„A zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn, că l-a lovit în cap și că are zgârieturi.” Cumnatul Danei Roba, explicații halucinante pentru bătaia cruntă încasată de vedetă

.

În urmă cu mai bine de o săptămână, Dana Roba a fost externată din spital și s-a întors în apartamentul din Timișoara. Ulterior, make-up artista și-a recuperat fiicele de la buncii paterni, deși, inițial, s-a confruntat cu refuzul acestora. Într-un interviu pentru Acces Direct, tânăra de 31 de ani a reprodus șirul evenimentelor de pe 5 iunie, susținând că fiicele ei au fost martore la conflictul spontan. Acum, Marius Balacu sare în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu. Iată declarația halucinantă a acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Ieri, Dana Roba a acordat un interviu în emisiunea „Acces Direct’ și a vorbit despre tragicul eveniment de pe 5 iunie. Tânăra de 31 de ani a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Daniel Balaciu, mărturisind că amenințările cu moartea și agresiunile verbale apăruseră de mai multă vreme. În continuare, victima agresiunii susține că atacul a fost premeditat, având în vedere că ciocanul cu care a fost lovită brutal nu se afla în casa lor. Mai mult decât atât, Dana Roba a susținut că între ei ar mai fi existat un alt episod violent, provocat de decizia ei de a-și dezlega trompele uterine, iar oamenii legii au intervenit pentru aplanarea conflictului.


Citește și: „M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge, nici tata nu m-a recunoscut'. Dana Roba, mărturisiri cutremurătoare despre momentul în care a fost lovită de soț, cu ciocanul

Citește și: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Dana Roba. Cum încearcă să o ajute: „Ești o mare luptătoare!’

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta’


Citește și: Cum arată Daniela Nane în costum de baie, la 51 de ani. Este prima „Miss România’ din istoria țării noastre

Marius Balaciu sare în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu

Acum, Marius Balaciu sare în apărarea fratelui său, Daniel Balaciu, susținând că Dana Roba l-ar fi instigat la violență. Potrivit acestuia, tânăra i-ar fi adresat soțului ei injurii și l-ar fi lovit cu o jucărie de lemn, acțiuni care l-ar fi provocat și l-ar fi făcut să piardă controlul. Dincolo de acuzațiile pe care Marius Balaciu i le aduce Danei Roba, comportamentul violent al lui Daniel Balaciu nu poate fi justificat și nu există circumstanțe atenuate pentru tragedia din cursul zilei de 5 iunie. Iar explicația lui, că ar fi fost lovit cu o jucărie, este pur și simplu halucinantă, specifică în general agresorilor. În loc să-și recunoască faptele, agresorii o găsesc vinovată tot pe victimă.


„Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.’

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.


Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată la înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet’, a declarat Marius, fratele lui Daniel Balaciu.


Dana Roba și-a recuperat cu greu fiicele de la bunicii paterni

În perioada în care a fost spitalizată, fiicele Danei Roba au rămas în grija bunicilor paterni. După externare, make-up artista a avut dificultăți în a le recupera pe Chantal și Celine, din cauza opoziției din partea socrilor ei. Tânăra a fost nevoită să apeleze la oamenii legii și la un avocat, pentru a-și lua fetele acasă.


„Știți ce mi-a zis soacră-mea: Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii’. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile nu le mai luam. Și că sunt fetele ei: I-am zis că e cel de la pușcărie’, a declarat Dana Roba, în exclusivitate la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook