Daiana Anghel s-a enervat pe soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple: „Te crăp! Deci roagă-te la toți Sfinții care te apără să…”

 Miniosu Alexandra
.

Daiana Anghel s-a enervat pe soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple. S-au încins din nou spiritele între Daiana Anghel și soțul ei, Chef Sorin Gonțea. În ediția 13 Power Couple, difuzată aseară la Antena 1, fosta prezentatoare TV și-a ieșit din minți și a avut o reacție dură la adresa partenerului ei de viață, după ce gestul acestuia nu a fost deloc pe placul ei. Iată ce i-a spus!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Concurenta din emisiunea de la Antena 1 și-a stăpânit cu greu nervii după proba fetelor din ediția cu numărul 13. Aceasta a avut o reacție neașteptată față de partenerul ei în vila din Malta, loc în care sunt cazați pe perioada filmărilor, dezvăluind ce a scos-o din sărite.

daiana-anghel-1daiana-anghel-1

Prima provocare din a cincea etapă a emisiunii Power Couple le-a dat mari bătăi de cap cuplurilor. În urma acesteia au ieșit la iveală reacții nervoase, situații tensionate, dar și unele accidentări. În plus, concurenții au pierdut sume mari de bani la această misiune.

Citește și: Cine sunt și cum arată părinții Corinei Caciuc. Ce cred viitorii socri ai lui Laurențiu Reghecampf despre relația dintre fiica lor și antrenor

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, după ce Gheboasă a fost prins de DIICOT cu canabis: „Se jura cu mâna pe inimă că nu a consumat substanțe interzise. Riscă să facă închisoare'

Citește și: Cum arată casa în care locuiesc Betty Salam și familia ei. Vila de lux are două etaje și o grădină imensă: „Avem ajutor în casă”

Citește și: Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier: „După ce voi trece peste această grea încercare…'. Ce problemă de sănătate are Florin Vasilică

Daiana Anghel s-a enervat pe soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple

Ajuns în fața cuplurilor, Dani Oțil i-a întrebat li s-a părut proba pe care au avut-o de îndeplinit seara trecută. Chef Sorin Gonțea și-a spus primul părerea, dar un anumit aspect a scos-o din sărite pe soția lui, Daiana Anghel, motiv pentru care a avut o reacție acidă.

„Deci roagă-te la toți Sfinții care te apără pe lumea asta să nu fim pe ultimul loc. Cel mai prost moment ți-ai ales să mă provoci', i-a spus Daiana Anghel lui Sorin Gonțea.

Situația tensionată dintre Sorin Gonțea și Daiana Anghel a avut loc chiar sub privirile celorlalți colegi din competiție. Aceștia s-au chinuit să-și abțină hohotele de râs atunci când chef-ul a început să vorbească, iar soția lui în privea atentă.

„Am și eu trei zile pe lună când sunt vârcolac, s-a nimerit asta să fie una din ele. Să ai strategia de a depinde dacă fac restul sau nu proba este o strategie foarte proastă. Mie nu-mi place să depind de chestia asta', a mai zis Daiana Anghel.

Ce a scos-o din minți

„Cine îi lasă pe ei să investească? De ce acest format le dă lor dreptul de a investi? Că uite așa prin investițiile lor au mai plecat echipe din show-ul ăsta, s-au dus ei să investească și au investit de…', a continuat ea, nervoasă.

„A văzut în probele anterioare că am un echilibru de pasăre Phoenix, însă nu s-a așteptat ca eu astăzi să mă descurc bine pe bandă. Astăzi trebuia să te duci la un 800 – 900', i-a mai reproșat Daiana Anghel lui Sorin Gonțea.

Daiana Anghel, către Sorin Gonțea: „Nu mai zic că te crăp dacă suntem pe ultimul loc astăzi'

La un moment dat, Dani Oțil a intervenit în discuția celor doi, precizând că Daiana Anghel are un pic de dreptate în această situație:

„Suntem în săptămâna cinci, nu mai sunt multe investiții pe Daiana și forțele ei. Cred că asta ar fi fost cam penultima șansă', a spus Dani Oțil.

Îmi place de Sorin, mă agită Daiana!', a menționat Radu Siffredi.

„Nu mai zic că te crăp dacă suntem pe ultimul loc astăzi. Ne-ai supus absolut prostește unui risc inutil! N-ai gândit-o, este foarte simplu', i-a mai zis apoi Daiana Anghel lui Sorin Gontea.

Sursă foto: Antena 1

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton