Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin: „E un model nu neapărat atipic”

 Ifrim Georgiana
.

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. La mijlocul lunii august, artista a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Robert Stoica. Momentul a avut loc chiar în timpul filmărilor pentru „Splash! Vedete la apă'. Acum, viitoarea mireasă pune la punct toate detaliile nunții și se pare că rochia a fost deja aleasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de mai bine de 3 ani. Cererea în căsătorie a venit în luna august a acestui an, iar cei doi pun deja la punct detaliile pentru nuntă. Rochia artistei va fi realizată de către Florin Burescu, un cunoscut designer și prieten al acesteia. Încă de acum 5 ani, artista și-a proiectat rochia mult visată, iar, din ianuarie, începe execuția ei. Acum, viitoarea mireasă a vorbit despre felul în care va arăta petrecerea de nuntă și a oferit câteva detaliile despre cum va arăta ținuta sa. Iată declarațiile acesteia!

maria-1-1maria-1-1

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin. Maria Constantin nu vrea să mai cânte la propria nuntă, pentru a nu-i aduce ghinion, și nici nu vrea să se fure mireasa. Aceasta a oferit câteva detalii despre rochia „studiată la milimetru', pe care o va purta în ziua cea mare.

Citește și: Când vor face nunta Maria Constantin și Robert Stoica:„Tocmai de asta și alegem luna…'

Citește și: Ce moment special pregătește Maria Constantin pentru ziua nunții sale:„Va fi ca un tip de invitație'

Citește și: Cum arată Adela Popescu în costum de baie după trei sarcini:”Acordul soțului…”

Citește și: Cum a reacționat Prințul Louis când a aflat că a murit regina Elisabeta a II-a.Băiețelul avea o relație specială cu străbunica lui

Cum va arăta rochia de mireasă a Mariei Constantin

Artista și-a descris rochia de mireasă ca fiind „simplă', potrivită unui eveniment de tipul „garden party'. Execuția ținutei va începe în iarnă, iar de acest lucru se va ocupa designerul Florin Burescu, apropiat al cuplului.

„Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță', a declarat Maria Constantin, potrivit spynews.ro.

Artista nu a stabilit data nunții

Maria Constantin nu a stabilit încă data și locul unde va organiza nunta, însă a oferit primele detalii despre modul în care se va desfășura acest eveniment. Viitoarea mireasă nu își dorește o petrecere tradițională, ci una relaxată, unde invitații să poarte ținute lejere.

„Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație. Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesorii', a adăugat cântăreața.

Ce spune cântăreața despre ideea de a deveni mamă

Maria Constantin a mărturisit că, deocamdată, nu se gândește să devină mamă. Având în vedere perioada aglomerată pe care o traversează, aceasta se concentrează pe carieră și pe detaliile nunții.

„Eu și Robert locuim împreună de trei ani. Momentan nu ne gândim la lucrul acesta pentru că oricum avem o perioadă foarte aglomerată, dar dacă va fi să se întâmple îl considerăm un dar de la Dumnezeu, în rest, ce vrea Doamne Doamne', a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton