Cum și-a revenit Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie și ce spune despre o nouă relație: „Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Inima mea...”

.

În toamna anului trecut, Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au separat definitiv, după 11 ani de relație. Afacerista și fostul primar al Sectorului 5 au împreună o fiică, pe Maria, în vârstă de 7 ani. După despărțire, femeia de afaceri a trecut printr-o transformare uluitoare, căci a slăbit peste 20 de kilograme și intenționează să pună bazele unui nou business. Iată cum s-a vindecat Oana Mizil de Marian Vanghelie și ce planuri de viitor are!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


În noiembrie 2022, Oana Mizil și Marian Vanghelie au anunțat decizia de a merge pe drumuri separare, după ce ea l-a acuzat pe politician că ar fi agresat-o. După separare, cei doi au decis să păstreze o relație strânsă, având în vedere că la mijloc se află și fiica lor, Maria. În declarațiile ulterioare, femeia de afaceri s-a arătat profund afectată de ruptura dintre ea și tatăl fiicei ei, sugerând că și-ar dori o reîntregire a familiei. De curând, Oana Mizil a povestit cum a reușit să depășească momentele grele și ce proiecte îi vor ocupa timpul în următoarea perioadă.


Citește și: Oana Mizil și-a deschis cofetărie în București, după despărțirea de Marian Vanghelie: „Este o mare pasiune'

Citește și: Marian Vanghelie și Oana Mizil se împacă? Ce planuri au împreună, după despărțire: „În perioada aceasta…’

Citește și: Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii, sezonul 7. A locuit în Italia și este antrenoare de fitness


Citește și: Primele imagini din noaptea crimei de la Mangalia. Loredana a fost surprinsă de camerele de supraveghere din parc, după ce a abandonat cadavrul prietenei sale

Cum s-a vindecat Oana Mizil după despărțirea de Marian Vanghelie

Deși a traversat o perioadă dureroasă după despărțirea de Marian Vanghelie, Oana Mizil spune că fiica ei a ajutat-o să se vindece și să rămână optimistă. În tot acest timp, femeia de afaceri a fost susținută de familie și prieteni, care i-au fost alături în procesul de vindecare emoțională.


„Fiica mea, Maria, e cea care m-a ajuta foarte mult în lunile din urmă. Faptul că se trezește dimineață de dimineață alături de mine și-mi zâmbește îmi schimbă de îndată starea de spirit. E greu de explicat prin cuvinte ce simte cineva când un căpșor minunat de copil îți urează o zi frumoasă!’, adaugă Oana Niculescu-Mizi’, a spus aceasta, potrivit cancan.ro.

Fiica Oanei Mizil și a lui Marian Vanghelie va împlini 8 ani în luna septembrie: „Maria seamănă, după mine, foarte bine, cu mama lui Marian. Și are ceva și din fizionomia fratelui meu, Răzvan. E o blondă cu ochi albaștri, perfectă pentru mine!’.


Ce planuri are Oana Mizil, la un an de la despărțirea de Marian Vanghelie

În prezent, Oana Mizil se declară o persoană optimistă și intenționează să pună bazele unei noi afaceri. Din toamnă, fosta parteneră a lui Marian Vanghelie se va dedica noului proiect, care, speră ea, va prinde viață la finele acestui an.

„Mă declar o persoană optimistă. Și norocoasă, fiindcă în lunile aparte care au trecut în ultima vreme au fost alături de mine oameni dragi, precum mama mea sau prieteni apropiați, care m-au ajutat să trec peste clipele mai dificile. Ăsta e și motivul pentru care am decis ca din toamnă să dedic și un proiect de business personal, căruia vreau să-i dau viață cel mai târziu la finele acestui an!’, a adăugat ea, potrivit sursei citate.


„Inima mea nu se închide în fața iubiri’

Oana Mizil s-a arătat deschisă în fața unor schimbări în sfera amoroasă, însă, deocamdată, își dedică toată atenția fiicei ei, Maria.

„Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele. (…)

Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Numai că cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu! Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă. Dar nu e cazul, în prezent. Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atentia unei mame normale’, a mai adăugat femeia de afaceri.


Oana Mizil nu are resentimente după despărțirea de Marian Vanghelie

Deși a suferit enorm după separarea de Marian Vanghelie, Oana Mizil recunoaște că nu are resentimente și se roagă pentru cei care i-au greșit, căci a ales calea credinței.


„Nu reproșez nimănui nimic. Nici lui Marian Vanghelie, nici Codruței Kovesi, cea care m-a ținut opt ore în anchetă la DNA, deși eram gravidă. Nu port pică nimănui! Mă rog pentru toti și le urez succes, chiar și dușmanilor mei, fiindcă eu am ales să merg pe drumul credinței!’, a încheiat ea.

Sursa foto: Facebook