Cum s-au cunoscut Dana Roba și actualul iubit, Beniamin. S-au reîntâlnit după 14 ani: „Când am văzut-o, m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat că...”

.

În urmă cu ceva timp, Dana Roba a fost surprinsă la brațul unui bărbat, într-un centru comercial din Timișoara. După ce s-a zvonit că ar fi vorba despre o legătură amoroasă, make-up artista a explicat că Beniamin este „un prieten foarte bun', însă nu divulgat, concret, natura relației lor. De curând, cei doi și-au oficializat povestea de dragoste, iar bărbatul a povestit cum a cunoscut-o pe Dana Roba. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Cu aproape 3 luni în urmă, Dana Roba a ajuns de urgență la spital, după ce a fost atacată cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu. Tânăra de 31 de ani a suferit grave leziuni și a fost operată pe creier, însă s-a recuperat miraculos și și-a reluat activitatea la salon de înfrumusețare. Ulterior, make-up artista s-a afișat tot mai des în compania lui Beniamin Branko, polițist și proprietarul unei săli de box. Cei doi și-au oficializat relația, iar bărbatul a oferit detalii despre povestea lor de dragoste.


Citește și: Dana Roba, primele declarații despre presupusul iubit: „Fiecare om are dreptul la viață’. Cine este bărbatul cu care a fost surprinsă la mall în ipostaze foarte apropiate

Citește și: Nicolae Guță, reacție după ce Dana Roba, fosta lui iubită, a fost bătută de soț: „Doamne ferește! Dacă s-a ajuns la agresiune fizică…’


Citește și: Cine este ispita Dan Chiș de la Insula Iubirii. Are 22 de ani și este antrenor personal

Citește și: „Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii'. Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul de la 2 Mai, în care au murit doi tineri

Cum s-au cunoscut Dana Roba și actualul iubit, Beniamin

În mediul online, Beniamin Branko a povestit cum a cunoscut-o pe Dana Roba. În urmă cu 14 ani, cei doi au format un cuplu, însă drumurile li s-au separat, căci bărbatul nu și-ar fi dorit, la vremea respectivă, să se pocăiască. După ce a aflat despre evenimentul tragic, Beniamin a contactat familia Danei Roba și a vizitat-o la spital.


„Am cunoscut-o pe Dana când aveam 21 de ani, nu am rămas împreună pentru că ea și-a dorit să mă pocaiesc, iar eu nu înțelegeam ce înseamnă să fii copilul Lui Dumnezeu. Anii au trecut, fiecare și-a văzut de viața lui, în 14 ani nu am mai văzut-o pe Dana niciodată, nici măcar din întâmplare.

Când am auzit nenorocirea pe care a trăit-o Dana, am rugat familia să mă lase sa o văd măcar o dată… când am văzut-o m-am reîndrăgostit de ea și i-am jurat ca voi fi alături de ea și că orice ar fi, voi lupta pentru ea. Te iubesc, Danutza mea’, a scria bărbatul, pe rețelele de socializare.


Dana Roba: „Fiecare om are dreptul la viață’

La rândul ei, Dana Roba a făcut o serie de declarații despre Beniamin, după ce a fost surprinsă la brațul acestuia, într-un mall din Timișoara. Atunci, make-up artista nu a vrut să precizeze care este natura relației lor, însă a ținut să precizeze că, la rândul lui, Beniamin nu este implicat într-o altă relație.


„Las lumea să vorbească, să zică ce vrea. Nu vreau să zic nici că e, nici că nu e iubitul meu. Pot spune acum doar că e un prieten foarte bun, îl cheamă Beniamin. Este de la biserică. Omul este singur, eu sunt singură. Fiecare om are dreptul la viață, a declarat Dana Roba, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Sursa foto: Facebook