Dan Alexa, noi declarații despre pumnul încasat în față de la Anamaria Prodan, acum 5 ani: „Eu cred că am făcut foarte bine ce am făcut! Sincer, am făcut bine că nu am ripostat!”

 Miniosu Alexandra
.

Dan Alexa a făcut noi declarații despre pumnul încasat în față de la Anamaria Prodan, acum 5 ani. Totul se întâmpla în 2019, atunci când impresara, vizibil nervoasă, l-a lovit în plină figură pe antrenorul care activa la acel moment la echipa de fotbal Astra Giurgiu. Scena a șocat pe toată lumea, iar el se felicită acum pentru atitudinea avută atunci față de actuala iubită a lui Ronald Gavril.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost protagoniștii unei scene șocante, în urmă cu cinci ani. O filmare cu cei doi a devenit atunci virală. În imagini, impresara îl lovește cu pumnul în plină figură pe antrenor, care îi era pe atunci bun prieten și colaborator.

dan-alexa-1dan-alexa-1

Gestul Anamariei Prodan de atunci a stârnit multe reacții. Au apărut zvonuri precum că ar fi fost vorba despre o scenă de gelozie din partea ei, după ce Dan Alexa venise cu iubita de mână la stadion. Atât Anamaria Prodan, cât și Dan Alexa au negat însă speculațiile, la acea vreme. Ulterior, în contextul divorțului, și Laurențiu Reghecampf a acuzat același lucru, susținând că nu se aștepta ca impresara să facă acest gest șocant.

Citește și: „Merită să-l dați drept exemplu. Nu a ridicat mâna, deși…'. Anamaria Prodan, după ce Dan Alexa a spus că s-a abținut să reacționeze în fața ei, după pumnul încasat acum 4 ani

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Citește și: Irina Columbeanu, adevărul despre relația cu fratele ei vitreg, fiul lui Mr. Pink: „Acum are 13 ani și…”

Citește și:Georgică Cornu are o nouă iubită după despărțirea de Marina Almășan. Reacția prezentatoarei TV: „Singurul lucru pe care nu-l înțeleg este de ce a fost nevoie de tot circul ăsta, în care a încercat să-și spele imaginea”

Dan Alexa, noi declarații despre pumnul încasat în față de la Anamaria Prodan, acum 5 ani

Dan Alexa a fost invitat în podcastul lui Viorel Grigoroiu, unde a făcut, printre altele, declarații și despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, în 2019. Antrenorul se felicită pentru atitudinea pe care a avut-o atunci față de impresară, mai exact că nu a ripostat.

„Eu cred că am făcut foarte bine ce am făcut! Sincer, am făcut bine că nu am ripostat! Și mă felicit pentru asta!

Impactul evenimentului a fost foarte mare. Au fost păreri și păreri, tâmpenii din alea: trebuia să dai, trebuia s-o omori!

Alții ziceau bine au făcut! Foarte multe discuții, și normale după ceea ce s-a întâmplat!', a spus Dan Alexa, în podcastul moderat de Viorel Grigoroiu.

Anamaria Prodan, despre episodul cu Dan Alexa: „Dacă mai aud de amanta, va fi rău'

Și Anamaria Prodan a reluat subiectul cu Dan Alexa, în timpul divorțului de Reghe. Aceasta a avut o reacție furibundă către cei care au numit-o la acel moment „amantă' și a afirmat că nu mai tolerează asemenea catalogări, pe care le consideră ca fiind nefondate.

„Luați exemplu de la Dan Alexa, învățați pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație. Dacă acești jurnaliști repetă la infinit o poveste în care eu am dat dovadă de înțelegere și am tăcut din gură pentru că puteam să-i dau în judecată pe toți până le luăm și sufletul din ei.

Nu ai cum să filmezi în incinta unei case, nu spațiu public, jurnaliștii nu aveau ce să caute. La noi în țară totul e o presupunere, aici s-a ajuns datorită acestor știri, datorită acestor răutăți. Dacă mai aud de amanta, amantul, va fi rău.

Faceți un monument să se numească Dan Alexa, monumentul educației și al bunului simț. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident, dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridică mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o.

Cei care au ieșit după acest incident au ieșit și s-au bucurat, ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat', spunea Anamaria Prodan, pentru Click!

Sursă foto: Captură video, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton