Damian Drăghici, show de zile mari la Petrecerea VIVA! 2024. Artistul a făcut senzație pe scenă, a coborât și printre spectatori, iar publicul l-a ovaționat minute în șir

.

Damian Drăghici a făcut un show de zile mari la Petrecerea VIVA! 2024! Artistul, supranumit și „omul-orechestră', și echipa lui, Damian And Brothers, au întreținut atmosfera și au transformat totul într-o seară magică. Oamenii s-au distrat pe cinste pe muzica lui, au dansat și s-au simțit bine, cântărețul reușind să-i molipsească pe toți cu energia lui pozitivă. Iată cum a apărut la eveniment!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Ieri, 19 iunie, VIVA! a împlinit 25 de ani la prima sa apariție. La fel ca anul trecut, în cadrul special de la Face Forest, s-a desfășurat petrecerea VIVA!, cel mai așteptat eveniment monden al anului. Printre surprizele serii s-a numărat și Damian Drăghici, care, alături de echipa lui, a făcut senzație pe scenă, la fel cum se întâmplă la fiecare spectacol susținut de artist.

Citește și: Iulia Albu, ținută nonconformistă la Petrecerea VIVA! 2024. A purtat un sacou tip frac, o scoică pe post de geantă și un super accesoriu extravagant, pe cap


Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, prima apariție după nuntă, la Petrecerea VIVA! 2024. Îmbrăcați elegant, prezentatorul și soția lui au atras toate privirile

Citește și: Adelina Pestrițu, apariție ravisantă la petrecerea VIVA! 2024. A întors toate capetele pe covorul roșu cu rochia ei elegantă și a fost premiată

Citește și: Cum arată viața lui Dragoș Bucur și a Danei Nălbaru de când s-au mutat la țară. Au cules primele roade, iar actorul a fost filmat cu motocoasa: „Țăran amator’ /„Șterge, mă faci de râs’


Damian Drăghici, show de zile mari la Petrecerea VIVA! 2024

Damian Drăghici a demonstrat, din nou, că este un profesionist. Ieri seară, îndrăgitul cântăreț a făcut show pe scenă, împreună cu colegii săi de la Damian And Brothers, a dansat și a cântat împreună cu publicul și i-a molipsit pe toți cu energia lui. Oamenii s-au bucurat să-l vadă și au fredonat alături de el unele dintre cele mai iubite hit-uri din toate timpurile.


Așadar, exact cum ne așteptam, Damian Drăghici a fost foarte bine primit de public. Artistul și-a pus în valore talentul nativ, cu care a cucerit generații peste generații, și a făcut un show la superlativ. Vocea lui a răsunat în difuzoare, iar atmosfera a fost una senzațională, pe toată durata evenimentului. Acesta a coborât, la un moment dat, de pe scenă și printre spectatori, iar publicul l-a ovaționat.

Cât despre ținută, Damian Drăghici a optat pentru una de vară, ce i-a venit perfect. Artistul a venit îmbrăcat într-o cămașă cu flori colorate, suflecată la mâneci, iar în partea de jos a optat pentru o pereche de pantaloni negri, eleganți. În picioare, el a avut o pereche de încălțări sport, comode.


Dar Damian Drăghici nu doar că a cântat la petrecerea aniversară VIVA!, ci a și fost premiat pentru cariera lui remarcabilă în domeniul muzical. Acesta a mulțumit pe scenă, după ce a fost prezentat de frumoasa Ilinca Vandici, și a fost răsplătit cu ropote de aplauze din partea celor prezenți.


Damian Drăghici, o legendă vie a muzicii românești

Supranumit și omul-orchestră, Damian Drăghici este o legendă vie, un artist cu un background profesional absolut impresionant. Provenind dintr-o familie cu tradiție, a început să descifreze tainele instrumentelor încă de la vârsta de 3 ani, începând cu țambalul, pianul, contrabasul și toba, iar la 10 ani a descoperit naiul, instrument care i-a adus faima ulterior. A absolvit Colegiul de Muzică Berklee, din Boston, Magna cum laude, dar drumul său până acolo a fost presărat cu multe încercări care l-au scos din zona de confort.


De-a lungul carierei, a avut ocazia de a urca pe scenă alături de nume mari precum Joe Cocker, James Brown, Cyndi Lauper, Shaggy, Zucchero și Nigel Kennedy, iar între 1993 și 2019 a înregistrat nu mai puțin de 20 de albume solo. De asemenea, trebuie să menționăm lupta sa împotriva discriminării etnice în special prin intermediul proiectului Damian & Brothers. De-a lungul anilor, s-a reinventat permanent și am descoperit cu toții atât versatilitatea sa pe plan muzical, cât și talentul de comunicator, în Podcastul lui Damian Drăghici, locul unde, spune el, „vreau să deschid mintea oamenilor prin arta mea virtuoasă și prin ceea ce am învățat în viață’.


Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut în organizarea acestui eveniment grandios:

Sponsori: Forcapil, Herbalife, My Geisha, Nuxe, Murfatlar, Nuxe si Ploom

Partener: Kanal D

Sursă foto: VIVA!, Instagram