Damian Drăghici, despre provocările din relația cu iubita mai tânără cu 23 de ani: „Cristina este foarte matură. Mai facem câte o glumă că...” / Ce spune despre gelozia în cuplu

 Ifrim Georgiana
.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Damian Drăghici a vorbit despre cariera muzicală și a dezvăluit, totodată, detalii din viața amoroasă. De mai mulți ani, artistul și Cristina Stroe formează un cuplu, iar în anul 2019 au fost binecuvântați cu un băiețel, pe nume Andrei. Iată cum gestionează cei doi parteneri diferența de vârstă de 23 de ani!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Damian Drăghici și Cristina Stroe nu sunt doar parteneri de viață, ci și colegi de scenă. Cunoscutul flautist a cerut-o în căsătorie pe iubita lui după un an de relație, în cadrul unui platou de televiziune. Deși sunt adesea criticați din cauza diferenței de vârstă de 23 de ani, Damian Drăghici și Cristina Stroe formează un cuplu consolidat, iar din rodul iubirii lor a rezultat un băiețel. La numai 4 ani, micuțul Andrei pare să aibă înclinații muzicale puternice, spre încântarea celor doi părinți.

dam10dam10

Citește și: Când a decis Damian Drăghici să-și schimbe viața: „Fiecare perioadă m-a învățat ceva, inclusiv cea cu băutura, cu drogurile, cu nebuniile…”

Citește și: Ce mănâncă Damian Drăghici după ce a ținut post negru doar cu apă, timp de 7 zile: „Mi-e foame, sunt foarte bine, sunt în forță”

Citește și: Dana Badea de la Insula Iubirii este însărcinată în patru săptămâni. Mama iubitului ei, Alin, a dat marea veste: „O să avem un…”

Citește și: Cum arăta Irina Loghin la începutul carierei. S-a zvonit că frumusețea ei a stârnit invidia Elenei Ceaușescu

Damian Drăghici, despre provocările din relația cu iubita mai tânără cu 23 de ani

Damian Drăghici spune că nu este un partener gelos și că această emoție este un indicator al neîncrederii în propria persoană. Când vine vorba de relația cu Cristina Stroe, mama fiului său, muzicianul punctează că dedicarea sa față de carieră atrage consecințe negative pe plan sentimental.  

„Nu sunt gelos. Niciodată. Asta înseamnă că nu ai încredere în tine. Cred că dacă ar fi o provocare în relația mea cu Cristina este că eu mă concentrez foarte mult pe muncă. E un obicei. Dar în rest gelozii nu există. Am avut în viața mea asta cu gelozia invers, din partea partenerelor spre mine. Din cauza faptului că artistul primea pe tavă ceea ce primea, băutură și ce prostii primeam. Dar astea sunt ale trecutului. Ne-am cumințit. Suntem oameni normali, cu capul pe umeri', a spus muzicianul.

Cum gestionează Damian Drăghici și Cristina Stroe diferența de vârstă de 23 de ani

Se pare că diferența de vârstă de 23 de ani nu este un impediment pentru cuplul Cristina Stroe – Damian Drăghici. Flautistul a caraterizat-o pe iubita lui ca fiind foarte matură, fără probleme legate de gelozie.

„Cristina este foarte matură și nici ea nu este geloasă. Că mai facem câte o glumă că s-a uitat așa la ăla sau eu la cineva, dar nu există momente de gelozie', a mai povestit Damian Drăghici.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton