Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple. Ce premiu au obținut cei doi soți

 Ifrim Georgiana
.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple', show ce i-a purtat printr-un roller coaster al celor mai intense trăiri și i-a ajutat să se descopere într-o lumină nouă. Cei doi soți au demonstrat că formează o echipă puternică, astfel că au obținut primul titlu de „Power Couple' din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat „Power Couple'. Cel mai nou reality-show de la Antena 1 a debutat pe 5 februarie și a adus în prim-plan 9 cupluri de vedete, gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de „Power Couple' – Cristi și Gabriela Iacob, Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Cosmin și Eliza Natanticu, Tudor și Anamaria Ionescu, Emi (Noaptea târziu) și Mădălina, Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, CRBL și Elena, Lino Golden și logodnica lui, Delia. Filmările au avut loc în Malta, iar Dani Oțil le-a fost alături perechilor de competitori, în calitate de prezentator.

so27so27

Citește și: Daiana Anghel, adevărul despre certurile cu soțul ei, Sorin Gonțea, la Power Couple: „Acest show scoate ‘demonii’ din noi. Nu eram nervoasă real. Asta cu ‘te omor’ este vorba mea…”

Citește și: Power Couple 6 martie – Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați: „A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem'

Citește și: „Nu se mai putea. Era de așteptat că aici se va ajunge, pentru că…'. Ioana Tufaru, motivul pentru care plecat din apartamentul lui Gigi Becali, unde a locuit cu familia 9 ani

Citește și: Testamentul lui Matthew Perry a fost deschis. Cine îi moștenește averea de peste 120 de milioane de dolari a regretatului actor din „Friends'

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, câștigătorii „Power Couple – La bine și la greu', formează un cuplu de mai bine de 9 ani și s-au căsătorit civil în 2019. Cei doi au acceptat provocarea Antenei 1 pentru a-și depăși limitele și au avut un parcurs intens, cu momente umoristice și tensionate. Ei spun că experiența le-a reconfirmat că sunt potriviți unul pentru celălalt. Dincolo de primul titlu „Power Couple' din România, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au intrat în posesia sumei de 27.350 de euro.

Trei echipe au luptat în finala Power Couple. Anamaria și Tudor Ionescu au fost primii care au cedat în timpul probei extrem de dificile. Ultimele două cupluri care au rezistat au fost Daiana Anghel și Sorin Gonțea pe de o parte, dar și Oana Matache și Radu Siffredi, pe de altă parte. În final, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au ieșit marii câștigători ai primului sezon.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au primit trofeul înmânat de Dani Oțil în lacrimi. „Vestea cea mare este că primul Power Couple de România, în primul sezon al acestui show care sigur va face istorie este cuplul format din Daiana și Sorin.”, a anunțat Dani Oțil.

Colegii lor, care au revenit în competiție, în Malta, s-au bucurat când au auzit numele câștigătorilor: „Bravo lor! 50 de kg de greutate. La atât au ajuns', au spus Anamaria și Tudor Ionescu.

Primele declarații ale câștigătorilor Daiana Anghel și Sorin Gonțea

„Normal că mai avem puterea să ne bucurăm și mai avem puterea inclusiv să mai ducem niște probe dacă mai erau.Power Couple și câștigarea acestui trofeu se adaugă la lucrurile importante pe care le-am realizat până acum în viață„, a spus Daiana Anghel.

„Nu aș fi ajuns aici niciodată fără Daiana. Comoditatea și lenea mea și delăsarea câteodată m-ar fi făcut la un moment dat să mă opresc. Când am văzut-o pe ea cât de motivată este să facem chestia asta am zis că eu nu am cum să mă opresc. 100% este meritul ei”, a spus Sorin Gonțea.

Parcursul cuplului Daiana Anghel – Sorin Gonțea la Power Couple

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au avut un parcurs intens în competiția „Power Couple', de la Antena 1. În ediția difuzată pe 7 martie, înainte de săptămâna finalei, drumul lor în show-ul de televiziune a luat sfârșit. Cei doi au fost eliminați în urma votului din casă, după ce s-au situat pe ultimul loc la proba de cuplu, iar Anamaria și Tudor Ionescu au fost salvați.

„A fost alegerea corectă! Nu meritam să rămânem noi, dar asta nu înseamnă cu nu suntem un Power Couple acasă. Ana cu Tudor merită să meargă mai departe fără discuții pentru că ei au fost mult mai buni la probele de cuplu decât noi. Noi nu merităm să mergem în etapa finală’, au fost declarațiile Daianei Anghel

„Eu am să vă spun următoarele lucruri. Nu există nu mai pot!’, a continuat Daiana Anghel, adresându-se colegilor săi.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea s-au întors în competiție

În ediția de luni, 11 martie, cuplurile rămase la „Power Couple' au avut o surpriză când conurenții eliminați și-au făcut apariția în vilă, respectiv CRBL și Elena, Cristi și Gabriela Iacob, Lino Golden și Delia, Roxana Blenche și Cărălin, Daiana Anghel și Sorin Gonțea. Dani Oțil a anunțat atunci că o pereche descalificată primește șansa să revină în competiție, iar majoritatea voturilor s-au îndreptat către Daiana Anghel și Sorin Gonțea.

„Am simțit că mă uit la două tabere și nu am înțeles de ce. Nu am prevăzut treaba asta nicio secundă, că vor exista două tabere', a declarat Daiana Anghel, după ce votul cuplurilor a fost stabilit după minute bune de gândire.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, protagoniștii unor momente savuroase la „Power Couple'

Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea, au fost protagoniștii unor momente savuroase la „Power Couple'. Cei doi și-au pus la încercare răbdarea și au demonstrat că formează unul dintre cele mai vulcanice cupluri din competiție.

„Aici trebuie să ne cunoști foarte bine, ca să îți dai seama că noi nu ne certam la ‘Power Couple’. Nu eram nervoasă real. Că dacă sunt nervoasă real, mie nu îmi mai arde nici de caterinci, nici de ‘te omor’, ‘te crăp’. Astea sunt așa făcute din glumă. Dacă sunt realmente supărată, este cu totul și cu totul altceva. Astfel mă manifest, nu așa. Nu eram în filmul ăla, adică nu eram atât de supărată încât să fie niște nervi sau o criză reală de nervi. Asta cu ‘te omor, te crăp’ este vorba mea.

Nu cred că este sănătos pentru nimeni să țină, pentru că nu rezolvi mare lucru ținând în tine. Ori că te consumi pe interior, ori că lași afară ce este de lăsat și apoi este totul ok. Nu e cazul la probe să ținem în noi, am zis ce am avut de zis și am mers mai departe.„a spus Daiana Anghel pentru Ego.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton