Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express: "Nu sunteți fair-play"

 Dumba Gabriela
.

Cuza și soții Natanticu s-au certat la cutițe în timpul probei pentru imunitate de la Asia Express. Ceea ce acasă poate părea banalitate, în Asia Express este motiv de ceartă. Din cauza autostopului, s-a ajuns la cuvinte grele, dar și la fapte dure, căci Emi s-a pus în fața mașinii adversarilor, soții Natanticu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru că în joc sunt 30.000 de euro, competitivitatea a atins cote inimaginabile și nervii concurenților sunt întinși la maxim. Ajung să se certe din orice nimic pe care acasă nici nu l-ar băga în seamă. Dar acolo, stresul și oboseala îi transformă pe toți în alte persoane decât se știau. O ceartă de proporții a avut loc între Cuza și soții Natanticu din cauza unei mașini luate la autostop.

1111-11111-1

Prietenii Emi și Cuza le-au declarat război soților Natanticu, una dintre cele mai puternice echipe din Asia Express. Cei de la 'Noaptea Târziu' îi acuză de atitudine neadecvată pe cei doi soți care le-au luat taxiul găsit și plătit de omul lor. În cauză, Cuza spune că adversarul său i-a greșit de două ori în această etapă, ceea ce nu va ierta, iar Emi a trecut direct la fapte.

'I-am zis să ne plătească și noul taxi-ul… Șase kilometri, cât să fie. Într-un final, vine cu noi la stația de taxi, unde ne întâlnim cu tata Nicu și Lizi, care strigau pe taximetriști.

Natanticu s-a băgat în fața noastră și omul nostru intră să ne plătească biletele și…. I-am zis că e al nostru, că vrea să ne plăteacsă taxiu-ul, să nu se bage. L-au zăpăcit pe ăla și i-a luat pe ei și pe noi nu… Bă, nene, nu mi-l lua pe ăla de l-am convins eu să-mi plătească.

Nu e fair-play, nu e stilul nostru. A doua greșeală a lui tata Nicu pe ziua de azi', a declarat Cuza, supărat și nervos după cele întâmplate, la Asia Express.

Citește și: Maria Ilioiu de la Insula Iubirii, în stare gravă la spital cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: „Nu mai pot de dureri!’

Citește și: Îl mai ții minte pe Cristian Șofron, Mihu din „Toate pânzele sus!?Cum arată la 63 de ani și cu ce se ocupă

Citește și: Cât a slăbit Lorelei Bratu la Asia Express:„Nu m-am întors chiar o silfidă/ EXCLUSIV

Nervos că soții Natanticu le-au furat mașina, Emi s-a pus în fața automobilului, riscându-și viața.

'Nu treceți, pe aici nu trece nimeni', a fost și reacția lui Emi, pus în fața mașinii pe care au luat-o soții Natanticu.

Cuza s-a certat cu soții Natanticu, la Asia Express

Soții Natanticu și-au motivat comportamentul susținând că la mijloc este vorba despre o competiție și că, în acest caz, oricine ar fi procedat la fel.

'Nu-mi pasă, eu nu sunt aici să dau bine. Apar Emi și Cuza și să îi ducă pe ei erau vreo 10 kilometri, iar la noi erau vreo doi și ne-au luat pe noi. Noi eram aici, vorbeam cu omul.

Ăla s-a și pus în fața mașinii, cumva, mai în glumă, mai în serios, că le-am luat taxiul. Competiția e competiție, puteau să fie și ei în locul nostru', a spus Cosmin Natanticu, odată urcat în mașină.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton