Cum a slăbit Alin Gălățescu peste 10 kilograme într-o lună: „E surprinzător”. A consumat numai shake-uri în primele săptămâni de dietă

.

Alin Gălățescu a decis să scape de kilogramele în plus și a a făcut schimbări majore în stilul său de viață. Criticul de modă a adoptat o nouă dietă și a ajuns la rezultate remarcabile în numai o lună, căci a slăbit peste 10 kilograme. De altfel, schimbările din regimul alimentar au avut efecte benefice și asupra sănătății. Iată ce dietă a ținut Alin Gălățescu pentru a slăbi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


În ultima perioadă, Alin Gălățescu a trecut printr-o transformare spectaculoasă, după ce a săbit peste 10 kilograme. Pe lângă rezultatele de pe cântar, dieta a avut un impact pozitiv și asupra sănătății, căci criticul de modă a scăpat de hipertensiune și problemele de musculatură. Spre deosebire de alte cure care promit rezultate în timp-record, Alin Gălățescu spune că mușchii nu i-au fost afectați și nu a resimțit alte efecte adverse.

Citește și: Mihaela Geoană a fost suspectă de cancer la sân: „Mă simțeam condamnată, mă gândeam cine îmi va crește copiii'


Citește și: Cele mai sexy poze cu Diana Munteanu în costum de baie. Ce dietă ține la 44 de ani: „Sunt în cea mai bună formă a mea'

Citește și: Din ce câștigă bani Viviana Sposub, la un an de când s-a retras din televiziune. Și-a înființat propria afacere și are un profit impresionant

Citește și: Andreea Raicu a împlinit 46 de ani. Cu cine și-a petrecut ziua de naștere, în Italia

Cum a slăbit Alin Gălățescu peste 10 kilograme într-o singură lună

Alin Gălățescu a slăbit 12 kilograme într-o singură lună. Creatorul de modă a adoptat o nouă dietă, care constă în consumul preponderent de shake-uri naturale. Pe lângă rezultatele de pe cântar, stilistul a observat o scădere a procedului de grăsime corporală și o creștere la nivelul masei musculare.


„Am slăbit vreo 12 kilograme. E o dietă nouă, numită Toman. E foarte simplă. Sunt niște shake-uri naturale, pe care le faci, unele dulci, unele sărate. Sunt într-o ordine, dulce, sărat, dulce, sărat, dulce. Sunt foarte gustoase. Eu nu vreau să iau broccoli, să îl amestec cu spanac și dimineața să am o bucurie că îmi încep ziua direct cu un pumn în față, fiind verde și plin de nutrienți.


Această dietă este naturală și a rezolvat principala problemă a unei slăbiri accelerate, căci organismul atacă mușchii prima oară când slăbești ca să își ia energie. Dieta evită mușchii și atacă direct grăsimea. Am și verificat asta. Grăsimile au scăzut cu 4% și mușchii au crescut cu 1%, deci e foarte clar că nu au fost atacați deloc, căci nu am făcut sport, nu aveam cum. Nu a fost deloc atacată masa musculară, ceea ce e marea problemă a tuturor dietelor’, a spus stilistul, potrivit ego.ro.


În ce constă dieta lui Alin Gălățescu

În primele două săptămâni de dietă, Alin Gălățescu spune că a consumat numai shake-uri naturale. După această etapă, stilistul a început să introducă porții mici de mâncare, având grijă să rspecte un regim variat și echilibriat.

„Eu o țin constant. Teoretic, ai 2 săptămâni stricte în care iei doar respectivele shake-uri, iar după începi ca la copiii mici, începi să bagi carne, legume, brânzeturi. Încet, încet, începi să le bagi aproape pe toate, dar 2 săptămâni trebuie să iei doar shake-uri. Eu le iau în continuare, căci îmi plac. Într-o lună. (n.r. a slăbit 12 kilograme) E extrem de surprinzător. Ești puțin mai moale, căci organismul trebuie să consume întâi de acolo și după să îți dea, dar, în rest, nu e nicio problemă. Ba chiar, au fost rezolvate niște probleme de musculatură, de încheieturi. De acolo am plecat la investigație. Din nimic, căci nu aveam nimic, m-am trezit că, de fapt, chiar trebuie să o iau în serios’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Ce alimente evită Alin Gălățescu

De când ține dietă, Alin Gălățescu stă departe de carbohidrați și băuturi acidulate, adevărate impediemente în procesul de slăbire. Criticul de modă a scăpat de hipertensiune și a văzut rezultate pozitive și la nivelul mușchilor și a încheieturilor.


„Mănânc la prânz pește, pui, curcan, legume, ceva lejer, cam cum ar trebui să mâncăm toți. Evit cartofii prăjiți, băuturile carbogazoase, pâinea, lucrurile evidente care ar trebui să aibă pe ele un semn mare cu „Atenție, nu sunt foarte sănătoase!’. Aveam hipertensiune și în mai puțin de o lună am ajuns la normal. Aveam 18 cu 10, cu 11, iar la 22 nu mai ești. Era foarte mult, iar acum am 13 cu 8. Am fost în spital, aveam deviație de sept și am rezolvat-o, iar atunci aveam 11,7 cu 8. Sunt multe probleme pe care ți le rezolvă’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook