Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile: „Ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc” / EXCLUSIV

.

Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile. Își spun YOneȘTII și sunt una dintre cele mai iubite familii din showbiz. Da, este vorba despre Anamaria și Tudor Ionescu, solistul Fly Project, un cuplu care se apropie vertiginos de borna a două decenii de relație. O relație cu bune și cu rele, despre care nu au ezitat să vorbească, atât în calitate de iubiți și soți, cât și de părinți. Iată cum e viața unui artist, dar mai ales viața alături de un artist!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Bună, dragilor! N-am mai vorbit de mult în paginile revistei, așadar cum a fost viața voastră în ultimii ani?

Anamaria: Bună! Ne bucurăm să stăm din nou de vorbă, ne face plăcere de fiecare dată să povestim împreună. S-au întâmplat foarte multe lucruri anii aștia, am trecut și noi printr-o pandemie, care a schimbat dinamica noastră ca familie, ne-a schimbat programul. Am petrecut mai mult timp împreună față de anii precedenți pandemiei, când Tudor nu era pe acasă decât în trecere. S-au schimbat lucruri în bine, zic eu, pentru că am realizat că trebuie să resetăm unele lucruri, să setăm priorități și să ne acordăm timp și nouă. Ne-am conturat drumul profesional pe care ni l-am ales fiecare și lucrăm pentru asta permanent.


Tudor: Anul acesta a fost un an în care ne-am dezvoltat carierele, însă am pus în echilibru și viața de familie, să petrecem timp cu Ilinca și noi doi.

Citește și: Tudor Ionescu de la Fly Project a slăbit 60 de kilograme, dar a regretat decizia. La ce greutate a ajuns acum: „Vreau să mă mențin așa’

Citește și: Cum l-a iertat soția pe Tudor Ionescu, după ce a înșelat-o: „Am stat separați, nu ne-am vorbit deloc'


Citește și: Reacția Oanei Zăvoranu când a i s-a cerut să cânte una dintre piesele lui Pepe: „Care melodie? Că eu nici nu…'

Citește și: Paula Iorga s-a recăsătorit, la trei ani de la moartea lui Leo Iorga: „Ne-am mutat împreună. S-a petrecut o…'

Cum au trecut Anamaria și Tudor Ionescu peste infidelitatea în cuplu și cum își rezolvă certurile

Aș vrea să ne întoarcem puțin în timp și să aflăm și cum erați voi înainte de venirea pe lume a fiicei voastre, Ilinca. V-ați gândit, la începutul relației, că veți deveni un cuplu atât de sudat?


T: Clar nu ne-am gândit. Cine se gândește din prima la asta? În timp vezi cât de mult te potrivești cu un om, cât de sudat devine cuplul, trecând prin multe împreună. Cert este că Ana e prima pe care o sun orice mi se întâmplă, și bun, și rău, iar asta spune tot, în opinia mea.

A: Noi nu suntem niște romantici, nu ne facem declarații toată ziua, însă suntem foarte sinceri unul cu celălalt, ne spunem tot ce avem de spus și cred că de asta am ajuns la majorat cu relația noastră. Suntem temperamentali, ne certăm, ne împăcăm, nu ne vedem viața altfel.


Ați fost extrem de transparenți și ați recunoscut că, în 2010, v-ați confruntat cu infidelitatea, motiv pentru care v-ați despărțit pentru jumătate de an. Cât de greu v-a fost să treceți peste acest episod și cum v-ați împăcat? Tudor, ai vreun regret în privința acelui, să spunem, moment de slăbiciune?

T: Îmi place să cred că este un moment care s-a lăsat cu o piesă frumoasă ce vorbește despre acel moment și gândurile pe care le aveam atunci – „Goodbye, iar celelalte aspecte prefer să nu mi le amintesc. Ana a fost destul de matură încât să înțeleagă exact cum au stat lucrurile.


A: Pentru mine nu este un moment de care vreau să îmi amintesc, nu sunt genul de femeie care să îi reproșez, ăsta a fost unul dintre lucrurile pe care ni le-am promis reciproc, el nu mai repetă ce a făcut, iar eu nu mai aduc în discuție acel episod.

Tudor Ionescu: „Eu renunț mai greu, dacă ne certăm’

Ați mai avut vreun moment dificil, de restriște, de atunci și până în prezent?

A: Nu de felul acela, nu și sper nici să nu mai avem.

T: Momente grele am avut și probabil vom mai avea, dar nimic ieșit din comun sau care să pună în pericol relația dintre noi.


Cum treceți în prezent peste discuțiile în contradictoriu? La fel ca în orice cuplu, trebuie să fie unul mai orgolios…

T: Eu renunț mai greu, dacă ne certăm, dar amândoi suntem orgolioși, ambițioși, temperamentali.

A: Aștept să treacă puțin timp, spun ce am de spus și apoi vin către el să ne împăcăm, pentru că așa mi se pare firesc. Când nu mă duc eu, vine el, nu avem perioade lungi în care să stăm supărați.


Ce planuri au pentru restul anului

Ce planuri v-ați făcut pentru restul anului și ce surprize le pregătiți fanilor? Tudor, bănuiesc că tu și restul echipei tale nu pierdeți deloc vremea la studio…

Sunt multe planuri, acum, la început de primăvară, voi lansa o altă piesă, pe care o am pregătită, plus concerte și niște proiecte internaționale la care lucrez intens, sesiuni cu oameni talentați, de aici și din alte țări, care mă provoacă muzical. Și-n rest, visez la o vacanță, visăm la o vacanță din aceea adevărată, cu stat pe malul unei ape, fără să facem nimic și dormit mult, și liniște…


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Cristina Malaeru (KIKI)