Damian Drăghici, tată pentru a doua oară, la 50 de ani. Mama viitorului copil și fiica lui au aceași vârstă

.

Motiv de mare fericire pentru artistul Damian Drăghici. Logodnica lui, artista Cristina Stroe, este însărcinată și îi va dărui al doilea copil. Damian este deja tatăl unei tinere de 25 de ani, despre a cărei existență s-a aflat târziu, muzicianul alegând să păstreze o discreție amximă în acest sens.

Potrivit Libertatea, sarcina Cristinei este deja avansată, iar Damian și-ar dori un băiețel. Și pentru că vestea este una mare, alături de artist a venit și fiica lui din prima căsătorie, Nikolina Drăghici.

Pe toată perioada șederii în România, Nikolina și Cristina au petrecut destul de mult timp împreună și s-au înțeles de minune. Nici nu aveau vreun motiv să nu se înțeleagă, cu atât mai mult cu cât au aceeași vârstă: 25 de ani!

Cerere în direct la TV

La mijlocul lunii septembrie, în timpul unei emisiuni în direct, Damian Drăghici îngenunchea în fața Cristinei și îi oferea inelul de logodnă. Cererea în căsătorie a venit după o ceartă aprigă, în timpul căreia tânăra i-a reproșat artistului că nu-și recunoaște statutul de bărbat singur și că lasă impresia că încă este însurat cu fosta, iar ea este în postura ingrată de amantă. Atunci, speriat că-și poate pierde iubita și îngrozit de faptul că și cel de-al doilea copil va crește departe de el, muzicianul a apelat la artileria grea și i-a pus Cristinei inelul pe deget. De când este însărcinată, tânăra primește toată atenția lui Drăghici, care încearcă să nu se mai certe cu ea, să nu-i mai reproșeze lucruri – cum povestesc prietenii că obișnuia să facă până de curând – și mai ales să o răsfețe cu multe cadouri și excursii prin Europa.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton