul ei soț, Sorin Terinte. Cei doi se întâlnesc la concertele copiilor, Gloria și Andrew, care le-au moștenit talentul muzical și îi fac mândri. Soprana e recunoscătoare că pianistul are o relație apropiată cu fiul și fiica lui, așa că nu există loc de resentimente între ei.

„Eu am o relație civilizată cu Sorin. Dacă am nevoie de o părere îl întreb, îmi răspunde. Ne vedem la concertele copiilor. Nu ne vedem noi doi, dar faptul că și Andrew și Gloria se văd cu el și sunt foarte fericiți, pentru mine este fantastic, a declarat Ozana Barabancea în podcastul lui Nasrin Ameri.

Sursa foto: Facebook