Cupidon și-a făcut treaba de Valentine's Day! Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, la nici 6 luni de la debutul relației

.

Deși luată în râs de mulți, Ziua Îndrăgostiților, iată, face minuni în unele cupluri. Chiar în ajunul Valentine’s Day, Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Cuza de la 'Noaptea Târziu', într-un club, în prezența prietenilor apropiați ai cuplului. Gstul vine la nici șase luni de când s-a anunțat în presă că cei doi se iubesc.

Ramona Olaru a trecut printr-un adevărat carusel de sentimente în ultimul an. După ce a trecut printr-un divorț, în vara lui 2019, la finalul lui octombrie, același an, se afla că aceasta a început o relație cu simpaticul Cuza, de la ‘Noaptea Târziu’. Deși mulți au crezut la început că e doar un foc de paie, ușor-ușor, tânărul cuplu a început să se afișeze tot mai des în public împreună și nu s-a ferit să-și arate afecțiunea în imagini sau declarații.


Ramona Olaru, cerută în căsătorie de iubit

Iată că, la nici șase luni de când au început relația, sexy-asistenta de la Neatza a avut parte de o surpriză de proporții, în timp ce se afla într-un club, chiar în ajunul Zilei Îndrăgostiților. Sub privirile prietenilor, care și-au încurajat amicul să facă marele pas, Cuza a îngenunchiat și a cerut-o de soție pe Ramona Olaru, vizibil suprinsă de gestul iubitului.

Tu știi cine a fost Cupidon?

Foto: Instagram